Letní móda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já nakupuju v HM, máte to tam někde? Je to poměrně levná móda, různé styly - sportovní, pro mladé, do společnosti i takové „normální“ věci pro všechny. Tílka mají pod 200,–
- Citovat
- Upravit
@Lizzi píše:
Já nakupuju v HM, máte to tam někde? Je to poměrně levná móda, různé styly - sportovní, pro mladé, do společnosti i takové „normální“ věci pro všechny. Tílka mají pod 200,–
Bohužel HM tu nemáme co se týče takových obchodů jako HM, CA terranova, newyourk atd tu není jsou tu jen krámky z wietnamcema. Všechno je v ústí a to je docela daleko nehledě na to, že s malým se mi moc nechce chodit do takových obchodů a vybírat si oblečení asi bych si s ním nic nekoupila. Myslela jsem spíš internetový obchod.
- Citovat
- Upravit
Pěkné a značkové kousky se dají levně koupit na slev. serverech. Objednávám si tam hlavně trička, ale mají i šaty, kratasy, kalhoty, boty, kabelky a spodní prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teprve až nedávno objevila kouzlo mimibazar.cz, zatím jsem tam našla vše, co jsem potřebovala, ceny určitě příznivé a poštovné je za pár kaček, vyfiltruješ si přehledně co chcež
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si teda nelajzla objednat oblečení přes net… Vidím, jak si někde vezmu Sko a je mi jako pytel a jinde mám Mko akorát… A i když jsou psané přesné rozměry, někde to nemusí sedět a pak s tím letět na poštu a vracet.. No asi jsem pohodlná. Já chodila s kamarádkou, malý v kočárku, ona pohlídala před kabinkami, já si vše v klidu vyzkoušela, pak jsme zašli na kafe, popovídat a byl z toho příjemný den, odpočinula jsem si. Teď už s námi malý chodí po svých, myslím, že jednu za dva, tři měsíce mu tři hodiny v obchodním centru nic neudělají. Ale třeba to má někdo jinak a poradí.
- Citovat
- Upravit
Taky jedině osobně. Přes net mi to nikdy nesedí
tak buď vzít kámošku, aby pomohla s hlídáním, nebo zaúkolovat taťku a nechat dítě doma a jet nakupovat, to je úplně ideální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si musím vyzkoušet vše ale moje ségra hodně nakupuje hadry na aukru. Na mimibazaru se určitě dají sehnat pěkné kousky a nebo se mi líbí oblečení tady http://www.atomrat.cz/damske/ ale vyzkoušeno nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja jsem taky z Litomeric a me to tu neprijde tak spatne. Ja si vzdy nakoupim, kdyz potrebuju. Jinak Letnany to jisti…
Rekla bych, ze tak 4 dobre butiky se tu najdou…
- Citovat
- Upravit
Ahojda, prosím o radu, kde se na internetovým obchodu dá nakoupit nějaká letní mladá moda spíše levnější. Holky, kde nakupujete vy? Pocházím z Litoměřic a tady toho moc není k sehnání a s malým prckem se moc do obchodu nedostanu abych si nakoupila něco na léto. Budu ráda za každý odkaz na obchod, kde se dá levně koupit hezké oblečení jako jsem tílka, kraťásky atd…