Pálení po sprchování

Anonymní
23.10.17 15:10

Paleni po sprchovani

Ahoj, uz delší dobu doma bojujeme s umyvanim genitalii. Moje 4,5léta dcera place po každém umyti. Můžete doporučit nějaké šetrné mýdlo nebo jestli můžu umyvat bez mydla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
23.10.17 15:11

Samozřejmě bez mýdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.10.17 15:13

Žádné midlo a minimum vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
23.10.17 15:22
@Andy27 píše: Žádné midlo a minimum vody

proč minimum vody? a píše se mýdlo- :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.10.17 15:26

@stinga pisu pres mobil :cert: zatím tě vody ne moc, ať se pH urovná, to mě radil gyndar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 15:29

Ona nemá asi žádnou mykozu. Přes den v pohodě, ale večer ji to pali, jak kdyby jsme špatně vymyli mýdlo. Bez toho mýdla celoživotne, nebo třeba 1× za měsíc mýdlo ano?

• Citovat
  • Upravit
7868
23.10.17 15:42
@Anonymní píše:
Ona nemá asi žádnou mykozu. Přes den v pohodě, ale večer ji to pali, jak kdyby jsme špatně vymyli mýdlo. Bez toho mýdla celoživotne, nebo třeba 1× za měsíc mýdlo ano?

Pamatuju si, ze jsem mela uplne to samy, kdyz jsem byla mala. Paleni vzdycky jen vecer. Bylo to s mydla. Uplne ho vynechat, myt jen cistou vodou.
Mamka mi namichala hypermangan a tim jsem se tusim 2 dny dole oplachovala a byl klid. Ted pouzivam normalne intimni gely a vsechno v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116320
23.10.17 15:50
@Alexandraf píše:
Pamatuju si, ze jsem mela uplne to samy, kdyz jsem byla mala. Paleni vzdycky jen vecer. Bylo to s mydla. Uplne ho vynechat, myt jen cistou vodou.
Mamka mi namichala hypermangan a tim jsem se tusim 2 dny dole oplachovala a byl klid. Ted pouzivam normalne intimni gely a vsechno v pohode.

Hypermangan taky pamatuju z dětství. :palec:
Já léta používám Lactacyd a nemůžu si to vynachválit. A gynekoložka říkala, že pokud není menses, umývat pouze vodou. U holčiček tím spíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
23.10.17 15:54

Mýdlem??? Doufám že aspoň nějaký to intim 8o
Já meju jen vodou a když je potřeba (je červená ) máznu Bepanthenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.17 16:50

Proč chceš pořád mýt mýdlem? 8o Ideálně úplně bez mýdla, čistá voda je nejlepší i u dospělých žen, které ale řeší aspoň intim mýdla, protože chtějí vonět. Ale holá voda je nejlepší. Ty se od dětství umýváš mýdlem? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 17:49

Ano, ja jsem od detstvi naucena, ze i dole mydlem. Proto pro nekoho nepochopitelna otazka ode me ;)

• Citovat
  • Upravit
101
23.10.17 20:29

Já si tak pamatuju sedací koupele v hypermanganu a vždy pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.17 23:09
@Anonymní píše:
Ano, ja jsem od detstvi naucena, ze i dole mydlem. Proto pro nekoho nepochopitelna otazka ode me ;)

Omlouvám se za ten údiv, opravdu jsem nečekala, že by někoho napadlo pravidelně umývat genitálie holčičky mýdlem. Ale jestli jsi tak byla i ty naučená od mala, tak chápu, že jsi to to brala jako samozřejmost. Vyzkoušeli jste dnes bez mýdla? Jak to dopadlo? Holá voda je vážně ideální a asi se pipinou ani nijak extra moc nezabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.17 20:30

@Petule030 dneska jsem se na to mamky schvalne ptala, jestli nas umyvali mydlem a jak jsem psala, ano proto me zas nenapadlo bez mydla :mrgreen:
Uz dva dny bez mydla a konecne klid, zadny plac. Děkuji vsem za rady a názor

• Citovat
  • Upravit
9374
24.10.17 22:54
@Anonymní píše:
@Petule030 dneska jsem se na to mamky schvalne ptala, jestli nas umyvali mydlem a jak jsem psala, ano proto me zas nenapadlo bez mydla :mrgreen:
Uz dva dny bez mydla a konecne klid, zadny plac. Děkuji vsem za rady a názor

No paráda, problém snad vyřešen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí