Proč mi tam nejde tampon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
588
12.10.17 22:17

Prooc mi tam nejde tampon

Ahojky..drive jsem normalne zavadela tampony..budu 2 roky po porodu a dooost casto se mi stava ze tam tampon proste nedam..zkousim ruzne davat znovu a znovu a malokdy tam jde..vzdy citim jeho konec hned na kraji otvoru(nebo jak to popsat)proste to nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
12.10.17 22:18

A jaké používáš? Zkus ty nejmenší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.10.17 22:20

@Petruna21. No mela jsem ted super ob pro comfort..tak nejak to slo. ted mam normal vel.Take Ob ale ty blbe a to nejde…proste jakoby vzdycky takovej zasek a dal to nedam..to asi nebude cipek ne? zkousim ruzne stelovat strany atd ale nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
12.10.17 22:20

Není možné že máš níž čípek? Že se ti zarazí o něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.10.17 22:24

Taky mi tlačí… Radši jsem přestala používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.10.17 22:25

@andelka83 :nevim: vuuubec netuusim…tak nesnasim vlozky a jeste ze tu nejake do zasoby mam protoze nevim co bych vzdycky delala.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.10.17 22:25
@zezulickal píše:
@Petruna21. No mela jsem ted super ob pro comfort..tak nejak to slo. ted mam normal vel.Take Ob ale ty blbe a to nejde…proste jakoby vzdycky takovej zasek a dal to nedam..to asi nebude cipek ne? zkousim ruzne stelovat strany atd ale nic

Když si tam sáhneš, nemáš čípek níže? Může se to po porodu stát :think: Jinak bych zkusila jinou polohu a používat to jen při silnější menstruaci, kdy to klouže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 22:26

@zezulickal a jde zasunout? Po porodu mám jaksi v pochvě sucho a já prostě ten tampon nezasunu ani když krvácím…jednou jsem zkusila trochu gelu na špičku a hned to šlo, ale je to trochu pakárna :oops:

• Citovat
  • Upravit
588
12.10.17 22:28

Nejde..zasekne se a jakoby tam neco vadi..takze asi cipek no.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.10.17 22:29

Muzes zkusit s aplikatorem- uz ani nevim kdo je vyrabi, ale sveho casu mi hodne pomohly. Jo apokud si vzpominam, driv se taky doporucovalo je namazat vazelinou (tedka asi nejaky gel), aby sly lepe zasunout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.10.17 22:31
@Anonymní píše:
@zezulickal a jde zasunout? Po porodu mám jaksi v pochvě sucho a já prostě ten tampon nezasunu ani když krvácím…jednou jsem zkusila trochu gelu na špičku a hned to šlo, ale je to trochu pakárna :oops:

Pokud tam máš sucho, používej mini velikost, bude stačit a třeba půjde zavést lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 22:36

@radkka no, jenže po několika porodech…ten malej fakt nestačí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
12.10.17 22:40
@Anonymní píše:
@radkka no, jenže po několika porodech…ten malej fakt nestačí :mrgreen:

Jo takhle :mrgreen: to mě nenapadlo, pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
12.10.17 22:44

Povolene panevni dno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.10.17 22:45

Pokud ti tampony vadí a vložky nesnasis, tak zkus menstruační kalíšek. Jsem s ním spokojená. Taky nesnáším ten pocit, že něco teče, když mám vložku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí