Dárek pro bohatou tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
14.10.13 18:28

Právě proto, že nikam nechodí, tak nějaké ty lístky nebo poukaz, aby začla. Akorát, pokud by to bylo třeba to divadlo, tak to chce dva lístky a být připravení, že možná někdo z vás půjde s ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.10.13 18:34

Může být ráda, že si na ni vzpomenete. Kup jí knížku nebo nějakou maličkost a neřeš to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.13 18:44

Napadá mě jen nějaký parfém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.10.13 18:44

To, že je bohatá, pro Vás neznamená, že ji musíte koupit nějaký drahý luxusní dárek. Udělala bych to, jak to cítíte, i kdyby to měla být maličkost, která ale potěší. Jinak třeba poukaz na masáž, nebo nějaký zážitek, dárkový koš, nebo kýtu prosciutta (mňam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21584
14.10.13 18:45

Já bych koupila buď nějakou službu (lístky, wellnes, klidně i víkendový pobyt s programem) a nebo balíček kosmetiky. zazněl tu loccitaine, ale ten podle mě nesplňuje podmínku levného dárku. super je třeba i kosmetika z Manufaktury nebo já mám hodně ráda Yves Rocher. a co třeba dárková poukázka? buď do určitého obchodu nebo do nákupního centra. pak si může vybrat podle vlastního uvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.10.13 19:00

Obecně moc nechápu tohle uvažování „ona je bohatá, tak jí může udělat radost jen hodně drahý dárek“. Zaměřila bych se naopak na věci, které mají hodnotu někde jinde než v cenovce - fotky, vaše nebo dětí (pokud je máte), a z nich dárky, něco vlastnoručně vyrobeného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
14.10.13 19:03

Hele krasny balicek z Manufaktury, jak uz tady zaznelo, nevim, kolik hces investovat, ale za tisicovku nakoupis krasnych a vonavych veci… staci pak pekne zabalit, jako darkovy kos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama
14.10.13 19:05

Všem našim babičkam a prababickam se nejvíc zavdecime fotkama dětí a společně stravenym časem. Takže naplánovat nějakou společnou aktivitu typu divadlo. Naše prababicka měla radost, když dostala asi 8 poukázek na lístky, takže šla jednou s kamoskou a jednou s námi (ja, manžel, sestra, švagr, babička a obdarovana prababicka:-)).
Ale tvoji tchyni neznám, nevím, jak moc se stykáte nebo jak moc je odvarena z dětí:-) Za me klidne další fotoknihu zabalit třeba ke kafi/čaji, at si ma co prohlížet, az bude popíjet:-)

• Citovat
  • Upravit
14046
14.10.13 19:09

Předplatné časopisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenama
14.10.13 19:10

Rozhodně bych nekupovala žádnou kosmetiku, parfém, atd. pokud bych nevěděla, ze PŘESNĚ tohle používá. Podobnejch darů jsem pár dostala a pak vyhodila nebo mi to tu zaclani. Prostě žádný krámy, ale zážitky:-)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
14.10.13 19:10

www.rejnok-zbozi.cz udelaji radost bohatym i chudym… :)

• Citovat
  • Upravit
1865
14.10.13 19:14

Není důležité, jak je ona bohatá, ale jak drahý dárek chcete koupit vy. Záleží jednak kolik si můžete dovolit, ale hlavně kolik si myslíte, že má smysl jí dát. Pokud máte pocit, že ty drahé věci si kupuje ona sama, tak jí dejte něco originálního a přitom jednoduchého (levného).
Lístky do divadla/kina (třeba na film jejího mládí, když seženete) a jděte s ní
svázaný kalendář vyrobený z malůvek dětí
nějaký sport, který s Vámi může vyzkoušet úklid bytu, umytí oken (pozor, aby se neurazila - někdo ocení, někdo ne :lol:
kup kozu pro charitu a dej jí poděkování s jejím jménem
nějaké dobré jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.10.13 19:18

My máme taky bohatou tchýni a už několik let to děláme tak, že ona si vybere šperky, rozpočítá to a my jí jen pošleme peníze… Pak už jen koupíme nějakou blbost, aby jsme něco taky předali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.10.13 19:20
To je takový milý pěkný rodinný model 8o
@Andýsek92 píše:
My máme taky bohatou tchýni a už několik let to děláme tak, že ona si vybere šperky, rozpočítá to a my jí jen pošleme peníze… Pak už jen koupíme nějakou blbost, aby jsme něco taky předali…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
14.10.13 19:20

Fotokalendar nebo fotodiar deti? Obraz na platne deti? nejakej rucni vyrobek? Lidi, co si muzou cokoli koupit spis oceni osobni veci. neco, co si sami koupit nemuzou, tak neco na ten zpusob…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný