Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud všechno má, tak peníze a šla bych s ní něco koupit, abych ji usměrnila ![]()
Neteři je 13 a taky už dostane peníze. Protože co jim asi tak kupovat když máš nějaký rozpočet a všechno už má? Normálně se jí zeptala a sama řekla že klidně peníze že si něco koupí.. samo že hadříky
dá jí 500,–
A 500,– dostávám i já jako dospělá, myslim si že je to dostačující částka ![]()
Kosmetika, hodinky, foťák, boty, taška, poukaz ke kadeřníkovi nebo na kosmetiku.. pokud nosí zlato nebo nějaké doplňky něco z toho. Na oblečení bych dala tak do 4000,–. Záleží, jaké jsou tvé finanční možnosti a pokud si „potrpí“ na značkové oblečení.
Tak záleží jestli je to taková ta 15 letá parádnice ![]()
Nějaké stříbro - náramek na ruku, nohu, nebo klasické malování, jako taštičku s řasenkou, stíny atd. nebo nějakou novou kabelku, tašku, sportovní - podle vkusu co nosí…
Hadry nech si vybere sama a něco jako překvapení..
Taky mi prijde fajn knizka, nebo nejaka deskova hra. Zalezi taky, jak jste zvykli se na Vanoce obdarovavat. u nas si davame jen male veci- jednu, dve.. proste pro radost. A vetsinou prave knizky. Z nich se nestane kram, ktery se zbytecne vali doma.
Holky knížky jsou dobré, ale jen pro děti které čtou, jinak by se mohlo stát že v noci mamku za takový dárek zakudlí ![]()
Knížku bych koupila, leda bych opravdu znala to, co má dítě rádo -autor..
Já ráda četla klasické dívčí romány od Lanczové, takže nebyl problém, když mimamka koupila knihu
@Anonymní píše:
Co pro 15 letou slečnu vánocum? Oblečení si vybírá sama, jen se chci zeptat dáváte nějakou částku na vánoce pubošovi na oblečení? Pokud ano kolik?abych to nepřepískla… dál nevím co koupit, má snad vše
máte nějaké nápady? Kromě elektroniku noťas, i stolní pc má, mobil též a dostala nedavno ipad
nějaké nápady jiné?
A co se jí tak zeptat, po čem touží? Holka v tomhle věkku už má jasno. Právě to doma řešíme se 14 kou ![]()
@Lizbeth píše:
Knihy.
Jo
15leté určitě uděláš radost knihou
to ti opravdu poděkuje…
@eevcca píše:
Jo15leté určitě uděláš radost knihou
![]()
to ti opravdu poděkuje…
tak mě když bylo 15 tak sem knihy milovala, takže já bych radost měla
ale každý je jiný, třeba můj syn knihy tak do 8 let pak už nee ![]()
K. Black tak já v 15 taky, ale jak jsem zjistila, dnešní doba je napropsto jiná, to si přečtou maximálně časák… ![]()
Co pro 15 letou slečnu vánocum? Oblečení si vybírá sama, jen se chci zeptat dáváte nějakou částku na vánoce pubošovi na oblečení? Pokud ano kolik?
abych to nepřepískla… dál nevím co koupit, má snad vše
máte nějaké nápady? Kromě elektroniku noťas, i stolní pc má, mobil též a dostala nedavno ipad
nějaké nápady jiné?