Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Barevné klubíčko píše: Více
Kolotoč, nebesa, za mě zbytečnosti a lapače prachu. Hračky měl syn nad sebou na hrací dece a bohatě to stačilo, jak se hýbal, tak se hýbaly i hračky, tak byl spokojený
V postýlce byl jen na noc a to ještě až spal, takže by tam všechny blbosti byly naprosto zbytečné ![]()
Holky diky za vsechnyrady! ![]()
Chvi se zeptat k tomu hnizdu vs deka + polstar - vazne je risjantni, ze se ti kojenec udusi? Nedovedu si predstavit ho nicim neprikryt, hnizdo chapu, je takove utulne, klidne koupim, ale svazat do zavinovacky - nevim… ale poradte ![]()
@Anonymní píše: Více
Pokud ho chces prikryt dekou, tak bys mela miminko dat dospod a deku zastrcit pod matraci, a prikryt jen tak aby nemohlo zajet hlavou pod tu deku. A polstar vubec, kdyby se nejak otocilo hlavickou a zaborilo do mekkeho tak se nebude umet otocit zpatky.
Kolotoč a podobně je blbost už z důvodu že mimco nevidi ostré a spatne asi na 20- 30cm, takze to je spise jako ozdoba a pro rodiče. Navíc když se budeš nakladet a povídat si tak by ti i vadil.
Max nejaky nebesa - ale opět je to jen estetická vec pro tebe.
Ohledně uduseni z polstare nevim, říká se to, a asi záleží jak.moc je naducany a velky. Jinak mi přikryjeme hlavne na noc, a žádný problém. Samozřejmě ne až k bradicce a tak aby vždy koukala hlavička plus část hrudníku. Jinak překrývají i v nemocnici.
Polštář je zbytečný sam o sobě- mimco spi na rovném a zpočátku na boku a polohujes kvuli hlavičce, která ještě není sprostá. Polštář by vadil.
@Anonymní píše: Více
Jak jsem psala, u nás žádné hnízdo ani zavinovačka… malého jsme hned od příchodu domů z porodnice zakrývali peřinkou. Polštář nemá mít dítě do 1 roku života
prostě kup od všeho jednu věc a počkej si, jaké dítě se ti narodí.
@Barevné klubíčko píše: Více
Asi tak, dokud syn vlezl do rychlozavinovacky, byl v ní a pod dekou, nebo peřinkou. U nás v posteli byl pak taky pod dekou, nebo peřinkou.