Co proti ovádům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7485
2.7.12 14:16

Co proti ovádům

Ahoj holky, chtěla bych poradit nějaký účinný recept proti ovadům. Dnes jsme vyšli ven a to bylo šílené, nedá se tam vůbec být, sedal na nás jeden za druhým. Bydlíme u lesa a asi se nějak přemnožili. Tak bych potřebovala nějaké rady ohledně dobrých repelentů, případně jiné prostředky či babičkovské rady.
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1387
2.7.12 14:59

Ahoj, tak to jsem zvědavá, co kdo poradí. Také jsem z těch potvor otrávená, včera jsem inkasovala dvě bodnutí a manžel nespočetně(sekal trávu). Koupila jsem pro malou Antimoskyto, tak se taky nastříkám a uvidím, jak to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.7.12 15:09

Hmmmm tak nevim co na ty svine stipavy, ale aspon masticku po pichnuti met u sebe. no jsem zvedava co kdo poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.7.12 15:10

Na netu jsem našla jíst vitamín B, běžně jde koupit v lékárně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
2.7.12 15:13

Ten já jím kvůli věčným herpesům na rtech. Ale stejně mě žerou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.7.12 15:13

Tak jak kdybych to psala já - nikdy mi hovada nijak neobtěžovala, max. občas u vody jedno dvě. Včera jsme byli v lese a nedali nám pokoj! Nemohla jsem ani nasbírat borůvky, v tu ránu jsem na sobě měla 3 hovada a 5 jich kolem mě lítalo! To jsem v životě neviděla, museli jsme z lesa utéct, já s jedním štípancem, manžel se dvěma. Takže si myslím, že je nějaké jejich období či co a snad zas dají pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
2.7.12 15:14
@wildcherry píše:
Hmmmm tak nevim co na ty svine stipavy, ale aspon masticku po pichnuti met u sebe. no jsem zvedava co kdo poradi.

Mně pomáhá natřít to hned Tea Tree olejíčkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.7.12 15:45

Já jsem měla otevřené okno a mám poštípané celé stehno od komarů :cert: :cert: :cert: prominte z a OT, jedině nějaký repelent asi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
2.7.12 18:36

…znama mi poradila nalozit par kousku hrebicku do alpy-francovka, pry to komary dobre odpuzuje…uz jsem nalozila, uvidim…loni jsem mela, vlastne porad jeste mam boreliozu od komara a jsem uz skoro paranoidni, jen kdyz se kolem me mihne moucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jurčíková jarmila
2.7.12 20:31

Ovádi zasraní!

Asi se opravdu přemnožili, jen vlezeme do bazénu jsou tam hned!!

• Citovat
  • Upravit
7485
2.7.12 20:51
@lajovka píše:…znama mi poradila nalozit par kousku hrebicku do alpy-francovka, pry to komary dobre odpuzuje…uz jsem nalozila, uvidim…loni jsem mela, vlastne porad jeste mam boreliozu od komara a jsem uz skoro paranoidni, jen kdyz se kolem me mihne moucha…

Abych pak nevábila nějaké opilce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.7.12 20:14

Tak manžel včera koupil nějaký antiperspirant a fakt to pomohlo. Ale není to nic velkého stálo to 100 a tipuju že tak 1/3 jsem vypotřebovala abych se celá natřela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.7.12 16:51

Mám standardní off repelent a funguje na komáry i ty zas… hovada, kterých je letos nepočítaně, SVINĚ! :pocitac: Když se celá až po prsty na nohou nenastříkám, napocítám na sobě i 4 štípanců za 3/4 hodiny. DĚS!!! A jak to potom svědí! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
10.6.14 14:42

Ahoj všem
dovoluji si vzkřísit tuto diskuzi,
máte nějaké nové osvědčené recepty jak na ovády pardon jak sem se ted dočetla jsou to vlastně,,Bzikavky dešťové,, :twisted: za každou radu budu vděčná čeká nás sklízení sena na louce u potoka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.6.19 07:22

Ted mame na zahrade plno ovadu.. soused ma slepice katastrofa na ohniště jsem zapalil jehličí a ořezky s tuji a je klid až na ten kouř super..radši budu smrdět kouřem než seštípanej od těch parchantu. míro :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný