Dárek pro bohatou tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
14.10.13 19:23

Tak já nevím, taky mám bohaté tchánovce, nicméně jsou „normální“ a nechtějí dary za tisíce. Takže děláme fotokalendář, tchán dostane dárkový koš s pralinkami z http://www.pralinkovyclub.cz/index.php a nevlastní tchýňka dostane dárkový balíček pro změnu z www.lushcz.cz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
14.10.13 19:32

@Lolllo :palec: taky jsem pro locitane nejlepe koupit poukazku a vybere si co ji voni me manzel takhle nadeluje uz 3 roky a vždy mam radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
14.10.13 19:37

Koupila bych jí poukázku na nějakou službu, eventuelně i pro tchána zároveň třeba nějaký wellnes víkend nebo tak, někdy jsou na slevomatu akce, nevím, kolik do toho chcete investovat. Anebo udělat míso fotoknihy třeba fotokaendář, já mám tyto fotodárky nejraději, potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tipy jen tak
14.10.13 19:49

Já teda se přiznám, že jsem odpůrce jakýchkoliv poukazů do wellness apod., přijde mi to jako nejvíc „odfláklý“ dárek (jako když mě někdo nezná, neví čím potěší, tak na poslední chvíli vytiskne z netu poukaz). Kromě fotodárků existuje i celá řada dalších „osobnějších“ dárků, co třeba rámeček s odlitkem nožičky nebo ručičky vnoučete; Skutečný dárek v podobě příspěvku Člověku v tísni (www.skutecnydarek.cz - bohaté kamarádce jsem do porodnice přinesla poukaz na bezpečný porod s věnováním „Ty jsi měla štěstí, že jsi mohla v bezpečí porodit svoje zlatíčko, místo nových dupaček Ti daruji pocit, že jsi poskytla stejné bezpečí africké ženě, u které to zdaleka není samozřejmost“ - mělo to velký úspěch); přispět na krmení nějakého zvířete v zoo a dát vlastnoručně vyrobené pozvání na rodinný výlet do zoo i s vnoučetem a tam jí překvapit, že figuruje jako sponzor nějakého zvířete; něco vtipného (třeba knížku „Jak na prevíty - rady pro babičky a dědečky“ - tak nějak se to jmenuje, nevím přesně)…
Prostě zkusit se zamyslet a alespoň část dárku „vytvořit“, myslím, že bohatí lidé (pokud jsou ještě normální a nezpychnou) ocení především to, co si sami koupit nemohou nebo je to nenapadne (a kosmetika ani poukazy na masáž to podle mě nejsou :nevim: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.13 20:11

Není to myšleno tak, že ona je bohatá tak musíme koupit drahý dalrek. To vulbec ne, ba naopak!! Každý rok to byl parfém, krémy od Diora atd co používá, ale nás to stojí peníze a dost a jí to radost neudělá, protože si to koupí sama a kdykoliv. Nikam nechodí a poukaz by ji ani nedonutil, jak jsem psala, už toho dostala tolik a nikdy nešla. Tak by to chtělo něco originálního a ne drahého :D :D ale co? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.13 20:12
@tipy jen tak píše:
Já teda se přiznám, že jsem odpůrce jakýchkoliv poukazů do wellness apod., přijde mi to jako nejvíc „odfláklý“ dárek (jako když mě někdo nezná, neví čím potěší, tak na poslední chvíli vytiskne z netu poukaz). Kromě fotodárků existuje i celá řada dalších „osobnějších“ dárků, co třeba rámeček s odlitkem nožičky nebo ručičky vnoučete; Skutečný dárek v podobě příspěvku Člověku v tísni (www.skutecnydarek.cz - bohaté kamarádce jsem do porodnice přinesla poukaz na bezpečný porod s věnováním „Ty jsi měla štěstí, že jsi mohla v bezpečí porodit svoje zlatíčko, místo nových dupaček Ti daruji pocit, že jsi poskytla stejné bezpečí africké ženě, u které to zdaleka není samozřejmost“ - mělo to velký úspěch); přispět na krmení nějakého zvířete v zoo a dát vlastnoručně vyrobené pozvání na rodinný výlet do zoo i s vnoučetem a tam jí překvapit, že figuruje jako sponzor nějakého zvířete; něco vtipného (třeba knížku „Jak na prevíty - rady pro babičky a dědečky“ - tak nějak se to jmenuje, nevím přesně)…
Prostě zkusit se zamyslet a alespoň část dárku „vytvořit“, myslím, že bohatí lidé (pokud jsou ještě normální a nezpychnou) ocení především to, co si sami koupit nemohou nebo je to nenapadne (a kosmetika ani poukazy na masáž to podle mě nejsou :nevim: )

Tak přesně jsi to vystihla :-) kniha vypadá zajímavě a vtipně, kouknu na netu! :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.13 20:13

@Erian

Pralinky vypadají dobře, má ráda hořkou čokoládu :-)

• Citovat
  • Upravit
1504
14.10.13 20:16

Takova dobra kniha muze potesit chudyho i bohatyho, a vas to nezruinuje - jestli teda rada cte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.10.13 20:18

Moc se mi líbí tipy od „tipy jen tak“. A osobně rovněž nesnáším wellness dárky. Pokud takový dostanu, putuje dál nebo propadne.
Jde samozřejmě volit i nějakou zlatou střední cestu, protože na druhou stranu jsem si jista tím, že spousta z těchto „neobdarovatelných - co všechno mají nebo si to mohou snadno koupit“, dárky s přesahem úplně nemusí pochopit.
Jde tedy o to koupit jim věc (mluvím o kupování, protože já osobně jsem na manuálně vyráběné dárky za a) levá a za b) na to nemám čas), kterou by je nenapadlo koupit.
Jdu a vidím, že má tchýně bordel ve šperkách, koupím ji třeba toto:
Má ráda kytky? Koupím ji takovou, co nemá a nezvadne. (Viz foto). Jestliže převážně kupuje oblečení koupím ji nějaký doplněk, šátek, brož…
Ale to opravdu nejde říct univerzálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 20:39
@Anonymní píše:
@ErianPralinky vypadají dobře, má ráda hořkou čokoládu :-)

Ty pralinky jsou vyborny, casto je kupuju. Na slevomatu mivaji porad zvyhodnene nabidky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 20:40

@radbuza

Ta kytka je nadherna, odkud je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.10.13 20:40
@terinka4444 píše:
To je takový milý pěkný rodinný model 8o
žejo :think: Si říkám, na co bohatá tchyně potřebuje přidat na šperky. To je teda trapný, ještě že si nám tchyně neříká o peníze, to radši něco vypotím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 20:47
@Andýsek92 píše:
My máme taky bohatou tchýni a už několik let to děláme tak, že ona si vybere šperky, rozpočítá to a my jí jen pošleme peníze… Pak už jen koupíme nějakou blbost, aby jsme něco taky předali…

Ta si to uměla zařídit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
14.10.13 21:40

Nedočítám a už to tu padlo, my každý rok dáváme babičkám kalendář z fotek dítěte. Vždycky vybírám jednu z daného měsíce, je tam vidět, jak dítě roste. Dáváme měsíční nástěnný, ale dá se udělat i týdenní. Pokud je babička opravdová milující „babička“, tak jí to určitě potěší. U nás to má každoročně velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
14.10.13 23:27

Degustační balíček čokolád - ten letos kupuji já:-)

http://www.cokolada.cz/…stacni-sady/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný