Co potřebuji k háčkování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
peli
7.2.13 18:22

Co potřebuji k háčkování?

Ahoj maminky, čakáme naší malou princeznu a rozhodla jsem se, že se naučím háčkovat! Proto bych potřebovala pár rad co si mám nakoupit, jaký háček a tak… Prosím nesmějte se mi a moc děkuji za rady! :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2422
7.2.13 18:29

Ahoj, já bych ti doporučila koupit si vlnu Batole, háček č. 3 a na YouTube je spousta videí jak co háčkovat. Dál se můžeš podívat na www.mimibazar.cz sekce návody, háčkování a je tam hodně věcí pro začátečníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
7.2.13 18:29

@peli já taky začla před pár měsícem. Koupila jsem si tři druhy háčku 2mm, 3mm a 4mm. Potom to chce nějakou hezkou přízi na háčkování, návody těch je hodně na Mimibazaru a trpělivost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
7.2.13 18:38

@baaruunkaa a @Zdeňka86 děkuji moc!
tak snad se mi něco povede! :-) uvidíme… zítra jdu nakupovat a v sobotu se do toho poustím :-) snad to půjde! :-)

• Citovat
  • Upravit
973
7.2.13 18:42

@peli určitě, moje první pokusy skutečně vypadají jako čepička a ponožky :mrgreen: tak háčku zdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.2.13 18:58

Já začínala s háčkem č. 3 a připadal mi hned malý, tak já bych doporučila spíš větší…rychleji to pak přibývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.2.13 19:13

Jestli chceš háčkovat i takové ty jarní a letní věci - čepičky, šaty, tak je dobrá i bavlněná příze Camilla nebo Katka. Háček tak 2,5 nebo 3. Ono pokaždé, když si jdeš koupit přízi, tak je na ní napsáno i to číslo háčku/jehlice, takže se můžeš řídit i tím.
Jestli chceš, aby ti to rychle přibývalo, doporučuju Lada-Luxus, je pěkně silná, dobře se s ní dělá, háček mám č.4,5. Tuhle přízi teda ne pro miminko, je to akryl, ale na hračky nebo na batůžek pro batole je to fajn.
Ono když máš tenkou přízi a tlustý háček, tak je to takové díraté a to není vždy žádoucí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
7.2.13 19:19

Na mimibazaru jsem teda ztracená :nevim: já to tam nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.2.13 19:27

Výborné video návody pro začátečníky jsou tady - od prvního očka přes různé druhy sloupků až po změnu barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.2.13 19:28
@princeznaII píše:
Na mimibazaru jsem teda ztracená :nevim: já to tam nechápu :think:

Odkaz na návody pro háčkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
7.2.13 19:29

Koukni sem, jsou tam odkazy na videa, tady jsem se učila já :mrgreen:
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
7.2.13 19:54

@Bersaba tohle znám, ale i tak jsem to tam moc nepochopila
ale každý je jiným vám to třeba bude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.2.13 21:44

Jeste bych si poridila jehlu s kulatou spickou a velkym okem…na zaposivani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.4.15 09:36

Ahoj,
muzete mi prosim poradit, kde bych mohla najit navod na hackovani panske letni cepice?
Vubec nevim, co a jak delat :) Prosim o rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat