Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud to máš pro někoho jiného a vůbec se v tom nevyznáš, tak bych na blind nekupovala. Ony všechny čtečky sice fungují přibližně stejně (a všechny mají volitelnou velikost písma), ale hodně záleží třeba na tom, kde pak bude čtenář knížky brát a v jakém formátu.
Počkám si na odpověď. Už mám třetí, tu jsem používala cca rok, a je taky rozbitá. A vždycky se mi rozbije ten monitor. Jestli se mi rozbije i případná čtvrtá, tak jí rozdupu a na všechny čtečky světa se už úplně vykašlu!!
@Anonymní píše:
Doporučíte nějakou čtečku knih za rozumnou cenu? Vůbec se v tom nevyznám, ale raději něco s většími písmeny, chtela bych jako dárek
Ja si nechala poradit na axos.cz Pripadne se nejake info da nacist na jejich blogu. Ale ja panovi primo napsala svoje pozadavky. Pomohl mi pak i s opravou.
Já mám značku pocketbook už… přemýšlím… 7 let? A dosud nedošlo k jedinému problému. Funguje na jedničku, nedám na ni dopustit a cestuje všude se mnou.
Rodiče si ji kupovali rok nebo dva po mě a také spokojenost, rovněž funguje bez problému.
Tenkrát jsem vybrala pocketbook na doporučení, že má nejširší spektrum formátů, které umí číst. Jestli je to i teď - po letech - pravda, netuším. Ale zatím jsem nenarazila na nic, s čím by si neporadila.
Velikost písma se dá nastavit - což půjde asi na všech typech.
Co bych při výběru chtěla vyzdvihnout a opravdu doporučit - kupte určitě čtečku s podsvícením. Ona je sice o fous dražší než bez toho podsvícení, ale vyplatí se to. Čtenář může večer / v noci číst a nemusí si svítit na čtení lampičkou, neruší nijak spolunocležníka a když usne, kniha se po nastaveném čase sama vypne - tohle nemá chybu!
A pořiďte k tomu i nějaké hezké pouzdro.
Je to super dárek, věřím, že udělá radost!
Taky máme Pocketbook s podsvícením už asi 8 let (pravda je, že není v zápřahu pořád) a jsem spokojená. Formáty na ní jdou všechny - epub, mobi, pdf…
Za mě je lepší Kindle, který se dá online synchronizovat a nahrávat tam nové knihy. Pocketbook třeba nezvládne audioknihu od Kindle. A taky se musí na každé nahrání knihy připojit přes kabel do PC. Já měla pocketbook, ten jsme posunuli tchýni a budeme právě kupovat kindle. Jinak v současné době je ten rozsah podporovaných formátů +- všude stejný. A večerní podsvícení snad mají už všechny, ne? Bez toho opravdu nebrat. A pak je dobrá vlastnost voděodolnost - můžeš číst knížky ve vaně ![]()
Mám pockecbook (touch Lux 3) cca 2 roky zatím a musím říct, že naprostá spokojenost. Jak píše @Whitedog nademnou. Chce to podsvícení, to bych brala za hlavní a pak počet formátů. Obojí pocketbook má. Mám ji v obalu a nic krom ochmataného rohu, za který ji držím, nemá.
Děkuji za odezvy. Prosím, nějaký konkrétní tip? Případně odkaz? Pokud možno cenově dostupné, prostě kvalita za rozumnou cenu.
@nozu můj pockecbook už synchronizaci má… Stačí mít WiFi. Nevím jestli některé to umí přes data? Spíš ne…
@nozu To ale není pravda. Na pocketbook si posílám knihy úplně normálně buď napřímo (třeba z ebux), nebo mailem. Žádný kabel nepotřebuju. Mně naopak nevyhuje Kindle, ta její synchronizace přes Amazon mi vzala pár měsíců života. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za odezvy. Prosím, nějaký konkrétní tip? Případně odkaz? Pokud možno cenově dostupné, prostě kvalita za rozumnou cenu.
Mám pocketbook hd3 a jsem maximalne spokojená. Nevím, co si představuješ pod pojmem rozumná cena…
@Takyjedna píše:
Počkám si na odpověď. Už mám třetí, tu jsem používala cca rok, a je taky rozbitá. A vždycky se mi rozbije ten monitor. Jestli se mi rozbije i případná čtvrtá, tak jí rozdupu a na všechny čtečky světa se už úplně vykašlu!!
Co s nimi delas???
Tu svoji mam minimalne 4 roky a stale slape jako hodinky ![]()
@nozu píše:
Za mě je lepší Kindle, který se dá online synchronizovat a nahrávat tam nové knihy. Pocketbook třeba nezvládne audioknihu od Kindle. A taky se musí na každé nahrání knihy připojit přes kabel do PC. Já měla pocketbook, ten jsme posunuli tchýni a budeme právě kupovat kindle. Jinak v současné době je ten rozsah podporovaných formátů +- všude stejný. A večerní podsvícení snad mají už všechny, ne? Bez toho opravdu nebrat. A pak je dobrá vlastnost voděodolnost - můžeš číst knížky ve vaně
Staci aktivovat sendtopocketbook a uz to jede ![]()
@Anonymní píše:
Napis maximalni cenu a pro koho to je (starsi lidi budou zrejme vyzadovat menu v cestine). Nas deda (78) zvlada ctecku v pohode ![]()
@cecetka nosím v kabelce, vyndám, čtu a je to pořád v pohodě, pak vyndám, chci se začíst a je tam pruh, nebo u poslední čtverec. Ta plasma, či co to je, puklá není, jenom se tam něco po. Vždycky!
Doporučíte nějakou čtečku knih za rozumnou cenu? Vůbec se v tom nevyznám, ale raději něco s většími písmeny, chtela bych jako dárek