MS a zpoždění

37
15.10.17 13:55

MS a zpoždění..

Dobrý den, je mi 17 let a MS mám jakž takž pravidelnou (max jsem měla zpoždění 3 dny), teď mám ale zpoždění už 10 dní a pořád nic… Nemáte nějaké babské rady na přivolání MS? Jinak je pravda, že jsem ve škole poslední dobou v nehoráznem stresu.. A před 2 týdny jsem začala používat přípravek driclor, tak jestli to nemůže být třeba i tím, nevím no :nevim:. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
15.10.17 14:31

Zajdi ke gynekologovi a ten ti píchne vyvolávající injekci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.10.17 15:10

Stresem to může být, vydrž, ona přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118354
15.10.17 15:14

Babská rada je popíjení odvaru z šalvěje, ale nemám vyzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.10.17 15:25

Zkus kontryhel - čaj, na vyvolávačku bych se vyprdla, ono občasný zpoždění, zvlášt jestli si ve stresu je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.10.17 15:38

MS a zpoždění..

Moc děkuj, zkusím a uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3442
15.10.17 16:48

@Meolmi A těhotná třeba nejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.10.17 17:44

MS a zpoždění

Ne, to určitě ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.17 01:09

Dobrý večer… Je mi to trapné ale potřebovala bych poradit… jsem v tomhle nováček :zed: mám zpoždění 5.den .. :nevim:
Menstruaci jsem měla dostat 11.10
A poslední ovulace byla 28.9
Mam návaly horka a zimy zvýšenou lehce teplotu bolestivost a citlivost prsou a kuňkání v břiše a jakoby by mi tam létali bublinky ze strany na stranu + bolesti spodních zad a 4 dny zpět šílené pálení žáhy… Když se zvednu zamotá se mi lehce hlava a mám pocit v krku jako by mi měli vylítnout šťávy, pocit zvracení a únava + výtok a bolest svalů.. MS jsem měla vždy přesnou jak hodinky… Toho 28.9 kdy byla ovulace jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk… Antikoncepci jsem nikdy nebrala… mohla bych být těhotná? Těhotenský test jsem si zatím nedělala… Prý to je ještě brzy..
Předem děkuji za odpovědi :palec: :oops:

• Citovat
  • Upravit
16.10.17 01:12

Jinak se omlouvám že to píšu sem… Ale nechce mě to pustit přímo do diskuse až po 12h od registrace… až teď jsem se zaregistrovala :lol: :D :) děkuju ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.10.17 07:57
@Anonymní píše:
Dobrý večer… Je mi to trapné ale potřebovala bych poradit… jsem v tomhle nováček :zed: mám zpoždění 5.den .. :nevim:
Menstruaci jsem měla dostat 11.10
A poslední ovulace byla 28.9
Mam návaly horka a zimy zvýšenou lehce teplotu bolestivost a citlivost prsou a kuňkání v břiše a jakoby by mi tam létali bublinky ze strany na stranu + bolesti spodních zad a 4 dny zpět šílené pálení žáhy… Když se zvednu zamotá se mi lehce hlava a mám pocit v krku jako by mi měli vylítnout šťávy, pocit zvracení a únava + výtok a bolest svalů.. MS jsem měla vždy přesnou jak hodinky… Toho 28.9 kdy byla ovulace jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk… Antikoncepci jsem nikdy nebrala… mohla bych být těhotná? Těhotenský test jsem si zatím nedělala… Prý to je ještě brzy..
Předem děkuji za odpovědi :palec: :oops:

Brzy není, test si udělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 08:10

@Litta dobře.. jedu pro něj
Děkuju moc! :)
Pak dám vědět co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.10.17 08:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 14:20

@Litta tak jsem udelala test a jen - / ale druhá byl takový duch… A pak to úplně zmizelo a zůstala jen ta jedna… Myslíte že by to mohlo být těhotenství?… :nevim: Děkuju moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 14:24

Že by třeba na to bylo ještě brzy aby ukázal?… :?
Navíc dělala jsem si ho teď a cca dvě hodiny zpět jsem byla čůrat tak třeba že ta moc nebyla dlouho ve mě.. bo nevím jak to mám jinak napsat :D :D :D
Každopádně test je od GS mamatest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria