Očekávání a realita vánočních dárků

520
1.11.20 13:59

Očekávání a realita Vánoc :)

Ahoj dámy (pánové :D)
je trochu trapné zakládat vánoční diskuse teď, když jsou pro spoustu z nás Vánoce ještě v nedohlednu, ale já cítím, že by to chtělo nějaké odlehčení od věčného tématu Covid (který teď mimochodem asi i já sama mám, takže se potřebuju nějak rozveselit a ven jít nemůžu) :lol: tak pojďme navodit nějakou tu vánoční atmošku :mrgreen:
takže:
1. co byste letos chtěly (chtěli) k Vánocům a co si myslíte, že asi tak reálně dostanete
2. přidejte nějaké vtipné historky s dárky, které se úplně nevyvedly (ale snaha se musí ocenit vždy, že :pankac: )
Pěkný den, A. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
1.11.20 14:08

Ja chci, jako kazdy rok, knizky :D bohuzel mam celou rodinu, co literaturu moc neuznava a do knihkupectví nepachne co je rok dlouhy, takze mam vetsinou smulu a co si neporidim sama nemam :D reálně dostanu obleceni, ktere bude mimo muj vkus a velikost (to většinou od mamky a tchyne) a neco praktického do kuchyně :D
Co si vzpominam na největší ulety, tak od mamy jsem dostala kalhoty, takove ty nasravacky, ale tak o 3 velikosti vetsi, plavala sem v nich i v 9.mesici :mrgreen: a loni mi pritel dal zvetsovaci zrcadlo :lol: dodnes jsem nepochopila proc, moc se nemaluju, mozna mi chtěl naznacit nejaky nedostatek, abych se na sebe podivala ve velkym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
1.11.20 14:17

Ja bych si ze vseo nejvic prala moct na Vanoce beztrestne navstivit svoji nejblizsi rodinu (tj sejit se u rodicu ja, moje rodina a moje sestry). A jako realny to moc nevidim, budeme za rebel a vyvrhele, co uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
1.11.20 14:26

Knihy u nas pod stromkem nikdy nechybi, takze budou i letos :)
Jeziskovi jsem napsala prani kabelky Anekke z nove kolekce (libi se mi ty „infantilni“ vzory). Manzel se ted zblaznil do pece o sve zuby, tak jsem mu vybrala ustni sprchu ;) Syn potrebuje novou zidli k psacimu stolu (v tomto obdobi vice nez kdy jindy). To budou zrejme hlavni darky a zbytek ty drobnosti :lol:
Uz se tesim na peceni cukrovi :dance:

S rodinou se sejdeme 25. jako kazdy rok. Snad nam nikdo neonemocni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
1.11.20 14:29

@Kriss Tina Zvetsovaci zrcadlo je skvela vec. Sama jsem si koupila zvetsujici 10× :lol: Bohutel uz me trapi vetchozrakost :oops: tak je to pro me nezbytne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.11.20 14:30

U nás Vánoce jedou stejně a dárky řeším už od léta :mrgreen:, magor, no. Miluju to hlavně kvůli děckám a chci, aby Vánoce měly dokonalý, protože vzpomínky jim nikdo neveme.
Co dostanu, vím, je to stejný… auto, šperky, oblečení,… Doufám v prádlo, na který sem maniak, ale to se od chlapa nedočkám (jako každej rok) a od babiček a dědů to očekávat nemůžu. Což mě pravidelně každý Vánoce se*e, že ví, jak sem posedlá a stejně si prádlo musím koupit sama. Někdy dám narážku a slyším, že toho mám dost. Chlap, no.

