Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Potřebuju poradit, mám 18-letýho bráchu a tápu co mu koupit k Vánocům. Dřív jsem mu kupovala spíš oblečení, parfémy nebo pánský šperky. Loni odemně dostal hodinky a nechci mu pořád dávat to stejný. Chtěla bych něco originálního, bohužel mě nic nenapadá
má rád motorky, tak možná něco okolo toho ale nevím co. Nemáte někdo nápad? Nebo něco co mělo u vás úspěch? Budu moc ráda za každý příspěvek ![]()
Takovýmu habánovi bych dala peníze, ať si koupí, co by chtěl sám a nějakou maličkost jako,,tajný" dárek ![]()
@Mikayla má motorku? tak např kalhoty, boty, kvalitní bundu a pod. záleží, kolik chceš investovat. ![]()
@Alex Adrian Peníze mu dávám k narozeninám a tak, ale on je toho názoru, že o Vánocích chce rozbalovat dárky a ne obálky ![]()
No, my budeme nasi 18 lete kupovat snowboard a prilbu a chranic na zada, tedy jestli mne do te doby jeste nenas..e
Ale to neni asi rada, kdyz chces neco kolem motorek brachovi
![]()
Já svému, podobně starému, bráchovi dávam každoročně dárkové poukázky do obchodního centra, ať si vybere, co chce. Jednou si koupil oblečení, pak hodinky, také sportovní obchody a elektroniku bere útokem:)
@Mikayla Hmmm, tak kup prázdnou krabici a zabal ji do bankovek ![]()
@Mikayla píše:
Investice tak do tisícovky
Aha, tak do teho by se muj napad nevlezl ![]()
Tak se ho zeptej. Nebo at „napise Jeziskovi“ a da nejaky tipy. ![]()
@Mikayla píše:
Investice tak do tisícovky
To neni malo ani moc
Nevim jestli je bracha na jidlo, ale beru to globalne chlap = zradlo…koupila bych mu voucher do nejaky restaurace kde nebyl.