Co s dítětem, nevím si rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.16 20:14

Děkuji za odpovědi uklidnilo mě to :mrgreen: :mrgreen: ano plínku ještě má budou jít tři za 3 měsíce, má jí jen na noc a občas jí počůranou nemá, ve školce při poledním spánku se nepočůrává, doma jí na noc ještě má zatím to nějak neřeším musí na to dozrát, některým dětem to trvá dýl, tak prosím žádné narážky :zed: :*

• Citovat
  • Upravit
2562
19.1.16 20:30
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi uklidnilo mě to :mrgreen: :mrgreen: ano plínku ještě má budou jít tři za 3 měsíce, má jí jen na noc a občas jí počůranou nemá, ve školce při poledním spánku se nepočůrává, doma jí na noc ještě má zatím to nějak neřeším musí na to dozrát, některým dětem to trvá dýl, tak prosím žádné narážky :zed: :*

tak tě asi uklidním podruhé, kamarádky syn jde zítra k zápisu a plínu má na noc pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
19.1.16 20:36

Taky te uklidnim, mame za 14 dni 3 roky a plenku na noc mame a jeste nejakou dobu mit budeme…a vubec me to netankuje. On si na to prijde sam, stejne jako na to prisel pres den a stejne jako si prisel sam na spoustu dalsich veci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
19.1.16 20:46
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi uklidnilo mě to :mrgreen: :mrgreen: ano plínku ještě má budou jít tři za 3 měsíce, má jí jen na noc a občas jí počůranou nemá, ve školce při poledním spánku se nepočůrává, doma jí na noc ještě má zatím to nějak neřeším musí na to dozrát, některým dětem to trvá dýl, tak prosím žádné narážky :zed: :*

Taky si myslím, že uživatelka, která tady kroutila očima nad školkovým dítětem s plenou na noc, je mimo. Každé dítě je jiné, já měla jedno dvojče odplenkované ve dvou letech a druhé mělo pleny na noc ještě po čtvrtých narozeninách. Nehrotili jsme to, pak si řekla sama a ze dne na den to šlo. V klidu :) Máte spoustu času!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.16 20:49

@Karleon :roll: :roll: velice milá :* ano já si dobře dělám

ostatním moc děkuji za normální odpovědi, švagrová taky říkala že její holka to taky dělala dneska jí je už přes dvacet, ale s nikým se o tom nikdy nebavila, styděla se
Ještě že já mám emimino :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.16 20:52

Také bych se přidala k tématu, ale prosim o anonimytu kvůli mému povolání. Dělám v dětském zdravotnickým zařízení kde jsou některé deti od 3 let bez doprovodu. A kdyz děti někdy usínají a já jim čtu pohádku tak například z 12 dětí 9 si jich dělá dobrě. :oops: a to tak, že nejen že jsou spocené, někteří i u toho křičí :zed: Ptala jsem se na to paní MUDr. A bylo mi řečeno at je nechám a nic s nimi neprobírám, že by je to mohlo prý poznamenat na celý život. Tak jen když jsou moc hlasití požádám je o stišeni.

• Citovat
  • Upravit
34473
19.1.16 22:32
@jakanas píše:
Hmm tak moji kluci se navzájem tahali za pinduly akorat ve vaně. A školkový dítě s plínou? :think:

Tak má na spaní plinu no a co? :roll: do 4 let má nárok paní Chytrá, až přijde ten správný čas tak ji mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
19.1.16 23:57

@terien jakanas je muzskej

• Citovat
  • Upravit
34473
20.1.16 07:57
@brko píše:
@terien jakanas je muzskej