Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Drzost to rozhodně je, ale brzo bude líp, když se odstěhuješ
A když nechceš, aby si jezdil s tvým autem, jak se mu zlíbí, tak si schovavej klíče od auta ![]()
@Andy27 taky me to napadlo, ale bohužel nejsem tak vorachla
.
@Ivaneska no to bych udělala a ráda, ale právě nechci abych pak poslouchala výčitky, že tady Bydlim atd. To už jsem si párkrát vyslechla, přitom do domácnosti prispivam financne, koupím věci co tu chybi, uklízím, ale ne vzdy se člověk zavdeci. Takže jak ja se tesim az půjdu do svého ![]()
Vykouril jsi mi krabicku, prosim, kup mi novou.Ano,muzes si pujcit auto, ale vrat mi ho prosim uklizene a v puvodnim stavu.
@Anonymní píše:
@Andy27 taky me to napadlo, ale bohužel nejsem tak vorachla![]()
.
@Ivaneska no to bych udělala a ráda, ale právě nechci abych pak poslouchala výčitky, že tady Bydlim atd. To už jsem si párkrát vyslechla, přitom do domácnosti prispivam financne, koupím věci co tu chybi, uklízím, ale ne vzdy se člověk zavdeci. Takže jak ja se tesim az půjdu do svého
Tak pokud přispíváš, tak bych si velkou hlavu nedělala. Klíče bych si schovala a auto bych mu už nepůjčila. Když by se zeptal, řekla bych mu „ne“. Umíš mu říci „ne“, nebo raději vše uděláš, necháš plavat, aby jsi neposlouchala výčitky. To mi přijde divné.
@elen-ka to už jsem jednou udělala a dopadlo to tak, že mne vyhodili. Takže radši udělám beze slov vše. Nerada se hádám. Bohužel jejich barák, jejich pravidla. Ted mam sedm týdnů starou holčičku, takže jsem tu i s ni a nerada bych znovu vyhazov, když ještě nemám byt hotovy.
Chápu..tak si to přetrpíš, stejně se odtěhuješ, ale naznačila bych že tohle se ti nelíbí, cigára si schovávej, klíčky taky.. ![]()
Zatni zuby a vydrž
spíš než drzostí bych to nazvala křupanstvím ![]()
@Anonymní píše:
@elen-ka to už jsem jednou udělala a dopadlo to tak, že mne vyhodili. Takže radši udělám beze slov vše. Nerada se hádám. Bohužel jejich barák, jejich pravidla. Ted mam sedm týdnů starou holčičku, takže jsem tu i s ni a nerada bych znovu vyhazov, když ještě nemám byt hotovy.
Tatínek dítěte nic? Nezastane se?
Můžeš přestat třeba kouřit a nebude mít co brát. A klíčky bych schovala. Pokud přispíváš na chod domácnosti, nic jim nedlužíš. A slušnost je se zeptat, pokud si něco půjčuje.
No tak bych si krabku cigár schovala, kouřila na tajnačku a jemu tvrdila, že jsi kvůli holce přestala (no, lepší kdyby jsi fakt přestala, ale víme, že to není jen tak
). Jak dlouho tam ještě budete bydlet? Za tu dobu ti snad už spojku nezničí. Klíče měj u sebe a když přijde, tak měj dopředu vymyšlené, že někam potřebuješ jet a fakt se pak nalož a vypadni
I kdyby na blbý nákup ![]()
@Anonymní píše:
Chápu, jak dlouho bude ještě trvat, než se přestěhuješ? Ale i v tomto případě bych si věci schovávala.
No Já ted právě co jsem přestala kojit opet začala fajcit
jsem ostuda, vím ![]()
Ted tu budeme poslední měsíc ![]()
Přítel pracuje v Německu a jezdi az ve čtvrtek večer a v pondělí zas jede. Takže ten o autě neví, a na zbytek věci jen kroutí hlavou a rika, že není normální. Taky mu nic neřekne, jelikož ví jak by to dopadlo.
Jsem ráda, že to nepřijde jen mně jako drzost a krupanstvi asi jooo, je to takový krupan ![]()
Silnější pes *****, no…
A k tvé otázce - ano, přijde mi to jako drzost. S autem a vyjídáním velká, s tím dřevem mi to zas tak nepřijde.
edit admin - vulgarity
Ahoj všem
Přišla jsem se vypsat a zeptat, zda vam to přijde normální.
Bydlim ve společne domácnosti s rodiči. Ted už se naštěstí budu stehovat. Ale muj nevlastní táta (už více jak deset let ) mi přijde celkem drzý. Nejen, že cokoliv si koupím mi bud s ni nebo ihned vypije ( otevřu si plechovku - on po ni sáhne a vrátí mi ji prázdnou ) nejen že mi i kolikrát je shopen vykouřit celou krabičku, protoze je prostě liny si dojít pro svou, ale ted si i bez dovolení bere moje auto do prace. Jezdi v něm zapraseny, nechává tam pohazene flašky od pití, plechovky apod. Včera se zeptal zda si ho muze půjčit, říkám fajn. Dnes už si ho vzal znovu, jako kdyby povolení k jednomu dni platilo na cely týden. Ještě s tim autem neumí ani jezdit. Je tam citlivější spojka, takže jeho rozjezdy jsou jako v autoškole. Tim pádem čekám, kdy mi tu spojku odpálí a já si to samozrejme budu muset opravit. Nebo ted o víkendu přítel dělal dřevo na zimu, ta hromada se tu válela měsíc. Stále se k ni otčím nemel, nakonec to rozrezal přítel, když přišli na návštěvu sousedi tak povídají - koukám, tady se řezalo dřevo a on na to- jojo dnes JSME to udělali. No to by člověk vyskočil z kuze. Nevím, možná jak už se tesim do vlastního tak si toho všeho asi více. Ale mně to prostě přijde drze. Já si taky ne sednu, nevytáhnu mu krabku, nevypiju mu kafe a bez slova si nevemu jeho auto. A když mu něco řeknu je hned urazeny. Takže asi tak.