Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes jsem 11-12 dpo ![]()
Zkousela jsem testovat tremi ruznymi testy, a myslim ze to tam je 😍 Ted uz jen at je vse v poradku, testnou zkusim zase pozitri ale doufam ze bude vse silit tak, jak ma 🤍 Pokud chcete vedet jake jsem pouizla testy tak:
1.
Dr max
2. Pepino
3. Mama
Dekuji! Ja mam ale porad takove obavy, jelikoz spoustu lidi pise ze tohle jeste nic neznamena 🥹
@TerkaJ857 mela jsem uplne stejne testy taky na štědrý den
a ted mi tu běhá jedenáctiletý syn ![]()
Jee tak to mi delate radost, ja uz mam doma jednu dvou a pul letou holcicku, tak verim ze to bude v poradku 🤍
Na druhém a třetím vidím. Po zvětšení aj na prvním. Takže se něco klube.
Držím palce, ať vše probíhá, jak má
.
Já si dnes také dělala testy
1. Pepiny
2. Comfort
3. Mamatest
Všechny mají stejnou citlivost ale na pepinu čárka skoro není 🤔 nebo že ty dva byly falešné pozitivní 🤔 ms měla být v neděli nebo pondělí
@Nicoletta06 Pepino nemá tolik barviva, ale je tam také vidět. Tak ať hezký sílí
Me celkem prave udivuje ze muj peoino je celkem vyrazny, tak jevim, treba to muze byt i typem moci? 😂 😁
To nevím já se v tom moc nevyznám 😁 jen jsem četla že ty mamatesty dělají falešný čárky 🤷♀️ ale to snad náš případ nebude 🍀
Nee to si myslim ze ne, kazdopadne teda ja dnes znajistía/zesmutnela, jelikoz jsem se rano vzbudila a bolest prsou uplne ustoupila a v podstate k bolest podbrisku, ale na wc beham porad. Tedt jsem delala a teda moc nezesilil
ale tak treba je jeste brzy… jak jste na tom vy?
Ja bolesti prsou vyloženě nemam jen citlivé bradavky a bolest břicha jak kdy. Ale take mi přijde ze test žádná sláva 🙈 a můžete mi tykat klidně 😁
Achjo, takjle o svatcich se trapim ted, nemuzu na to prestat myslet 🥹 a jak jsi na tom ty?