Dárek pro 10letou neteř

4099
15.10.13 21:17

dárek pro 10ti letou neteř

Poraďte prosím dárek pro neteř, má 10 let.

Nevím si rady. Co vím, tak doma má Lego Friends (nevím jaké sady konkrétně), ale to by pro ni asi nebylo překvapení.

spíš mám na mysli, jestli Vaše desetileté dcery mají aktuálně něco, co mezi nimi „frčí“ a co tuhle věkovou skupinu zajímá?
dárek kolem pětistovky, co by Vašim desetiletým holkám udělal radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
15.10.13 21:39

Mp3, 4 nebo nějaké ty hrací konzoly něco takového http://www.zbozi.cz/…s-heeha-400/
http://www.zbozi.cz/…-her-ruzova/
Pak třeba nějako tašku s Hannah Montana nebo s těch seriálů jestli sleduje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.10.13 22:00

Je hrava? Kup ji Duchovou v koupelne, nebo nejakou smart hru pro jednoho. Do 500 Kc poridis bez problemu a bavi to i dospele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.10.13 22:10

Dcera má ráda panenky monster hight (a není sama),také si přála knihu monster hight. Jinak má ráda koně, takže hra na PC o kobylách, potěší ji bižu nebo nějaký šminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.13 22:17
@Uju píše:
Dcera má ráda panenky monster hight (a není sama),také si přála knihu monster hight. Jinak má ráda koně, takže hra na PC o kobylách, potěší ji bižu nebo nějaký šminky.

jaká hra na pc o kobylách pokud možno v češtině? Prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.10.13 22:23

Teď mi tu leží starstable-podzimní jezdci, ale má jich víc, ale už spí, zítra se ji zeptám jak se přesně jmenují-nevím, kde je má zahrabaný :roll: v tom jejím binčusu něco najít-jsem bez šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.10.13 22:29

Jo monster high u neteře taky frčí, nějaké ty zelené příšerky vyzáblé má na poličkách! :-)
ale to asi ne, nevím které má, musela bych se ptát

@mroe
tyjo super, DÍKY DÍKY DÍKY!! :mavam: :D
my jsme doma sotva odložili plenky, takže v hrách a hračkách se sotva orientujeme :-) a tohle jsme vůbec neznali!!! 8o 8o 8o
Právě jsme tu s manželem prolezli katalog mindok her a jsme nadšení!

Neteři koupím možná mořské víly nebo tu Duchovou v koupelně, nebo toho Ducha. Vypadá to suprovně!!! :potlesk:

a navíc jsem tam našla i pro našeho prcka na vánoce. dokonalá rada, dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.10.13 22:30

@terinka4444 Teď jsem našla tady ten odkaz http://www.zemedelske-potreby.cz/…e/pc-hry.php vím, že ty hosez má taky 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.13 22:38
@Uju píše:
Teď mi tu leží starstable-podzimní jezdci, ale má jich víc, ale už spí, zítra se ji zeptám jak se přesně jmenují-nevím, kde je má zahrabaný :roll: v tom jejím binčusu něco najít-jsem bez šance

to budeš moc hodná, moje sedmiletá i ze spaní řehtá, to by byl dárek po ni. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.10.13 22:49
@budi píše:
Jo monster high u neteře taky frčí, nějaké ty zelené příšerky vyzáblé má na poličkách! :-)
ale to asi ne, nevím které má, musela bych se ptát

@mroe
tyjo super, DÍKY DÍKY DÍKY!! :mavam: :D
my jsme doma sotva odložili plenky, takže v hrách a hračkách se sotva orientujeme :-) a tohle jsme vůbec neznali!!! 8o 8o 8o
Právě jsme tu s manželem prolezli katalog mindok her a jsme nadšení!

Neteři koupím možná mořské víly nebo tu Duchovou v koupelně, nebo toho Ducha. Vypadá to suprovně!!! :potlesk:

a navíc jsem tam našla i pro našeho prcka na vánoce. dokonalá rada, dík!

Ja cerpam inspiraci kazdy rok na Deskohrani, letos uz bohuzel prave skoncilo. Ale k vyberu her pouzivam www.deskovehry.com , jsou tam skvele recenze.
Jinak, ja mam deti vetsi, ale zrovna vaham mezi Takenoko, Zachranari a Lady Alice pro starsi a mladsi asi dostane Ducha nebo Duchovou(ale tipu by bylo vic, jen hledam hru, kteoru si muze zahrat s nami).
Super hra je taky Dobble, doporucuju. Je super pro vsechny vekove kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.10.13 22:50
@terinka4444 píše:
to budeš moc hodná, moje sedmiletá i ze spaní řehtá, to by byl dárek po ni. děkuju
:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný