Dárek pro bohatou tchýni?

Anonymní
14.10.13 18:02

Dárek pro bohatou tchýni?

Musím anonymně, nezlobte se. Mám bohatou tchýni a každý rok se trápíme co k Vánocům. Nejste na tom někdo podobně? Nechceme už utrácet nesmyslné částky, za věci které pro ni jsou jen dalším nesmyslem do skříně. Poraďtě co dělat, chtěli bysme něco levného a abychom neurazili. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10867
14.10.13 18:03

Me napada treba zlaty prsten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 18:04

Jak je bohatá a co pro vas znamena neco levneho:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.10.13 18:05

Nemam bohatou tchýni, ale co takhle dobré vínov nějakém hezkém obalu - truhle, lístky na operu, vernisáž nevím co jí zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
14.10.13 18:05
@Anonymní píše:
Musím anonymně, nezlobte se. Mám bohatou tchýni a každý rok se trápíme co k Vánocům. Nejste na tom někdo podobně? Nechceme už utrácet nesmyslné částky, za věci které pro ni jsou jen dalším nesmyslem do skříně. Poraďtě co dělat, chtěli bysme něco levného a abychom neurazili. Děkuju.

Dárkový poukaz na welnes, tajskou masáž, kosmetiku, kadeřnici, permici do fitka, bazénu atp. Pokud nechcete aby se jí to válelo ve skříni je nejlepší darovat službu ;)

• Citovat
  • Upravit
30408
14.10.13 18:07

Napadají mě fotodárky(kalendář, fotokniha atd.), krásně zabalené soupravy čajů, šátky a vůbec „šmuky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932

Nějaký zážitek - lístky do divadla, do opery, na koncert, na balet…? já to takhle řeším se svými rodiči, co potřebují, to mají, zejména mamce se blbě vybírá, protože mívá dost specifické představy :nevim: lístkama nic nezkazím, vím, že budou mít radost a aspoň se někam podívají a vypadnou z domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

Jestli máte děti, tak bych udělala fotokalendář, nebo fotohrníček s jejich fotkama. Nebo jestli má psa, tak bych ho vyfotila a udělala třeba ten hrníček. Naši i manžela rodiče tyto dárky milujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.10.13 18:09

Taky myslím vínko, velkou bonboniéru, prostě něco, co má ráda, co spotřebuje - i když si tomůže koupit sama. Nepřeháněla bych se s co nejdražším dárkem, spíš koupila něco, co se jí bude hodit, klidně laciného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
14.10.13 18:11

No tak to by asi chtelo abys nam tchyni trosku predstavila - to ze jedne udela radost divadlo, neznamena, ze to bude dostavat do kolen tu tvoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.10.13 18:13

Univerzální dárek je třeba fotokniha, ta má podle mě úspěch vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.13 18:14

Právě.. nikam nechodí, je doma a nebo nakupuje hadry.. nic víc.. fotoknihu dostala před dvěma lety když se nám narodilo dítě.. tak a teď babo raď :////

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.13 18:18

A abych nezapomněla, tak nepije alkohol, takže víno nepřipadá v úvahu :/

• Citovat
  • Upravit
2964
14.10.13 18:24

Poukázku do dobré restaurace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 18:26

Treba neco z Loccitane, maji kvalitni a krasny veci a vzdycky to vsechny moje blizke potesilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný