Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobry den,
shanim postylku ovalneho tvaru, nevite, kde bych ji koupila? Nejakou levnejsi, v bile barve… nasla jsem jen ty rostouci 7v1 a 9v1, ale stejne se nam nic z toho, co z toho vzdejde (vetsi postylka, prebalovak atd.. ) nelibi, takze bychom to nevyuzili. Navic vsechny stoji kolem 10tis. a tusim, ze se tam plati tolik hlavne i za to, ze ji lze vyuzit na tolik zpusobu, coz my nepotrebujeme… ovalnou chceme ciste kvuli designu. Dekuji moc ![]()
Ja chtela taky ovalnou kvuli designu, zpetne bych si ji uz neporidila. Vydrzela strasne kratkou chvili, protoze je proste mala a nakonec jsme skoncili u 40 let stare klasicke drevene postylky, krerou jsme jen nove natreli a dite v ni spi jeste ve 3 letech, jak je prostorna.
@Enitka Nene, mam namysli takovou
ale dekuju! https://www.monbaby.cz/…miminko-7v1/?…
@Ernais Sakrys, tak to jeste promyslim, kdyz bude do cca 5tis., tak ikdyz bude na chvili, tak se s tim nejak srovnam… vic ale do ni nedam ![]()
Já měla taky tu oválnou a po 3 měsících vyměnila za klasiku. Dcera má 2 roky a spinká v ní do teď ![]()
Jinak jsem měla podobnou, na jakou si posílala odkaz. Design hezký, ale klasika je klasika, přijde mi větší.
I já se přidávam k „nespokojenosti“. Oválnou jsem měla, ale je to za mě jen další módní výstřel, ale absolutně nepraktický. Měli jsme ji asi 3 nebo 4 měsíce a šla… Nedala bych za ní dneska ani dvojku… 😁 😁 🙈 🙈
@ceranielle No do 5 tis. asi nic neseženeš, jen ty x v 1 kolem 10 tis. Zkus oslovit nějaké truhláře, jestli by ti něco podobného vyrobil, ale do 5 tis., nevím, nevím teda.