Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemam bohatou tchýni, ale co takhle dobré vínov nějakém hezkém obalu - truhle, lístky na operu, vernisáž nevím co jí zajímá…
@Anonymní píše:
Musím anonymně, nezlobte se. Mám bohatou tchýni a každý rok se trápíme co k Vánocům. Nejste na tom někdo podobně? Nechceme už utrácet nesmyslné částky, za věci které pro ni jsou jen dalším nesmyslem do skříně. Poraďtě co dělat, chtěli bysme něco levného a abychom neurazili. Děkuju.
Dárkový poukaz na welnes, tajskou masáž, kosmetiku, kadeřnici, permici do fitka, bazénu atp. Pokud nechcete aby se jí to válelo ve skříni je nejlepší darovat službu ![]()
Napadají mě fotodárky(kalendář, fotokniha atd.), krásně zabalené soupravy čajů, šátky a vůbec „šmuky“.
Nějaký zážitek - lístky do divadla, do opery, na koncert, na balet…? já to takhle řeším se svými rodiči, co potřebují, to mají, zejména mamce se blbě vybírá, protože mívá dost specifické představy
lístkama nic nezkazím, vím, že budou mít radost a aspoň se někam podívají a vypadnou z domu ![]()
Jestli máte děti, tak bych udělala fotokalendář, nebo fotohrníček s jejich fotkama. Nebo jestli má psa, tak bych ho vyfotila a udělala třeba ten hrníček. Naši i manžela rodiče tyto dárky milujou.
Taky myslím vínko, velkou bonboniéru, prostě něco, co má ráda, co spotřebuje - i když si tomůže koupit sama. Nepřeháněla bych se s co nejdražším dárkem, spíš koupila něco, co se jí bude hodit, klidně laciného.
No tak to by asi chtelo abys nam tchyni trosku predstavila - to ze jedne udela radost divadlo, neznamena, ze to bude dostavat do kolen tu tvoji.
Univerzální dárek je třeba fotokniha, ta má podle mě úspěch vždycky
Právě.. nikam nechodí, je doma a nebo nakupuje hadry.. nic víc.. fotoknihu dostala před dvěma lety když se nám narodilo dítě.. tak a teď babo raď :////
A abych nezapomněla, tak nepije alkohol, takže víno nepřipadá v úvahu :/
Treba neco z Loccitane, maji kvalitni a krasny veci a vzdycky to vsechny moje blizke potesilo.
Musím anonymně, nezlobte se. Mám bohatou tchýni a každý rok se trápíme co k Vánocům. Nejste na tom někdo podobně? Nechceme už utrácet nesmyslné částky, za věci které pro ni jsou jen dalším nesmyslem do skříně. Poraďtě co dělat, chtěli bysme něco levného a abychom neurazili. Děkuju.