Moje Vánoce byly bolestivý v tom, že tchýně nakupuje drahý dárky a o Vánoce sem se fakt na*srala, že to vrátíme. Chlap mě začal přemlouvat, jak by to babi bylo líto a děcka měly z dárků radost. Ze zoufalství sem pak sežrala naráz tři kila cukroví. Měla sem to na dlouhej večer, kdy sem vnitřně pěnila. Druhej den sem si připadala jako sud… Moje nejlepší Vánoce byly s druhým děckem, kdy jako poplach, že rodím. Dojeli jsme do nemocnice a nic, poslali nás zpátky. Když to fakt přišlo, bylo to tak rychlý, že sem porodila v autě a jedinej člověk, co tam se mnou byl, byl můj chlap. Zařekla sem se, že třetí už nikdy… Ale… Už si tak jistá nejsem a uvažuju, že možná… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.20 14:32
@Kriss Tina píše:
Ja chci, jako kazdy rok, knizky :D bohuzel mam celou rodinu, co literaturu moc neuznava a do knihkupectví nepachne co je rok dlouhy, takze mam vetsinou smulu a co si neporidim sama nemam :D reálně dostanu obleceni, ktere bude mimo muj vkus a velikost (to většinou od mamky a tchyne) a neco praktického do kuchyně :D
Co si vzpominam na největší ulety, tak od mamy jsem dostala kalhoty, takove ty nasravacky, ale tak o 3 velikosti vetsi, plavala sem v nich i v 9.mesici :mrgreen: a loni mi pritel dal zvetsovaci zrcadlo :lol: dodnes jsem nepochopila proc, moc se nemaluju, mozna mi chtěl naznacit nejaky nedostatek, abych se na sebe podivala ve velkym :mrgreen:

Já si je kupuju sama. Pak si je zabalím a dám pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
1.11.20 14:32
@cecetka píše:
@Kriss Tina Zvetsovaci zrcadlo je skvela vec. Sama jsem si koupila zvetsujici 10× :lol: Bohutel uz me trapi vetchozrakost :oops: tak je to pro me nezbytne :?

Ja ho moc nevyuziju no, vetsinou si tak max rychle napatlam rasenku ve spechu u mini zrcatka a vic se nezkoumam :mrgreen: pritel ten napad obslehnul od brachy, ktery stejne kupoval svoji pritelkyni, jenze ona je takova kralovna makeupu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.11.20 14:33

@cecetka závist. I kdybych popsala balík papírů do tiskárny, tak se prádla nedočkám :cert:. Máš lepšího Ježíška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
1.11.20 14:34
@Bábrdl píše:
Já si je kupuju sama. Pak si je zabalím a dám pod stromeček.

Ja si je kupuju sama prubezne cely rok, ale abych se neco koupila pro sebe a pak to balila a jeste delala prekvapenou pod stromkem, na to sem teda moc lina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.20 14:36
@Kriss Tina píše:
Ja si je kupuju sama prubezne cely rok, ale abych se neco koupila pro sebe a pak to balila a jeste delala prekvapenou pod stromkem, na to sem teda moc lina :mrgreen:

:lol: Sorry, já si kupuju knížky furt, tak mě to pobavilo.

Ale na Vánoce si vždycky schovám jednu dvě, na který se fakt moooooc těším. A dám si je pod stromeček. A v noci, když už všichni jsou spát, ležím na gauči, světýlka svítí, popíjím, rodina spí a já čtu. To je rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.11.20 14:37

Tak já už mám pár dárků doma, fakt netoužím lítat s malými dětmi v prosinci po obchodech nebo se modlit, aby eshopy stíhali. A asi dostanu knihy, puzzle, ošatku na chleba (během karantény jsem se vrhla na pečení a fakt mě to začalo bavit :lol: ). A manžel prý chystá velké překvapení. Vypáčila jsem z něj akorát to, že je to v mooc hezké krabičce. A já miluju krabičky všech možných velikostí. :lol: Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.11.20 14:44

Chci peníze, manžel už neví co by koupil…takže toto je sázka na jistotu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.11.20 14:45

To je pravda, ze nejvic potesi, kdyz se sejdeme vsichni. My se u nasich kazdy rok vsichni sejdeme, ze kazdy mame zazemi jinde v CR a oni maji nejvic prostoru v baraku a je nas hodne. Nedavno mi svagr vzkazal, ze bud tam pojedeme my nebo oni, ale spolecne radeji ne, at nekdo nekoho nenakazi. Je to rozumne, ale zamrzi to. Clovek si pomalu pripada prasivy, ze se s nim rodina boji setkat. Uz by mohla tahle doba pominout a vratit se zivot do normalnich koleji. Je to nezvykle.
A materialne prala bych si pro sebe a muze bezecky pas domu. Jestli letos vyjde. Nevim. Psala jsem o nej Jeziskovi :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
1.11.20 14:45

Přání pro mě a manžela :toastovač. No babička rozhodla, že potřebujeme povlečení :lol: Udělaly jsme kompromis: dostaneme prostěradlo :mrgreen:
Od zbytku rodiny dostávám hezké dárky, vždycky splní moje přání a ještě vymyslí něco pro radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný