Pálení - mykóza?

63
25.10.17 00:18

Možná mykóza?

Ahoj všem,
od pátku beru ATB kvůli angíně, zároveň s tím antikoncepci Foxinette Neo. Objevilo se mi bohužel vaginální svědění. Pálení během močení se neobjevuje, výtok tedy trochu mám, ale rozhodne neodpovídá popisu u mykózy. Sex bych mohla mít nejdřív o víkendu, takže těžko říct. :D Každopádně kvuki tomu svědění jsem stejně nervózní, bojím se, aby to ta mykoza nakonec nebyla. Nemá někdo podobnou zkušenost? Pripadne doporučí mi někdo, co bych si na to mohla koupit? Nebo jestli zajít rovnou k lékaři.. Díky moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
25.10.17 06:54

K ATB je vhodné brát probiotika. Ty ATB totiž sežerou i ty dobré bakterie v těle ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.10.17 07:32

Přesně tak jak píše Milada, antibiotika mohou vyvolat různé mykózy, kvasinky… apod. protože oni nezabijí jen ty bakterie/viry které vyvolali nemoc, ale všechny bakterie - jak špatné tak i dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.10.17 08:11

A pokud bych si teď koupila probiotika, pomůže to nebo už je pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.10.17 08:19

Jsou i probiotika, která se dají jíst a zároveň zavádět do pochvy (nevím název, ale v lékarně poradí) a ta by mohla zachránit situaci. Když nic jiného, máš to ponaučení pro příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avu
4284
25.10.17 08:25

Určitě to je mykóza, při braní ATB zcela běžné - zabije to všechno. Probiotika nemusí pomoct, z části je to jen reklamní tah - pokud bereš ATB po 8 hodinách, tak ty probiotika jsou stejně zabitý další dávkou ATB. Skoč na gyndu, já jsem minule dostala nějaký prášek (antimykotikum) a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí