Co pod stromeček pro chlapečka?

346
10.10.13 12:03

Co pod stromeček pro chlapečka?

Ahoj, doufám, že se na mě nevrhnete, že už teď v půli října řeším Vánoce :) Každý rok jsem vše zařizovala na poslední chvíli a byly z toho akorát nervy, tak jsem letos chtěla vše co půjde zařídit v předstihu a pak si vychutnávat klid, advent, a nasávat kouzlo Vánoc :-D
Jde mi ale o to, že moc nevím, co pořídit synovi, kterému bude na vánoce 2,5 roku. Má o rok starší sestru a ta má jasno :) Ale on je ještě takový skromný a reklamou nepolíbený :) Prosím neraďte mi takové ty praktické dárky…přišlo by mi to vůči němu nefér, když ségra dostane hračky :) Odrážedlo máme doma, kolo dostane od babi a dědy, nářadího máme několik sad :) Kostek taky…velkou dodávku taky má. Jediné, co vím, že si přeje, je model motorky :) Je docela živé dítě, co moc neposedí, takže autodráhu nebo vláčkodráhu jsme zatím zavrhli…bojím se, že by to jen leželo v krabici…a chtěla bych něco, co bude jen pro něj…společných hraček se ségrou mají dost. Baví ho teda vše kolem aut, motorek a fotbalu jako každého správného chlapa, ale nechci mít doma 20 autíček, když si stejně hraje se dvěma, třema…dres a malý fotbalový míč taky má :/ Tak já už vážně nevím…nechci mít doma hračkárnu, ale zas něco pod tím stromečkem najít musí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4733
10.10.13 12:08

A čo tak to auto na elektriku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.10.13 12:08

U nás vede Lego :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
10.10.13 12:09

A co lego? Malý hrozně bavilo ani né skládání ale jak jsou v duplu ty auta, traktory atd.Taky je hlavně na auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.10.13 12:13

Taky nad tím přemýšlím, máme 7m chlapečka. Tchýni jsem navrhovala Tatru a na to je podle ní malý. Mojí mamce se to zase líbilo, že ho zatím můžeme vozit a časem si bude nakládat a pak i vozit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.10.13 12:16

@dzarunka @Edita27 lego nás taky napadlo…dcera si přeje nějakou tu holčičí sadu :) Mají doma velkou krabici kostek lega. A máte nějaký konkrétní odkaz? já jediné co mě padlo zatím na netu do oka byla policejní stanice lego Duplo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.10.13 12:19

@PinkGirl666 To chtěl hrozně manžel k narozeninám, ale teda já nevím, na pedál děti ještě nedosáhnou…a přijde mi to jako předražená hračka :/ Máme smůlu, že bydlíme ve městě v centru…takže venku bych se bála…ale taky mi dalo dost práce mu to rozmluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.10.13 12:20

@zasemamina Malej dostal tu velkou tatrovku k 1. narozeninám. Nejdřív si na ní sednul a my ho vozili po bytě a pak když povyrostl vozil ségru a hračky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.10.13 12:21

A co duplo Hasiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
10.10.13 12:22

Stavebnice.Nebo náš kluk milovai mašinku Tomáše. Byla to taková větší, na baterky, jezdila, houkala, hrála. :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2969
10.10.13 12:37

Mladýmu bude na vánoce skoro 3,5,ale už loni dostaly se ségrou vláčkodráhu Lego duplo-holce je 9,5 a hrají si doteď. On teda spíš ničí postavené koleje, ale mašinky miluje. Teď jsem mu koupila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Je trochu opožděnější-má expresivní vývoj. dysfázii-špatně mluví a musí trénovat motoriku, takže i nějaké didaktické hračky dřevěné od Woody + Lego duplo pro mimina.
Jinak já už mám skoro všechny dárky, ať pak nemusím stresovat. Ráda bych je zabalila, ale papír jsem zatím vánoční nikde neviděla :think:
Ta autíčka si tvoří sám, dle své fantazie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
10.10.13 12:39

@griet01 My máme cars-více sad, hasiče i zvířátka. záleží na tom odkud jsi.Tady to mají nejlevnější v našem okolí http://www.legenio.cz/duplo/?p=5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.10.13 12:56

My máme doma 2 letou a 5 letou, stačí jim ukázat leták z hračkářství co nám chodí, např. Dráčík a už obě jedou, TO CHCI, TO CHCI, TOTO CHCI A JEŠTĚ TADY TOTO CHCI, TOHLE POTŘEBUJU, TOHLE SE MI LÍBÍ :lol:
Přesně jak to říká starší, tak to říká už menší. Akorát jim vždycky říkám, ukažte mi raději co nechcete to bude možná jednodušší :mrgreen:
Takže mu zkus dát leták hraček, třeba sám projeví co by chtěl nebo potřeboval :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.10.13 12:58
@griet01 píše:
@zasemamina Malej dostal tu velkou tatrovku k 1. narozeninám. Nejdřív si na ní sednul a my ho vozili po bytě a pak když povyrostl vozil ségru a hračky :)

Myslím si, že tchýně na to šla spíš prakticky, doma už máme dost hraček po starší dceři /4,5/ a v třípokojovém bytě je to hned vidět. Sice z toho malý ještě rozum nemá, ale o hračky ho určitě ošidit nechci, i kdyby si tchýně říkala co chce. Ta má zase v oblibě knihy a je zásobená snad na 100 let 8o Navíc dělala učitelku na zš a objednávala přes fragment a albatros jako divá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.10.13 12:58
@1024 píše:
Mladýmu bude na vánoce skoro 3,5,ale už loni dostaly se ségrou vláčkodráhu Lego duplo-holce je 9,5 a hrají si doteď. On teda spíš ničí postavené koleje, ale mašinky miluje. Teď jsem mu koupila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Je trochu opožděnější-má expresivní vývoj. dysfázii-špatně mluví a musí trénovat motoriku, takže i nějaké didaktické hračky dřevěné od Woody + Lego duplo pro mimina.
Jinak já už mám skoro všechny dárky, ať pak nemusím stresovat. Ráda bych je zabalila, ale papír jsem zatím vánoční nikde neviděla :think:
Ta autíčka si tvoří sám, dle své fantazie :palec:

tu vláčkodráhu duplo jsme v září kupovali 2 leté na narozeniny a nejvíc se líbí našemu benjamínkovi 5,5 měs. ten je s toho vlaku úplně paf, jak jezdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný