Co obléct mimínku v říjnu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co oblect mimínku v říjnu
Ahoj jak oblékáte mimíinka do hl. korby fusak nebo teplá zavinovačka? Kolik vrstev oblečení.? V tomto počasí a mimi dva měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávám fusak a dítko tam šoupnu v tom, v čem je doma, akorát přidám čepičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 měsíce dítě, odpolední procházka- body s dlouhým, chlupatková teplá mikinka, punčochy. Zabalím do podzimní zavinovačky od emitexu a dám dekl. Buď má kapucu, nebo čepičku. vozím s sebou ještě deku pro případ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, holky nám se má narodit prcek teď někdy. Dnesk mám první termín. Mám pro něj nachystaný body s dlouhým rukávkem punčošky takový fešácky kalhoty a teplou mikinu. Čepičku takový lehky rukavičky a teplý capáčky. Myslíte že to není málo? Když ho do autosedačky zabalím ještě do deky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valinkka hrozně těžko radit..každé mimi je jiné..třeba můj syn -od kámošek dětičky jsou úplně nabalené a můj malej má snad vždycky minimálně o vrstvu mín a stejně je úplně teplunkej..taky jsem s tím měla ze začátku problém..ale většinou dávám, to v čem jdou dospělí (podle sebe ne, já jsem schopná jít jednou v 6stupních v krátkým triku a jednou ve 20stupních v mikině a vestě) a zakreju ho dekou (fusak nemám, přišel mi prozatím zbytečnej myslím jaro/podzim) zatím stačí deka..možná až na jaře, kdy bude sedět nějakej pořídím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis Co je to za dotaz?
Vždyť nevíš kdy budeš rodit na tož abys věděla kdy půjdete z porodnice
Na 15st. bych to dala bez té deky, když bude míň tak dáš deku a když bude vyloženě zima tak dáš deky dvě
Vždy oblékám do autosedačky spíš méně a dávám více dek, které ubírám podle toho kam jdeme - v autě je teplo a nechci aby se zpotil a pak nastydl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm Myslím, že se to počasí zase tak rapidně nezmění za těch přinejhorším 10 dní. Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valinkka každý mimi to má jinak-stejně, jako dospěláci. Dej mu pro začátek o jednu vrstvu víc, než sobě, a venku mu sem tam sáhni na ručičky a na nos- když budou teplé, tak je mimi ok. A naopak - když se Ti bude potit a bude nespokojené, je mu vedro. Můj starší horko nesnášel, takže mě občas zstavovaly starší paní a snažily se poučovat, případně volat sociálku
Zůstalo mu to doteď a to už je skoro chlap- mu je 17- chodí tu jen v trenkách a já mám triko a tepláky.. asi tak.. jo a jeho mladší brácha chodí v čepici už teď a rukavice si bere od nuly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis Každý den je jinak
Jak říkám, vezmi co máš nachystané a pak třeba 2 deky
Pohodový porod přeji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agáta13 no já nevím..podle ruček se určitě neřídit..
třeba můj malej vím, že mu je teplounko a ruce má studený..to má po mě..já se můžu potit a ruce mám ledový..řídit se podle nosu, i když moje dr říkala, že ani podle něj, ale podle teplej nožiček..ale já se řídím dle nosu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis píše:
Ahojte, holky nám se má narodit prcek teď někdy. Dnesk mám první termín. Mám pro něj nachystaný body s dlouhým rukávkem punčošky takový fešácky kalhoty a teplou mikinu. Čepičku takový lehky rukavičky a teplý capáčky. Myslíte že to není málo? Když ho do autosedačky zabalím ještě do deky?
No, mě to hlavně přijde zbytečně složité, podle toho co píšeš to bude první dítko a soukat novoše do takových cajků… já bych hlasovala pro teplejší overal, čepici a v autosedačce zabalit do deky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis píše:
Vidím to podobně jako j. a.n. i1, zkrouceného novorozence do toho prostě nenavlíkneš, navíc lituju mimino, které má punčocháčky a guma mu stahuje bříško.
Taky bych byla pro body, dupačky, teplejší overal, pokud bude velká zima, na nožky od overal pletené ponožky a ještě pod overal silnější bavlněný kabátek, čepice, zabalit do deky v autosedačce, v kočárku do fusaku. Nikde se nic nebude vyhrnovat.
Prostřední dcera se narodila v listopadu, punčocháče měla až na podzim další rok, skoro v roce, stejně tak nejstarší a nejmladší, narozeni sice v létě, ale punčocháče taky až druhý podzim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Je to první a ani mě nenapadlo že by se mohly třeba ty punčochy špatně oblékat. Miminko je ale pěkně skroucené když je právě narozené to je fakt
Asi to budu muset ještě promyslet, alespoň mám poslední dny o čem dumat. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis Jojo, já byla ráda, že jsem ho nacpala do bodíčka a overalu, který měl 2 dlouhé zipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit