Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, holky. Už je to tady, potřebovala bych poradit, co darovat k Vánocům synovi, budou mu 4 měsíce, po bráškovi (21M o Vánocích) má prostě všechno. Sama mu nebudu nic moc kupovat. Ale babičky a tety mu chtějí samozřejmě něco dát. Oblečení nechci ať kupují, mají divný vkus a stejně bych mu ho neoblíkala. Jinak děkuji za každou inspiraci. Jsem opravdu bezradná. ![]()
Cokoliv od Lamaze, nejake knizecky, latkove kostky, kelimky z Ikei…
maly mel 4 mes loni na Vanoce a dostal spoustu veci pro starsi. bylo to tak fajn - mu to bylo uplne jedno, nejvic ho bavil balici papir a ja jsem nemusela kupovat dalsi hracky jeste pul roku, akorat jsem je postupne vytahovala ![]()
A nemuzou koupit neco praktickeho-treba plenky, nebo treba nejaky vetsi spolecny darek - neco, co nemate jeste po starsim synovi? Takhle male deti stejne z nejakych darku nic nemaji a zajima je spis ten papir a sustive obaly, obsah uz mene ![]()
Hračky do vody, do kočárku, nějaký parádní jídelní set, talirky, příbor.
Loni malý dostal spoustu dárků, které věku neodpovídají, ale hraje si s nimi teď.:-)
My jsme založili spořící účet a penízky od nás nebo darované se jdou pěkně úročit na potřebné věci do budoucna. ![]()
@lucka_mac píše:
Ahoj, holky. Už je to tady, potřebovala bych poradit, co darovat k Vánocům synovi, budou mu 4 měsíce, po bráškovi (21M o Vánocích) má prostě všechno. Sama mu nebudu nic moc kupovat. Ale babičky a tety mu chtějí samozřejmě něco dát. Oblečení nechci ať kupují, mají divný vkus a stejně bych mu ho neoblíkala. Jinak děkuji za každou inspiraci. Jsem opravdu bezradná.
ahojky a co penove puzzle pokud je nemate po starsim braskovi.
@lucka_mac chrastítka, kousátky a pod. Značky jako Lamaze nebo Sassy
určitě v tom vyberou a chyba to nebude.
U nás zatím knížečky moc nefrčí, na to mi přijde ve čtyřech měsících brzy. Hraje si s chrastítkama/šustítkama, dobré je to pěnové puzzle, možná nějaký usínáček, pokud nemáte, nebo třeba nějaká hračka do auta, pokud cestujete.
Synovi bude o Vánocích půl roku, takže to taky řeším. Dostane něco do vody a asi nějakou hrací hračku od Lamaze.