Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtěla bych poradit nějaký účinný recept proti ovadům. Dnes jsme vyšli ven a to bylo šílené, nedá se tam vůbec být, sedal na nás jeden za druhým. Bydlíme u lesa a asi se nějak přemnožili. Tak bych potřebovala nějaké rady ohledně dobrých repelentů, případně jiné prostředky či babičkovské rady.
Moc děkuju
Ahoj, tak to jsem zvědavá, co kdo poradí. Také jsem z těch potvor otrávená, včera jsem inkasovala dvě bodnutí a manžel nespočetně(sekal trávu). Koupila jsem pro malou Antimoskyto, tak se taky nastříkám a uvidím, jak to bude fungovat.
Hmmmm tak nevim co na ty svine stipavy, ale aspon masticku po pichnuti met u sebe. no jsem zvedava co kdo poradi.
Na netu jsem našla jíst vitamín B, běžně jde koupit v lékárně ![]()
Ten já jím kvůli věčným herpesům na rtech. Ale stejně mě žerou ![]()
Tak jak kdybych to psala já - nikdy mi hovada nijak neobtěžovala, max. občas u vody jedno dvě. Včera jsme byli v lese a nedali nám pokoj! Nemohla jsem ani nasbírat borůvky, v tu ránu jsem na sobě měla 3 hovada a 5 jich kolem mě lítalo! To jsem v životě neviděla, museli jsme z lesa utéct, já s jedním štípancem, manžel se dvěma. Takže si myslím, že je nějaké jejich období či co a snad zas dají pokoj…
@wildcherry píše:
Hmmmm tak nevim co na ty svine stipavy, ale aspon masticku po pichnuti met u sebe. no jsem zvedava co kdo poradi.
Mně pomáhá natřít to hned Tea Tree olejíčkem ![]()
Já jsem měla otevřené okno a mám poštípané celé stehno od komarů
prominte z a OT, jedině nějaký repelent asi
![]()
…znama mi poradila nalozit par kousku hrebicku do alpy-francovka, pry to komary dobre odpuzuje…uz jsem nalozila, uvidim…loni jsem mela, vlastne porad jeste mam boreliozu od komara a jsem uz skoro paranoidni, jen kdyz se kolem me mihne moucha…
Asi se opravdu přemnožili, jen vlezeme do bazénu jsou tam hned!!
@lajovka píše:…znama mi poradila nalozit par kousku hrebicku do alpy-francovka, pry to komary dobre odpuzuje…uz jsem nalozila, uvidim…loni jsem mela, vlastne porad jeste mam boreliozu od komara a jsem uz skoro paranoidni, jen kdyz se kolem me mihne moucha…
Abych pak nevábila nějaké opilce
![]()
Tak manžel včera koupil nějaký antiperspirant a fakt to pomohlo. Ale není to nic velkého stálo to 100 a tipuju že tak 1/3 jsem vypotřebovala abych se celá natřela ![]()
Mám standardní off repelent a funguje na komáry i ty zas… hovada, kterých je letos nepočítaně, SVINĚ!
Když se celá až po prsty na nohou nenastříkám, napocítám na sobě i 4 štípanců za 3/4 hodiny. DĚS!!! A jak to potom svědí! ![]()
Ahoj všem
dovoluji si vzkřísit tuto diskuzi,
máte nějaké nové osvědčené recepty jak na ovády pardon jak sem se ted dočetla jsou to vlastně,,Bzikavky dešťové,,
za každou radu budu vděčná čeká nás sklízení sena na louce u potoka ![]()
Ted mame na zahrade plno ovadu.. soused ma slepice katastrofa na ohniště jsem zapalil jehličí a ořezky s tuji a je klid až na ten kouř super..radši budu smrdět kouřem než seštípanej od těch parchantu. míro ![]()