Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, synovi jsme pouštěli bílý šum na telefonu, co byl doma navíc, teď se nám rozbil. Pro novorozeně bych koupila z druhé ruky klidně nějaký přístroj, můžete něco doporučit? Hlavně něco, co se po 15ti minutách nevypne. Moc dekuji.
Nové televize mají automaticky YouTube. Tam to není?
Nám stačilo, že se začalo vysávat.
Tak kup druhý telefon. Asi nejjednodušší řešení. Nebo můžeš pořídit diktafon a tam nahrát, co potřebuješ.
@Tarena píší 30 minut šumu s opakováním, to nejde dat automaticky na déle? Děkuji za info
@Mamca_1234 píše: Více
Netusim, kdyz se dite pohne, tak se zase zapne.
Z YouTube, byla tam verze na 10 hodin ![]()
Na naše dítě ale fungoval jeden jediný.
Jo a na telefonu. Nějaký normální co ležel doma.
@Mamca_1234 Tak data a mobil. My to pak měli stáhnuté.
Jo ale my to moc venku nepoužívali. Naše dítě moc venku nespalo. Používali třeba v autě a tam zase nepotřebuju mobil když řídím ![]()
@Kelsey1 jo, to souhlasím. Podle mě v bazaru seženeš telefon levněji než v hračkářství něco speciálního s hudbou a ještě to bude efektivnejsi
Raketka od Rockitu. Vydrží šumět 30 min nebo až 10 h, má na výběr 8 druhů šumu, používáme už půl roku a super. Nejlepší investice ever
Kupovala jsem ji teda na vintedu, nova stoji kolem 600,–, tam jsem ji sehnala asi za 400,–. Aby teda vydržela tech 10 h tak ji kazdy rano dávám nabít.
U dcery jsem jednu chvíli používala zajíčka Moonie. Časem si zvykla bez a u syna nepoužívám vůbec.