Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
docela by mi bodly nějaké tipy co koupit na kulatiny mámě - vím, že nejlépe jí znám já (je to fintilka, miluje kávu…) Vím co bych jí koupila - něco na parádu apod.. Ale jde mi o něco speciálního na tu 45tku… Zlato nenosí… Výroční skleničky nesbírá… tak já nevím no ![]()
Budu ráda za každý tip ![]()
Poukaz do pivnich lazni? Poukaz na vikendovy relaxacni pobyt? Novy kavovar…
@74paja Zrovna koukám na ty kávovary
Ona žádný nemá
To by nemuselo být špatné ![]()
Já bych šla do toho kávovaru. Mojí mamce udělal radost i elektrický mlýnek na kávu, aby si mohla vždy namlít čerstvou a nemusela to hrkat ručně (má ruce po operaci). Občas jí k narozeninám koupím i balík kvalitní kávy, kterou by si normálně nekoupila. Pokud je fintilka, tak bych se nebála ani nějaké masáže nebo poukázky na nějaké opečovávání v salonu.
Mně bude 45 let v červnu. Nejvíc by mě potěšil relaxační pobyt nebo ty pivní lázně. Taky lístek na nějaký dobrý rockový nebo metalový koncert
Musím dát dětem tipy s předstihem ![]()
@laducha mě bude 23.10 44.To už je skoro stejné
dcera mi koupila pivní lázně a dvoje lístky do divadla. Druhá dcera praktik, ruční vysavač ![]()
Řeším to samé, jen ne dárek pro mámu, ale tátovu přítelkyni (jakože macechu).. Zas tak dobře jí neznám, ale asi jí koupím nějakej hlavolam. ![]()
@boball
Já bych na to taky neměla nervy. No s tátou jsou spolu +- 3 roky a za tu dobu jsme se neseznámili až tak moc, protože ona jezdila jednou za 14 dní na výkendy a pak občas že jsme se sešli někde. Jediné co, tak že má ráda Puzzle, ae to jí nechci dávat, protože toho má mraky. No a když má trpělivost na Puzzle, tak ten hlavolam jí snad taky potěší.
Navíc teď čekáme mimi a tak jsme v rodiném šetření a radši koupím ostatním něco malého a levného a prckovi něco pořádnějšího. ![]()