Co s vámi dělá ovulace?

Anonymní
25.10.17 14:01

Co s vámi dělá ovulace?

Hezký den všem!
Měla bych takovou otázku. Co s vámi dělá ovulace? Jak se při ní cítíte? Teď nemyslím ve smyslu snažení o miminko. Momentálně otěhotnět nechci. Jen se mi cca půl roku stává to, že v období ovulace jsem malátná, ospalá, dělá se mi špatně, bolí mě břicho tak, že si musím vzít ibalgin nebo něco od bolesti. Na sex mám hroznou chuť, ale musím počkat až ovulace odezní, protože při ní mě to paradoxně bolí. Měla bych si to maximálně užívat, ale mám nafouknuté břicho a vevnitř to píchá, takže sex není možný. Už jedno dítě mám, je mi 30 let, ale toto mi nikdy nedělalo HA neberu. Nejvíc mi vadí ta únava a nevolnost. Po odeznění ovulace jsem zase v pohodě, plná energie a cítím se dobře. Máte to některá také tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1742
25.10.17 14:15

Já jsem taky před prvním těhotenstvím vůbec žádné příznaky ovulace nepozorovala, ale po porodu opravdu každou ovulaci poznám. Sice mi nebývá špatně, ale taky mám takové nafouklé břicho, bolest v podbřišku a hlen. Moje gynekoložka mi říkala že to je prý hodně časté že až po porodu se ty příznaky takto zvýrazní. I menstruaci mám silnější a delší než před těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.10.17 14:15

V určitém období jsem to měla podobné. Teď bych znásilnila i kominíka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10317
25.10.17 14:16

Se mnou nedělá nic, ale u partnerky ji poznámhned. Jen otočím klíčem v zámku, už slyším, jak cuitá do haly, zpravidla jen v župánku a od ním nic či téměř nic…
A přitom já bych si kolikrát dal nejdřív v klidu kávu a skleničku prosseca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
25.10.17 14:21

Krome nevolnosti a ospalosti mam uplne to same. Mela jsem to před porodem i po porodu, zadna zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
25.10.17 14:21

@Premek_Orac To je hezky řečeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 14:29

No právě já nechápu tu nevolnost a ospalost. Dá se říct, že by se to dalo přirovnat k začátku těhotenství. Ale trvá to tak 3 dny a pohoda. Přemýšlím, jestli s tím má smysl jít ke gyndě, když vidím, že s hodně ženskýma ovulace zamává.

• Citovat
  • Upravit
21311
25.10.17 14:51

Od druhého porodu mám den před ovulaci a pak až do ms křeče jak blázen, jsem unavená a pěkně nervni. Chudák chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.10.17 15:04

Se mnou asi nic, protoze to nepoznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
25.10.17 17:33

@vertunka Šťastná to žena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.10.17 17:39
@zelená7 píše:
@vertunka Šťastná to žena…

Dokonce jsem si delala i par ovulacnich testu a vzdy byli negativni. Presto jsem uz potreti tehotna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí