Co pro 15letou slečnu k Vánocům?

Anonymní
28.11.12 21:05

Co pro 15letou slečnu k vánocum?

Co pro 15 letou slečnu vánocum? Oblečení si vybírá sama, jen se chci zeptat dáváte nějakou částku na vánoce pubošovi na oblečení? Pokud ano kolik? :think: abych to nepřepískla… dál nevím co koupit, má snad vše :( máte nějaké nápady? Kromě elektroniku noťas, i stolní pc má, mobil též a dostala nedavno ipad :) nějaké nápady jiné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
28.11.12 21:10

Knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.11.12 21:12

Pokud všechno má, tak peníze a šla bych s ní něco koupit, abych ji usměrnila ;)

• Citovat
  • Upravit
5411
28.11.12 21:13

Neteři je 13 a taky už dostane peníze. Protože co jim asi tak kupovat když máš nějaký rozpočet a všechno už má? Normálně se jí zeptala a sama řekla že klidně peníze že si něco koupí.. samo že hadříky :lol: dá jí 500,–
A 500,– dostávám i já jako dospělá, myslim si že je to dostačující částka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
28.11.12 21:14

Kosmetika, hodinky, foťák, boty, taška, poukaz ke kadeřníkovi nebo na kosmetiku.. pokud nosí zlato nebo nějaké doplňky něco z toho. Na oblečení bych dala tak do 4000,–. Záleží, jaké jsou tvé finanční možnosti a pokud si „potrpí“ na značkové oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.11.12 21:14

Tak záleží jestli je to taková ta 15 letá parádnice :mrgreen:
Nějaké stříbro - náramek na ruku, nohu, nebo klasické malování, jako taštičku s řasenkou, stíny atd. nebo nějakou novou kabelku, tašku, sportovní - podle vkusu co nosí…
Hadry nech si vybere sama a něco jako překvapení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
28.11.12 21:20

Taky mi prijde fajn knizka, nebo nejaka deskova hra. Zalezi taky, jak jste zvykli se na Vanoce obdarovavat. u nas si davame jen male veci- jednu, dve.. proste pro radost. A vetsinou prave knizky. Z nich se nestane kram, ktery se zbytecne vali doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.11.12 21:21

Holky knížky jsou dobré, ale jen pro děti které čtou, jinak by se mohlo stát že v noci mamku za takový dárek zakudlí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14335
28.11.12 21:23

Knížku bych koupila, leda bych opravdu znala to, co má dítě rádo -autor..
Já ráda četla klasické dívčí romány od Lanczové, takže nebyl problém, když mimamka koupila knihu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.11.12 21:25
@Anonymní píše:
Co pro 15 letou slečnu vánocum? Oblečení si vybírá sama, jen se chci zeptat dáváte nějakou částku na vánoce pubošovi na oblečení? Pokud ano kolik? :think: abych to nepřepískla… dál nevím co koupit, má snad vše :( máte nějaké nápady? Kromě elektroniku noťas, i stolní pc má, mobil též a dostala nedavno ipad :) nějaké nápady jiné?

A co se jí tak zeptat, po čem touží? Holka v tomhle věkku už má jasno. Právě to doma řešíme se 14 kou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.11.12 21:29

Já bych jí řekla, ať napíše Ježíškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
28.11.12 21:30
@Lizbeth píše:
Knihy.

Jo :-D 15leté určitě uděláš radost knihou :-D :-D to ti opravdu poděkuje…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
28.11.12 21:32
@eevcca píše:
Jo :-D 15leté určitě uděláš radost knihou :-D :-D to ti opravdu poděkuje…

tak mě když bylo 15 tak sem knihy milovala, takže já bych radost měla ;) ale každý je jiný, třeba můj syn knihy tak do 8 let pak už nee :roll:

• Citovat
  • Upravit
eevcca
28.11.12 21:38

K. Black tak já v 15 taky, ale jak jsem zjistila, dnešní doba je napropsto jiná, to si přečtou maximálně časák… :)

• Citovat
  • Upravit
becky87
28.11.12 21:42

Krabicku kondomu :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny