Co s věcmi po miminku?

470
20.10.12 20:10

Co s věcmi po miminku??

Hezký večer,

chtěla jsem znát názor většiny maminek a tak se ptám, co děláte s věcmi které jsou vašim dětičkám již malé?? Mám 3apůl měsíční dceru a mám už slušnou hromádku věcí které buď ani nenosila nebo už jí jsou zkrátka malé :? Nepotřebné oblečky nechci schovávat, zajímá mě co s věcmi děláte vy. Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
20.10.12 20:16

Po synovi jsem si veci nechavala s tim, ze je pouziji na druhe ditko. Ale po tech dvou letech se me libi uz jine vecicky a spoustu veci jsem prodala a nechala si jen par na druhe a navic cekame holcicku. Nyni uz kupuji prevazne veci znackove o kterych vim, ze se dobre prodaji, s tim, ze mam v planu je hned jak odroste prodat a nic neskladovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
20.10.12 20:16

Hodit na bazárek…na facebooku jsou i některé skupiny mamin z daného města a mamči si to navzájem prodávají, nebo to nabídnout kamarádce, která čeká mimčo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
20.10.12 20:17

Mám schováno na druhé, ale pokud už neplánuješ další, tak můžeš věci prodat, nebo pokud máš někoho v rodině, kdo má dítě nebo čeká, tak bych darovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.10.12 20:17

A jestli se můžu zeptat tak kde prodáváš?? Já když už něco prodávám tak na aukru, s jiným portálem nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
20.10.12 20:18

Ja je schovam a posilam dal :)
pulku veci jsme dostali po neterich a zase v okoli nejaky miminka najdou…
a prodavat veci, ktery jsme dostali je mi blby a tech par kousku co jsme koupili nestoji za to prodavat, proste to balim vsecko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
20.10.12 20:19

My další mimi neplánujeme, takže jsem věci 0-3 měsíce prodala jako balík. Nafotila všechno, vypsala do inzerátu kolik čeho je a dala tady na emiminu na inzerci. Za týden bylo prodáno. Myslím, že o takové balíky pro nejmenší mimi je největší zájem. Teď už je to horší - věci cca 6 měsíců až rok jsem ty „nejhorší“ (stále byly pěkné a použitelné, ale už ne moc na parádu) jsem odvezla do azylového domu pro matky s dětmi a zbytek přenechám za úplatu bratrovi, kterému se teď narodilo mimčo. Přece jenom jsme do toho dali dost peněz, takže ať se mi něco vrátí a můžu zase nakupovat :). Postupně se toho takhle zbavuju. Zkusila jsem i bazárek u nás ve městě, ale tam jdou maminky hlavně po značkových (Next, H&M apod.] a zároveň levných věcech, takže jsem skoro nic neprodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733

Já prodávám na mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25163

Já teda schovávám pro další. Ale jestli nechceš, naházej to na MMB. Ale jen tak ti to nezmizí. Ale občas jsou ve městech burzy, koukni na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.10.12 20:22

No je to hrůza jak z toho rychle ty děti rostou. Malá ze všeho vylítla, teď jí jsou 3 a půl měsíce a kupuji jí velikost 6-9 měsíců!! Taky váží 7,5 kg. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.10.12 20:22

Mám pár kamarádek, co mají děti mladší než je můj, takže je objedu s novou várkou, kterou honzíkovi vyřadím, dávám většinou po pětikoruně za kus (bodýna, tepláky, punčošky, mikiny), nechci na kámoškach vydělávat, ony jsou spokojené, já taky.
Pár pěkných věcí sem si schovala na druhé, a co mi zbyde po přebrání kamarádek, zkusím třeba po desetikačce nabídnout na netový bazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
20.10.12 20:23

Ahoj já si klidně od tebe něco koupím, taky čekáme holčičku a máme spíš věci neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.10.12 20:28

Po prvním dítěti jsem si ty nejlepší a nejkrásnější věci nechala, jinak jsem vše prodala, po druhém taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.10.12 20:33

Lepší věci schovávám pro další. to co syn neměl nikdy na sobě, protože se mi to zdálo nepraktické nebo se mi to nelíbilo šlo do azylového domu. nikde se mi to prodávat nechce, fotit, vkládat na net a pak s tím běhat na poštu abych vydělala 100 na to nemám trpělivost, takhle jsem ráda že to někdo potřebný použije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
20.10.12 20:35

Po prvním synovi jsem si většinu věcí nechala, takové ty neutrální a nebo ty pěkné. Ale narodila se nám dcera, takže jsem věci po synkovi prodala prakticky za nic kamarádkám a nebo pak za 10-20 kč (body, tepláky…) na MMB.
Po dceři jsem to taky prodala a teďkon, co mám po dvojčatech jsem to opět rozdala po kamarádkách a něco jsem dala neteři, ostatní z čeho vyrůstají prodávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat