Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jiz delsi dobu me trapi takova neprijemna zalezitost. Skoro po kazdem sexu trpim na druhy den na vytok a paleni pri moceni.Ma s tim nekdo zkusenost? Na gyndu jsem objednana, ale zajima me i vas nazor. Dekuji
partner ať víc dbá na svou hygienu
@stinga píše:
partner ať víc dbá na svou hygienu
A zakladatelka taky
@stinga @eviku-miluna Myslíte, že to je hygienou? ![]()
Mimochodem, zakladatelko, chodíš se po styku vymočit? Možná by se ti ihned vyplavily nějaké potvory a další den bys aspoň to pálení nemusela mít. Jak dlouho tě tyhle potíže trápí? Lékař určitě poradí víc.
@Petule030 píše:
@stinga @eviku-miluna Myslíte, že to je hygienou?
Mimochodem, zakladatelko, chodíš se po styku vymočit? Možná by se ti ihned vyplavily nějaké potvory a další den bys aspoň to pálení nemusela mít. Jak dlouho tě tyhle potíže trápí? Lékař určitě poradí víc.
Muze to byt nedostatecnou hygienou, proc by ne. Nebo taky nadmernou.
Jestli je ten výtok s krvi, tak to taky muze byt čípek
ale jinak bych az do vysledků vyšetření zavedla sex s kondomem a pokud vyjdou pozitivně stery, tak hlavně prelecit i partnera
Zakladatelko, a jsi dostatecne vlhka pri styku? Nejedete moc na sucho? ![]()
@eviku-miluna To je trosku prehnane. Oba s pritelem na hygienu dbame, ale ani to neprehanime, takze v tom by problem byt nemel. @Tichošlápek Vytok s krvi to nastesti neni, ani nezapacha. @eviku-miluna Nasucho ne, vetsinou se vzrusenim nemam problem.
Ahojky, to jsou teda komenty za všechny prachy. Já jednou za čas mívám taky tyto potíže a v tom případě se většinou po styku hned omyju a namažu Canestenem, nebo si zavedu Femigel. Samozřejmě pokud se to víc rozjede a nebo se to opakuje, jdu taky na gynekologii, ale někdy ani ve stěru nic nebylo. Prostě mi přijde, že někdy má i vliv cyklus, nebo strava (kvasinky), tak se třeba snažím jíst při těch potížích víc zakysaný výrobky, česnek, omezit sladkosti.
Ahoj holky,
jiz delsi dobu me trapi takova neprijemna zalezitost. Skoro po kazdem sexu trpim na druhy den na vytok a paleni pri moceni.
Ma s tim nekdo zkusenost? Na gyndu jsem objednana, ale zajima me i vas nazor. Dekuji