Značka oblečení Envy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Značka oblečení Envy
Ahoj, znáte prosím tuto značku, je kvalitní? Ráda bych od nich koupila dětskou kombinézu (nebo spíš zimní bundu plus oteplovačky), tak se nechci seknout s výběrem.
Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nelisa jj měla jsem zimní bundu a byla dobrá. je to kvalitní značka, ale podle mě patří k těm dražším, pokud by byla ve výprodeji tak jí beru všema 10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou kvalitní, měla jsem od nich bundy i oteplovaky i trika, ale bunda vyjela ze švu, musím říct, že bez problému opravili, ale materiál se po roce nošení zdál tenší.
Teď jsem přešla na Hannah a fakt super. Jinak se vyplatí zajít do Envy třeba ve velkých obchodních centrech, tam jsem viděla kombinézy za 899,– a bundy zimní za 590,– starší kolekce.
Příspěvek upraven 28.09.13 v 01:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nosíme - manžel a je super, vlastně kupuji primárně envy a hannah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky za sebe muzu doporucit, mam s touto znackou vyborne zkusenosti
, az tedy na jednu vyjimku, kdy mi loni pritel koupil zimni bundu (hrala, vse naprosto super), nicmene nebyly zakryty suche zipy u zapinani a cela leva strana je odrbana od tech suchacu (protoze kdyz mi bylo teplo a nosila jsem ji rozeplou, tak jsem se nemohla nijak vyhnout tomu, aby mi ten suchac nedrbal levy rukav
)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem od nich dvě bundy a stále mám a jsem naprosto spokojená. Kvalitní, nepromokají /pokud je to na nich napsané/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla podzimní bundu a super, neprofoukla nepromokla.
@mandlicek, k těm suchým zipům, mě se tohle stalo u bundy od Husky, zkusila jsem reklamovat a reklamaci mi uznali a vrátili peníze, takže pokud ji máš ještě v záruce, zkus to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit