Co pro holčičku k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
2.11.20 19:40

Učící kostka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.11.20 19:42
@Sluníčko1511 píše:
Učící kostka :)

I vaše miminka by se měla vychovávat podle Karolíny Světlé! :lol: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
2.11.20 19:51

Řešíme to samé, jen malé je o rok a půl víc. Koupili jsme látkovou panenku v košíku od Little Dutch, opravdovou dostala o prvním narozkám a vůbec si s ní nehraje, je moc tvrdá. Odrážedlo dostala v létě, kočárek má taky :nevim: všechny možné vkládačky, skládačky a podobně má po bráchovi, který je jen o dva roky starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.11.20 20:19

K Vánocům bude mít dřevěné kostky, knížku z edice minipedie s posuvnými obrázky, stan s kuličkami a nějaké oblečení. V říjnu měla rok a to dostala kuličkovou dráhu, aktivní chodítko a knížku od Svojtky kuk pod okénko, tu si moc ráda prohlíží ;) l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.11.20 20:33

Řešila jsem to samé. Dcera bude mít teď v listopadu rok, dostane odráželo (takové to pro nejmenší) a k vánocům Lego Duplo a nějaké hrací kostky. S hračkami si moc nevyhraje, zajímají jí hlavně poličky a skříňky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.11.20 20:42

Activity board (sikovny rodic vyrobi i doma, my jsme radsi koupili :) ), motorka-odrazedlo, helma, kostky, takove ty ruzne velke na sebe padnouci kelimky. Tvrde knizky s vysouvanim. Panenky ji v roce nebraly, o 3/4 roku pozdeji z nich uz byla nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.11.20 20:53
@Mayaa007 píše:
A holčička už si takhle v roku sama zahraje s panenkou či kočárkem?

Ano, naše dostala k prvnímu roku:
https://www.mall.cz/…y-walker-3v1?…
a opravdu můžu doporučit. Nepřevrhne se, ráda v něm vozí kde co :D i tu panenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 21:01

Malé neteři jsem koupila hračky do vany :mavam: A nebo panenku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25395
2.11.20 22:27

Kulickova dráha - bezva relax i pro rodiče. Jsou uplne jednoduché nebo Hubellino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.11.20 07:51

Naše dostala tento kočárek s panenkou, je to takové tlačítko pro první krůčky a zároveň interaktivní hračka od Fisher price, úspěch byl velký u obou dcer ;) A koukám, že se ještě vyrábí, to naše už vozí asi 4.holčička (poslali jsme dál po příbuzenstvu).
 https://www.legenio.cz/…ek-fp-m9523/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
3.11.20 10:02

Já bych jí prostě koupila Ještědské romány Karolíny Světlé. V dospělosti se z ní stane uvědomělá žena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5221
3.11.20 10:11

Nasi byl v zari rok.. A zaujal ji vic jak darky papir ve kterym byly zabalené :lol: A pak jeste krabice… :lol: U niceho nevydrzi, ma rada hraciho morskyho konika od FP, leporela…ale nejvic frci nehračky…vse co šustí, a hlavně vše co nesmí.. :lol: :lol: Takze za me, nema cenu vymyslet nejaky extra darky, a uz vubec ne moc darku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.11.20 10:48

Ahoj, dcerka bude mít rok v prosinci, do toho vánoce, takže ač nejsem zastáncem hromady dárků pod stromečkem, díky tomu, že má krom svátku vše v jednom. mesici, dostane jich více a i takové, co ji třeba teď zajímat nebudou, ale za půl roku už by mohli.Mame od FP mluviciho pejska, mluvící dárky, lenochoda, soba a lamu co spolu komunikují, obyčejnou vkladacku, po dětech zdědila duplo, takže kdyby ho neměla, pořídila bych nějaké se zvířátka, panenky a kočárek má po starší, zatím jim spíše dloube do očí, ale zajímají ji a chvilku se zabavi.Bavi ji listovat v knížkách, takže dostala po dětech takové tvrdé, co neroztrha. Odrazedlo máme koupene taky, ale na to mi přijde malá, takže až v dubnu k svatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.11.20 20:22

@Majinka7 To jsem ráda, že to tak nemáme samy 😁 Malá má v prosinci svátek, potom vánoce a hned šestého ledna narozeniny. A pak celý rok nic, takže taky budeme kupovat i věci co jí budou bavit třeba i za půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
10.11.20 11:56

Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci :kytka: :mavam:

Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky :srdce: :hug:
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný