Co s rozbitým kočárkem?

126
11.4.15 09:46

Co s rozbitým kočárkem?

Zdravím všechny!

Měli jsme kočárek Chicco Ponee Xs. Je poměrně zachovalý, ale prasklo nám nejdřív na jedné a potom i na druhé straně to polohovatelné madlo. Jak je to plast na kovové konstrukci, tak se to opotřebovalo a ruplo.
O co mi jde - co s takovým kočárkem? My jsme samozřejmě pořídili honem nový, protože hodně cestujeme vlakem a nerada bych, aby se mi ten kočár někde rozsypal, ale toho kočárku jako celku je mi líto vyhodit. Koupil by to někdo třeba, plácnu, na náhradní díly nebo tak? Nebo ho mám rovnou postavit k popelnicím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
11.4.15 09:53

Tohle postavit k popelnicím. není to tak dobrý kočárek, aby to někdo upotřebil. nebo darovat někomu jen na zahradu, mě by asi bylo i stydno za to chtít nějaké peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.4.15 09:54

Ahoj @kaciih, stalo se nám něco podobného. Napsala jsem výrobci ohledně náhradních dílů a pak kočárek prodala za nižší cenu a s informací, kolik stojí oprava.

EDIT: Teda záleží na ceně nového kočárku. Já prodávala kvalitní drahý, tohle budou asi golfky, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.4.15 09:55

@araw Jasně, to jsem potřebovala vědět, já zas abych neudělala blbost to vyhodit, jestli se to nedá třeba lehce opravit nebo vyměnit… Díky za odpověď.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.4.15 09:56

@kokomo Jo jo, je to sporťák a určitě nebyl ani drahý, když byl nový, tak jak říká @araw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.15 09:59

@kaciih dej inzerát, že ho dáš na ND nebo tak něco.. nebo někomu, kdo si ho opraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
11.4.15 10:06

@kaciih sběrný dvůr?

• Citovat
  • Upravit
9166
11.4.15 10:47

Existují náhradní díly…
http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…

Mě kdysi rupl kloub rukojeti na drahém kočárku, sehnala jsem jsem přes net náhtadní, sami jsme ho vyměnili a kočárek jsem dál prodala, samozřejmě s upozorněním, že byl kloub vyměněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
11.4.15 10:57

Já prodávala starý kočárek (X-lander XA) po dílech a opravdu se našli zájemci. Takže bych zkusila prodat např. kola, stříšku, madlo… A třeba se ztrovna najde někdo, komu se tento díl rozbil a nechce kupovat nový kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.4.15 12:38

@pannda Já jsem právě hledala, ale nenašla tenhle ND na tenhle kočár…

@Monysek8 ..moc díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
11.4.15 12:54

@martina.se Zkusím, díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...