Softshell Veselá nohavice nebo Fantom

578
1.10.13 09:29

Softshell Veselá nohavice nebo Fantom

Vybírám softshellové oblečky pro tříletou a případně i kalhoty pro mě. Nemáte zkušenosti s Veselou nohavicí nebo Fantomem? Případně s jinýma značkama, který byste doporučily? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
764
1.10.13 09:33

My kupujeme zásadně Fantom a naprostá spokojenost (vyzkoušené máme jarní kalhoty, bundy a čepičky), nenašla jsem jediný problém, s tou druhou značkou zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.10.13 09:37

Pro sebe jsem si koupila v Klimatexu, mívají často 50% slevy na vše a kalhoty jsou fakt skvělé, perfektně padnou, mají odvětrávání na zip a prostě jsou super. Materiál je hodně kvalitní.
Pro prcka nevím, nemám zatím zkušenost :nevim:

edit: za mě je softshellové oblečení naprosto nepostradatelné pro období jaro, podzim, zima. Denně chodím se psem kilometry za jakéhokoli počasí a plánuju to tak i s prckem a musím říct, že ta pohoda s kvalitním outdoorovým oblečením je nesrovnatelná s tím, když jdu třeba v riflích a normální bundě. Navíc jakákoli špína se z toho prostě sklepe :D a všechno je to hned suché (navíc to ani nepromoká). Pláštěnku už jsem neměla vytaženou tak dva roky a to chodím i v plískanicích :palec:

Příspěvek upraven 01.10.13 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.10.13 09:40

Kupuju obema holkam Fantom a spokojenost maximalni ;) Mame od nich fleesovou bundu, softshellovou bundu i cepici, letni kalhoty, podsite kalhoty, podvlikacky, termotrika, letni ksiltovku, no proste skoro cely sortiment :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.13 09:43

Nějaké odkazy by nebyly? Zrovna se chystám koupit malé softshellové kalhoty, tak ať vím, kam mrknout… díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
1.10.13 09:47

@Regina Hero pokud budeš kupovat přes net tak doporučuju kalhoty o číslo menší (já kupuju v obchodě u nás)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.10.13 09:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.13 09:54

@Any83 díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.13 09:55
@iveta299 píše:
@Regina Hero pokud budeš kupovat přes net tak doporučuju kalhoty o číslo menší (já kupuju v obchodě u nás)

menší? Já jsem právě kupovala na jaře pro malou bundu (2 roky) a má stejnou velikost jako ta naše pětiletá… obě mají 110 - akorát že ta menší ji má menší než ta pětiletá, ale podle cedulky jsou obě stejná velikost… takže asi jak kdo si to čísluje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
1.10.13 09:57

Psala jsem o kalhotách - já mám tuhle zkušenost s fantomem, bundu máme 86 a kalhoty 80 a ještě je ohrnujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.10.13 10:12

Ja si myslim, ze Fantom ma vsecko malinko vetsi ;) Nase Zuzka (4 roky, 108cm) nosi bundy i kalhoty Fantom 104ky, a jsou ji jeste s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.10.13 10:20

Holky prosím jsou ty kalhoty nepromokavé? sháním nepromokavé kalhoty pro dvouletýho syna nikde nemůžu sehnat.Jsem už tak zoufalá že mi na ceně nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.13 10:20

Tak jsem se byla podívat, ta pětiletá má kalhoty zn. Shara a má 110 velikost, takže tam to asi sedí…
 http://www.shara.cz/…ell-pro-deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
1.10.13 10:26

@hefilka no na sezení v kaluži to není, ale za normálního provozu nepromoknou. Pokud chceš něco jako fakt nepromokavýho tak doporučuju LIDL LUPILU. Nejsou moc vzhledný, ale stojej pár korun. Když si vezmem gumáky a tu soupravu z Lidlu, tak se dá i za deště dělat venku naprosto cokoli, včera ráchání v kaluži, pak se jen opláchnou vodou atd. Ale zase bych nedoporučila na nějaký výlety a tak, jak nepropustí vodu dovnitř, tak nepropustí nic ani ven, děti se v tom po čase zpotí a jsou zase mokrý :-) záleží na co to chceš. I fantom dělá dva typy těch kalhot - slabší jarní a pak takový teplejší, ty my používáme třeba při cestě do města když je fakt zima (2-3 stupně) a stačí pod ně už jen punčošky. Ty tyeplejší bych řekla že jsou odolnější - asi jinej typ softshellu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.10.13 10:33

@iveta299 sháním něco na cesty do lesa a zároveň do města, tzn. bude v tom i delší dobu. Jde mi o to, že když si klekne do kaluže, nebo třeba spadne do trávy s rosou, tak aby nebyl hned mokrý. Při procházkách dělá psí kusy, takže je pořád zpocený nebo naopak studený, je schopný sedet půl hodiny v lese a stavět si baráček a zároveň půl hodiny běhat jak magor. Takže pokud to dobře chápu, tak by ty kalhoty od Fantoma měli splňovat moje požadavky :-) V tom z lidlu by byl jak v sauně :-) Zakladatelce se omlouvám, že jsem jí do toho vpadla, jsem už fakt zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat