Co pro holčičku k Vánocům?

48
2.11.20 18:28

Co pro holčičku k Vánocům?

Ahojte, poradíte mi nějaké vděčné dárky pro holčičku, která bude mít v lednu rok? Chtěla bych něco co fakt děti baví a nebude to zachvilku ležet v koutě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.11.20 18:39

Miminko, panenku s kočárkem nebo postýlkou, neteř si vyhraje a rozhodně neleží v koutě 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.11.20 18:40

Všechno se omrzí. Dcera na Vánoce bude mít taky rok, navíc má v prosinci i narozky. Dostane maličký odrážedlo, hračky na písek, zpívajícího cokla od FP - má ráda zvukový blbustky (dětský klavír atd..) a dřevěný kostky. Jo jinak jak píše komentář výš panenka a kocarek.. To jsem nad tím přemýšlela, ale přijde mi že je na to dost mala. Neumím si představit že si stím nějak smysluplně hraje… Jinak jsem měla dost dlouhej seznam. Všechno vyloženě blbosti. Sama musíš tak nějak vědět co tvoje dítě baví. Naši holku tak nějak hračky moc nezajímají…

Příspěvek upraven 02.11.20 v 18:43

• Citovat
  • Upravit
1977
2.11.20 18:41

U nás vede Trihorse dráha, a takový ten korálkový labyrint

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.11.20 18:52

V tomhle věku se brzo omrzí všechno, obě děti jsou povahově naprosto jiné, ale v roce ani jednoho hračky moc nebraly. Ideální pro ně bylo nechat je hrabat někde v kuchyni v šuplíkách. Dcera dostala v roce toho psa Fisher Price a už dva roky se to bez zájmu válí ve skříni. Kočárek a panenku má od dvou a to už byla nadšená. V roce nějaký blbiny, knížky pro batolata, odrážedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
2.11.20 18:56
@Niki23232323 píše:
Miminko, panenku s kočárkem nebo postýlkou, neteř si vyhraje a rozhodně neleží v koutě 😌

A holčička už si takhle v roku sama zahraje s panenkou či kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
2.11.20 18:56

Já bych vánoce u ročního prcka fakt neřešila. Nemá z toho rozum. My dali pod stromek plenky, sunar, kombinezu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.11.20 19:01

Tak třeba Ještědské romány Karolíny Světlé! Ne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
2.11.20 19:02
@JohanaRottova píše:
Tak třeba Ještědské romány Karolíny Světlé! Ne :lol:.

Co to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.11.20 19:06
@Mayaa007 píše:
Co to je :D

Vy jste asi zaspali dobu ne, že se posmíváte bestsellerové spisovatelce Karolíně Světlé :think:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
2.11.20 19:07
@JohanaRottova píše:
Vy jste asi zaspali dobu ne, že se posmíváte bestsellerové spisovatelce Karolíně Světlé :think:!

asi jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
2.11.20 19:11

A knížky, takové ty s okénky, s posouvacími, otáčecími prvky. Máme edici Minipohádky od Svojtky a pak Moje milované štěňátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
2.11.20 19:14

Tak u nás největší úspěch u roční holčičky měl strom Vilac na který se navleka https://www.mall.cz/…lac-zahradka?… a pak jsme ji koupili houpacího rechtajiciho koníka nejdřív se jí líbilo jak řechta a klape pusou a jezdila na něm za naší pomoci a tak v 1,5 se na něj naučila lézt sama a teď je na něm pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.11.20 19:14
@Mayaa007 píše:
asi jo :mrgreen:

Nespletla sis století? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.11.20 19:26
@Estex píše:
Ahojte, poradíte mi nějaké vděčné dárky pro holčičku, která bude mít v lednu rok? Chtěla bych něco co fakt děti baví a nebude to zachvilku ležet v koutě..
@Estex píše:

I vaše miminka by se měla vychovávat podle Karolíny Světlé! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný