Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, doufám, že se na mě nevrhnete, že už teď v půli října řeším Vánoce
Každý rok jsem vše zařizovala na poslední chvíli a byly z toho akorát nervy, tak jsem letos chtěla vše co půjde zařídit v předstihu a pak si vychutnávat klid, advent, a nasávat kouzlo Vánoc ![]()
Jde mi ale o to, že moc nevím, co pořídit synovi, kterému bude na vánoce 2,5 roku. Má o rok starší sestru a ta má jasno
Ale on je ještě takový skromný a reklamou nepolíbený
Prosím neraďte mi takové ty praktické dárky…přišlo by mi to vůči němu nefér, když ségra dostane hračky
Odrážedlo máme doma, kolo dostane od babi a dědy, nářadího máme několik sad
Kostek taky…velkou dodávku taky má. Jediné, co vím, že si přeje, je model motorky
Je docela živé dítě, co moc neposedí, takže autodráhu nebo vláčkodráhu jsme zatím zavrhli…bojím se, že by to jen leželo v krabici…a chtěla bych něco, co bude jen pro něj…společných hraček se ségrou mají dost. Baví ho teda vše kolem aut, motorek a fotbalu jako každého správného chlapa, ale nechci mít doma 20 autíček, když si stejně hraje se dvěma, třema…dres a malý fotbalový míč taky má :/ Tak já už vážně nevím…nechci mít doma hračkárnu, ale zas něco pod tím stromečkem najít musí ne?
A co lego? Malý hrozně bavilo ani né skládání ale jak jsou v duplu ty auta, traktory atd.Taky je hlavně na auta.
Taky nad tím přemýšlím, máme 7m chlapečka. Tchýni jsem navrhovala Tatru a na to je podle ní malý. Mojí mamce se to zase líbilo, že ho zatím můžeme vozit a časem si bude nakládat a pak i vozit sám.
@dzarunka @Edita27 lego nás taky napadlo…dcera si přeje nějakou tu holčičí sadu
Mají doma velkou krabici kostek lega. A máte nějaký konkrétní odkaz? já jediné co mě padlo zatím na netu do oka byla policejní stanice lego Duplo :/
@PinkGirl666 To chtěl hrozně manžel k narozeninám, ale teda já nevím, na pedál děti ještě nedosáhnou…a přijde mi to jako předražená hračka :/ Máme smůlu, že bydlíme ve městě v centru…takže venku bych se bála…ale taky mi dalo dost práce mu to rozmluvit ![]()
@zasemamina Malej dostal tu velkou tatrovku k 1. narozeninám. Nejdřív si na ní sednul a my ho vozili po bytě a pak když povyrostl vozil ségru a hračky ![]()
Stavebnice.Nebo náš kluk milovai mašinku Tomáše. Byla to taková větší, na baterky, jezdila, houkala, hrála.
![]()
Mladýmu bude na vánoce skoro 3,5,ale už loni dostaly se ségrou vláčkodráhu Lego duplo-holce je 9,5 a hrají si doteď. On teda spíš ničí postavené koleje, ale mašinky miluje. Teď jsem mu koupila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Je trochu opožděnější-má expresivní vývoj. dysfázii-špatně mluví a musí trénovat motoriku, takže i nějaké didaktické hračky dřevěné od Woody + Lego duplo pro mimina.
Jinak já už mám skoro všechny dárky, ať pak nemusím stresovat. Ráda bych je zabalila, ale papír jsem zatím vánoční nikde neviděla ![]()
Ta autíčka si tvoří sám, dle své fantazie ![]()
@griet01 My máme cars-více sad, hasiče i zvířátka. záleží na tom odkud jsi.Tady to mají nejlevnější v našem okolí http://www.legenio.cz/duplo/?p=5
My máme doma 2 letou a 5 letou, stačí jim ukázat leták z hračkářství co nám chodí, např. Dráčík a už obě jedou, TO CHCI, TO CHCI, TOTO CHCI A JEŠTĚ TADY TOTO CHCI, TOHLE POTŘEBUJU, TOHLE SE MI LÍBÍ ![]()
Přesně jak to říká starší, tak to říká už menší. Akorát jim vždycky říkám, ukažte mi raději co nechcete to bude možná jednodušší ![]()
Takže mu zkus dát leták hraček, třeba sám projeví co by chtěl nebo potřeboval
![]()
@griet01 píše:
@zasemamina Malej dostal tu velkou tatrovku k 1. narozeninám. Nejdřív si na ní sednul a my ho vozili po bytě a pak když povyrostl vozil ségru a hračky
Myslím si, že tchýně na to šla spíš prakticky, doma už máme dost hraček po starší dceři /4,5/ a v třípokojovém bytě je to hned vidět. Sice z toho malý ještě rozum nemá, ale o hračky ho určitě ošidit nechci, i kdyby si tchýně říkala co chce. Ta má zase v oblibě knihy a je zásobená snad na 100 let
Navíc dělala učitelku na zš a objednávala přes fragment a albatros jako divá.
@1024 píše:
Mladýmu bude na vánoce skoro 3,5,ale už loni dostaly se ségrou vláčkodráhu Lego duplo-holce je 9,5 a hrají si doteď. On teda spíš ničí postavené koleje, ale mašinky miluje. Teď jsem mu koupila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Je trochu opožděnější-má expresivní vývoj. dysfázii-špatně mluví a musí trénovat motoriku, takže i nějaké didaktické hračky dřevěné od Woody + Lego duplo pro mimina.
Jinak já už mám skoro všechny dárky, ať pak nemusím stresovat. Ráda bych je zabalila, ale papír jsem zatím vánoční nikde neviděla
Ta autíčka si tvoří sám, dle své fantazie
tu vláčkodráhu duplo jsme v září kupovali 2 leté na narozeniny a nejvíc se líbí našemu benjamínkovi 5,5 měs. ten je s toho vlaku úplně paf, jak jezdí ![]()