Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky chci poprosit o informaci: chtěla bych kamarádce koupit nějakou erotickou hru, aby jim okořenila vztah, ale nevím si rady.
Mohly by jste mi prosím poradit?
Měla by je opravdu rozehřát… a ne jen pobavit (pohlaď jí zadek,…). Dále by měla být jen pro ně dva. Prostě by měla být opravdu vzrušující. Prosím poraďte. Děkuji
Mě a manžela nejvíc rozehřeje plná lednička, to pak můžem klidně několik hodin v kuse ![]()
Doufám, že někdo napíše. Mám dvě vybrané Francouzská hra lásky/Nevinné hrátky.
Ale nerada bych koupila nějakou blbost.
@Zuzkačerná5 určitě někdo napíše, název diskuze sám o sobě přiláká nejednoho zvědavce
Jako třeba mě ![]()
@Zuzkačerná5
My mame francouzskou hru lasky. Poprve, kdyz jsme hrali, tak jsme si ztlumili svetlo. Udelali „piknik“.Bylo to fajn;-)
A jste s ní spokojení? Písni prosím stručně jaká je. Děkuji
Je to klasika. Chodis po polickach a plnis ukoly. Zacina to, polib partnera, pres, udelej mu masaz.Az po kobec;-).
Jako uprimne, bylo to fajn.Ale vickrat jsme nehralu.Ja nejak nemusim to strojene mazleni.Jsem spise spontani.
To mame radeji jine veci na rozehrati.
@Zuzkačerná5 Klasika úkoly, jsou dvě verze. Lehčí a tvrdší
Např:„Líbej a jazykem vzrušuj partnera na bradavkách“ „Vášnivě a eroticky olízni sklenici a napij se z ní“ „Hlaď něžně partnera po zadečku“ „Nakapej a pak vylízej partnerce z pupíku med (či co bude po ruce)“…
Nevinné hrátky mají nejlepší hodnocení, ale v recenzích občas nespokojenost třeba s potřebnými pomůckami, máte někdo zkušenost?