Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě by mě zajímalo, zda lze mít rozecteno více knih (jednu já a jednu manžel…
Příspěvek upraven 31.10.20 v 20:02
Mám tu svou cca 6 let a stále ok. Není teda v zápřahu pořád, ale zatím vždy ok
Ale je to už starší typ bez podsvícení ![]()
Ty jo, tak to naštěstí neznám!
A to teda musím říct, že mám svůj pocketbook fakt v zápřahu. Denně před spaním v posteli (funguje jako uspávadlo) a když jsem jezdila do práce (i hodina cesty), tak všude se mnou… včetně dovolených a tak.
Asi jsem měla dobrou ruku ![]()
@annahoj píše:
Ještě by mě zajímalo, zda lze mít rozecteno více knih (jednu já a jednu manžel…
ano ![]()
Tak 5000,– je už slušný rozpočet! To se vlezeš v pohodě i s pěkným pouzdrem ![]()
Ta moje byla kolem 3500 - a je to fakt hodně let zpět…
Nevím, koukali jsme na tuhle PocketBook 740 InkPad 3, že má velký displej, ale pokud by se dala sehnat nějaká srovnatelná a levnější, tím líp… Nemusí to být úplně top… Prostě aby něco vydržela, fungovala, nesekalo se to… Nevím, jaké by to mohlo mít závady… Hlavně raději nějaký větší displej aby se na tom dobře četlo..
@Anonymní píše:
Má to být pro přítele 45let.ale menu v češtině určitě uvítá. Cena.. Nejsem ochotná dát víc než 5000,–
Tak to je v pohode. Sla bych do Touch Lux 4. Tahle svatecni edice by mohla byt skvelym darkem (ale mozna spise pro zenu) https://pocketbook.cz/…-lux-4-le-cz Pro chlapa asi spise v cerne/sede barve. I kdyz, proc by nemohl chlap mit i tuto barvu, ze? ![]()
Edit: Ted koukam, ze uz je Touch Lux 5.
Příspěvek upraven 31.10.20 v 20:21
@Anonymní píše:
Nevím, koukali jsme na tuhle PocketBook 740 InkPad 3, že má velký displej, ale pokud by se dala sehnat nějaká srovnatelná a levnější, tím líp… Nemusí to být úplně top… Prostě aby něco vydržela, fungovala, nesekalo se to… Nevím, jaké by to mohlo mít závady… Hlavně raději nějaký větší displej aby se na tom dobře četlo..
6" je dostatecne velka, neboj. Font pisma i jeho velikost si nastavis podle potreby.
Knizek tam muze byt rozecteno spoustu. Dokonce lze nastavit i rozdilne profily pro kazdeho uzivatele. To ale vyzkousene nemame, mame kazdy ctecku svoji.
@Takyjedna taky jsem takhle 1. pocketbook odrovnala
Ony maji ty ctecky hodne citlivy displej na prasknuti. Na druhou jsem koupila 2 obaly a uz jsem na ni opatrna. Jeste jsem tenkrat uvazovala o kindlu, ktery by mel mit ten display o neco odolnejsi, ale nakonec jsem prece jen sla znovu do pocketu. Jeste mi tenkrat nekdo doporucoval ctecku bez podsviceni. Tam jsou ty displeje pry taky odolnejsi ![]()
Myslíte, že těch 6 palců není malé? To je jak dotykový mobil, ne? Není lepší těch palců víc? Nejak si to neumím představit..
@Takyjedna píše:
@cecetka nosím v kabelce, vyndám, čtu a je to pořád v pohodě, pak vyndám, chci se začíst a je tam pruh, nebo u poslední čtverec. Ta plasma, či co to je, puklá není, jenom se tam něco po. Vždycky!
A nemáš náhodou pocketbook touch lux 3? Protože ta je tím známá. Má baterii někde blízko displeje a stačí malé ťuknuti a je to. Já takhle oddělala 2. Teď mám pocketbook hd už přes 3 roky a je úplně v pohodě, a to ji používám opravdu denně, plus mám 4 děti, které si ji rády půjčují.
@annahoj Knih můžeš mít rozečtených, kolik chceš. Čtečka si to pamatuje, otvírá je automaticky na poslední čtené straně.
@nettie jo, trefa, mám! Tak já teda teď zkusím tu, co píšeš
. Predtím jsem taky měla nějaký podobný pocketbook, ale nižší, a předtím snadctaky nějaký poketbook, ale koupila jsem ho od někoho z Aukra, což byla teda blbost.
Má to být pro přítele 45let.ale menu v češtině určitě uvítá. Cena.. Nejsem ochotná dát víc než 5000,–