Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky..drive jsem normalne zavadela tampony..budu 2 roky po porodu a dooost casto se mi stava ze tam tampon proste nedam..zkousim ruzne davat znovu a znovu a malokdy tam jde..vzdy citim jeho konec hned na kraji otvoru(nebo jak to popsat)proste to nechapu
@Petruna21. No mela jsem ted super ob pro comfort..tak nejak to slo. ted mam normal vel.Take Ob ale ty blbe a to nejde…proste jakoby vzdycky takovej zasek a dal to nedam..to asi nebude cipek ne? zkousim ruzne stelovat strany atd ale nic
@andelka83
vuuubec netuusim…tak nesnasim vlozky a jeste ze tu nejake do zasoby mam protoze nevim co bych vzdycky delala.. ![]()
@zezulickal píše:
@Petruna21. No mela jsem ted super ob pro comfort..tak nejak to slo. ted mam normal vel.Take Ob ale ty blbe a to nejde…proste jakoby vzdycky takovej zasek a dal to nedam..to asi nebude cipek ne? zkousim ruzne stelovat strany atd ale nic
Když si tam sáhneš, nemáš čípek níže? Může se to po porodu stát
Jinak bych zkusila jinou polohu a používat to jen při silnější menstruaci, kdy to klouže ![]()
@zezulickal a jde zasunout? Po porodu mám jaksi v pochvě sucho a já prostě ten tampon nezasunu ani když krvácím…jednou jsem zkusila trochu gelu na špičku a hned to šlo, ale je to trochu pakárna ![]()
Nejde..zasekne se a jakoby tam neco vadi..takze asi cipek no.. ![]()
Muzes zkusit s aplikatorem- uz ani nevim kdo je vyrabi, ale sveho casu mi hodne pomohly. Jo apokud si vzpominam, driv se taky doporucovalo je namazat vazelinou (tedka asi nejaky gel), aby sly lepe zasunout…
@Anonymní píše:
@zezulickal a jde zasunout? Po porodu mám jaksi v pochvě sucho a já prostě ten tampon nezasunu ani když krvácím…jednou jsem zkusila trochu gelu na špičku a hned to šlo, ale je to trochu pakárna
Pokud tam máš sucho, používej mini velikost, bude stačit a třeba půjde zavést lépe ![]()
@Anonymní píše:
@radkka no, jenže po několika porodech…ten malej fakt nestačí
Jo takhle
to mě nenapadlo, pardon ![]()
Pokud ti tampony vadí a vložky nesnasis, tak zkus menstruační kalíšek. Jsem s ním spokojená. Taky nesnáším ten pocit, že něco teče, když mám vložku