Potřebuji přebalovací pult?

Anonymní
23.10.24 16:55

Potřebuji přebalovací pult?

Holky, potřebuji přebalovací pult nebo ne? Nebo nemáte nějaký tip na nějakou pevnou desku bez nohou, že se to třeba jen položí na stůl/postel/zem a na tom je teprve ta podložka s molitanem apod.?

Ne že bych na tomhle zrovna chtěla šetřit, ale akorát vybavujeme pokojíček a ne a ne vymyslet, kam tuhle věc dát… je mi jasné, že je třeba mít někde na 1 místě všechny propriety na přebalování…

a do jakého věku je to tak potřeba?

díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36017
23.10.24 16:57

Nepotřebuješ. Ale je to celkem dobrá věc, že se nemusíš k miminku ohýbat a zvedat ho. Ale dá se to přežít i bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
23.10.24 17:01

U prvniho jsem měla podložku s deskou co položila přes postýlku a hodně jsem to využila. Když nebyla třeba, byla pod postýlkou.
U druhého nemám nic, jen pratelnou látkovou podložku co dám na postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16408
23.10.24 17:03

Měla jsem měkkou podložku, která se poskládala a nezabirala tak místo. Pult jsem nechtěla, stejně bych ho nemohla využívat pořád a zbytečně by překážel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8817
23.10.24 17:11

Přebalovací pult je za mě jedna z nejvíc zbytečných věci, co lidi pro mimina pořizují.. Přebalovala jsem všechny deti tam, kde jsme zrovna byli. Takže nejčastěji na zemi, gauči, posteli… měla jsem pratelne nepropustne podložky. Všechny věci jsem měla uložené v kapsari na postýlce. Mini mimino jsme prebalovala většinou na posteli právě u té postýlky, měla jsem všechno po ruce. A čím víc se mimino hybalo, tím víc bylo na zemi, tak jsem si vždy tu jednu plinku a krém donesla k němu na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16236
23.10.24 17:14

Potřebovali jsme šetřit místo, takže jsem měla přebalovací podložku na postýlku (deska s kolíky, aby nesjela z postýlky, s molitanem a zvýšenými boky, omyvatelná), a na postýlku jsem si dala kapsář s ubrousky, plinami, Sudocremem a pár čistými bodycky. Zase tak moc toho na přebalování potřeba není, aby byla nutná skříň.

Příspěvek upraven 23.10.24 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 17:15
@Kryptozoo píše: Více

to je super, mohla bys mi prosím poradit, jak to vygooglim nebo sem hodit odkaz? a připevňuje se to nějak mechanicky k postýlce, nebo se to tam prostě jen položí?

• Citovat
  • Upravit
16236
23.10.24 17:16
@Anonymní píše: Více

Zadej si Scarlett přebalovací podložka na postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
23.10.24 17:17

Půjdu proti proudu - pro mě jedna z nejlepších věcí a to jsem jich měla minimum. Máme velkou koupelnu, takže byl v koupelně, se všemi potřebami na přebalování, koupání. U všech tří dětí jsem využila dlouho, i když už byly bez plen. U přebalování na posteli mně bolela záda, když se začaly děti více hýbat, tak bych hlavně mladší dvě nedohonila. Na pultu nebylo úniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
23.10.24 17:22

Za mě naprostá nutnost. Nebudu si ničit záda :mrgreen:
Ale nechala jsem si udělat komodu od truhláře a na ní mi udělal přebalovací desku. Takže mi pak v pokojíčku zůstane ta komoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
23.10.24 17:23

Já mám přebalovací omyvatelnou podložku na starém stole, speciální komodu jsem kupovat nechtěla. Mám kluka a jsem ráda, že nepřebaluji na posteli/gauči, občas začne čůrat v nejnevhodnější chvíli, chlapeček je mistr v čůrání do výšky i do dálky (a to všemi směry). Postel by mi nevyhovovala ani v noci, spí tam muž, leží tam moje peřina, polštář… Navíc bych se musela hrbit, což není nic, co by ocenila má záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.10.24 17:28

Využila jsem max pár měsíců, pak z toho děti zdrhaly…chtěla jsem jen tu podložku obyvatelnou, ale přebalovak jsem podědila, v domě nám nepřekáží, ale už dávno slouží jako skříňka na hračky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
23.10.24 17:30

Ja mela prebalovak na komode z ikey - asi kalax? Koupila jsem si primo na pevne desce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.10.24 17:50
@Anonymní píše: Více

Tak nepotřebuješ. Několika známým stačil psací stůl :nevim:. Kamradka nikdy nic takového neměla. A já nejsem schopná převalovat doma jinde než na přebalováku. Vadí mi to. Takhle mám všechno po ruce od krámu, oblečení, po pleny. Koš na špinavé prádlo i koš na prádlo co se má vyřadit. :nevim: nesnáším nedělá deset věcí a běhat kvůli tomu po pokoji nebo po bytě když to můžu mít všechno u nosu.

Tohle si musíš ošefovat ty sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
23.10.24 17:56

Ja ho vyuzila u obou deti, hrbit se mi nechtelo, mela jsem tam vsechno po ruce a na jednom miste. Navic nam dcera casto konala potrebu (malou i velkou) po rozbaleni pliny, tak jsem se nemusela bat, ze neco vyteklo na gauc ci postel. Mela jsem uplne obyc z Ikey, podle me ho i na bazosi ci Marketplace muzes sehnat za par kacek, pokud se ti nechce investovat. Bydlime v jednopodlaznim byte, tak dojit na prebalovak nebyl problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí