Co s netopýrem v bytě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
6.12.17 11:08

@Kacka2 mohla bych ti půjčit kočku, tuhle jednoho žrala na chalupě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
6.12.17 11:18

@Tichošlápek děkuji za nabidku :D
Nejhorší je, že nevím jestli odletel nebo tam ještě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
6.12.17 11:20

Najít ho, když spí přes den, opatrně zabalit do ručníku, abyste neporanila křídla a sup s nim ven :D. Už jsem to tak řešila.

• Citovat
  • Upravit
21311
6.12.17 11:21

@Kacka2 teď bude spát, tak bych vzala baterku a prolezla tu skříň, pripadne temné kouty. Kdyby tam byl tak ideálně nějakou sitku na tycce a odlovit ho. Stává se nam to docela často, ale v 90% případu vyletí sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.12.17 17:19

@Kacka2 mne nabídli ze záchranného stanice pro zvířata, že ho přijdou od chytnout, kdyby neodletěl. VŠE pro hledej. kdybys ho našla, můžeš se na někoho obrátit. nebo počkat do setmění a vyletí oknem sám. Já bych to Teda nedala. Me mákem klepla peoka. nic proti netopýrům nemam, ale byla jsem se i kvůli zvířatům a příjemný to prostě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
6.12.17 20:24

Prohledala jsem celou ložnici, svítila baterkou za komodu, postel, skříň, do skříně, třepala oblečením, klepala jsem na všechno a nic. Tak doufám, že odletěl. Ještě to zopakuju jednou než půjdu spát.
Děkuju všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.19 05:35

Netopýr na okně

Ahoj, zkusím oživit diskuzi, snad poradíte.
Mám na okně spícího netopýra. Naštěstí zvenčí.
Jako totální posera, co se bojí fakt všeho, mám na vás dotaz. Na netu jsem žádnou pomoc nenašla :nevim:
Když spí teď ve tmě (5 hodin ráno), odletí pres den nebo až další noc? A bude tady spavat častěji? Jakože, vybral si to místo, jako svoje pravidelné útočiště?? :think:
Okno dneska neoteviram, aby mi sem nevletěl :D ksem fakt poseroutka, nejradši bych ho vzbudila, at se přemístí :mrgreen: ale nejsem necita, at ae v klidu vyspí. Ale pak ať jde! :lol:
Netopýrů v bytě, obřích pavouků a podobně se fakt děsím. Po přečtení vašich příspěvků už vybírám na netu sítě do oken :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.9.19 06:24

@Bernadett mně jednou vletl do pokoje a odletěl až příští noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
15.9.19 07:40

@Bernadett zavolej do zachranne stanice pro volne zijici zivocichy a domluv si postup

• Citovat
  • Upravit
19388
15.9.19 08:16

@Bernadett taky jsem pro zavolat do záchranné stanice, ať si ho odvezou manipulace bych se bála. A za druhé, když ho nikam nepovesis, může ho něco zabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.9.19 08:24

@Bernadett nechalo bych ho spát, on odletí, a že se přiletí zas? pochybuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.9.19 08:52

Nech ho spát, večer odletí. Trvale se ti tam sám neusídlí, to je tam moc světlo a málo jiných netopýrů.

Není čeho se bát, je to jen rozomilá, zákonem chráněná okřídlená myška.

http://24.media.tumblr.com/…ppo1_400.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.9.19 09:03

Nech ho spát a hlavně na něj nesahej a nebuď ho! Netopýři můžou mít vzteklinu. On se vyspí a večer odletí.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
15.9.19 09:56
@Ou píše:
Nech ho spát, večer odletí. Trvale se ti tam sám neusídlí, to je tam moc světlo a málo jiných netopýrů.

Není čeho se bát, je to jen rozomilá, zákonem chráněná okřídlená myška.

http://24.media.tumblr.com/…ppo1_400.jpg
:srdce:
  • Citovat
  • Upravit
58
15.9.19 10:02

Jak jsem říkala, ja se prostě všeho bojím :? Určitě bycj na něj nesahala ani hi nebudila. Spíš jsem to myslela tak, ze pro svůj klid bych ho vzbudila a řekla mu, at jde spát jinam :lol: spíš se bojím o něj. Je fakt malinký, aspoň mi to tak přijde. A okna máme situované do ulice. Bydlíme v přízemí a okna jsou nízko. A kolem chodí takový místní děti, kteří jsou někdy fakt hodně nevychovani. Bojím se, ať do něj nezačnou šťourat. :roll:

Jinak odchytove služby mi to našlo jenom v Českých Budějovicích a Praze. V Ostravě mi to nikdo nebere :nevim:

Nějaký typ? Okolí Jeseníku a Bruntálu? Prostě severní Morava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný