Chlupatá mikina pro kluka?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chlupata mikina pro kluka??
Ahojky maminky…
Shanim nejakou zateplenou mikiny pro syna, ale nikde ji nemuzu sehnat ani u nas v meste, a ani na netu nic nemuu najit, nejak hledat kloudne neumim…
Mikinu si predstavuji tak nejak zateplenou, pres hlavu jakoby s koziskem ze vnitr, za slusnou cenu!!!
Neznate nejaky super stranky s peknyma novyma vecma? Nebo nejaky obchod??Jsem ze Svitav ( Pardubicky kraj)..
Dekuji Vsem za tipy a rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mám babičku v Poličce a vždycky když tam s malou jedeme na dovču tak zavítáme do obchůdku PIDILIDI myslím, že je tento obchod i na netu…Mají tam opravdu krásné věcičky, nijak vysoké ceny a zrovna letos jsem tam malé koupila krásnou chlupatou mikinku s kapucou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit nějaký sekáč?? Já za poslední dobu koupila věci za pár kaček, už i teplejších a je to jak nové
dovoz z anglie, já bych teda za mikinu pro dítě 500kč nedala
to ji v sekáči za 500kč naplním půl komody
a je oblečná minimálně na 3× od hlavy k patě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@melounek00 píše:
Ahoj, mám babičku v Poličce a vždycky když tam s malou jedeme na dovču tak zavítáme do obchůdku PIDILIDI myslím, že je tento obchod i na netu…Mají tam opravdu krásné věcičky, nijak vysoké ceny a zrovna letos jsem tam malé koupila krásnou chlupatou mikinku s kapucou…
Juu dekuji na pidilidi jsem koukala na netu a zatim nic moc …Ale v obchode muzou mit i neco jinyho…Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Januliiik píše:
A co zkusit nějaký sekáč?? Já za poslední dobu koupila věci za pár kaček, už i teplejších a je to jak novédovoz z anglie, já bych teda za mikinu pro dítě 500kč nedala
to ji v sekáči za 500kč naplním půl komody
a je oblečná minimálně na 3× od hlavy k patě
No tak ja v sekacich objednavam jak kdy, hlavne nove veci teda, pouzite me nejak nelakaji, ja si sama taky nekoupim onosene veci…Do 500 za mikinu neni takova sila!!!
Kdyz ja si muzu koupit bundu treba za 600 nebo vestu za 500 tak malyho rozhodne nechci sidit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 Právě že na tom netu to není nic extra, ale v obchodě toho mají daleko víc…A když jsi z těch Svitav tak do Poličky to nemáš ani nijak daleko…
Jinak nemáš vůbec zač… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 já malou taky nešidím, ale když nové tak ve výprodeji a věc na ven má ze sekáče
ale já fakt kupuju takové věci, že bys nevěřila, že v tom někdo chodil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tak taky kupuji většinou hadry ze sekáče, takový co jsou použitelný, protože jako nemám nějako na rozhazovaní, a někdy i u tamanu nakoupím celkem obstojně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@melounek00 píše:
@Jaja87 Právě že na tom netu to není nic extra, ale v obchodě toho mají daleko víc…A když jsi z těch Svitav tak do Poličky to nemáš ani nijak daleko…Jinak nemáš vůbec zač…
No mam to kousek…
Zajedeme tam nekdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach Taky kupuji u tamanu..I v Takku, Kiku, jak kde a jak kdy ..Na rozhazovani nemam..Malymu jsem za celou dobu co je na svete koupila jen teplacky dvoje na litacku onosene, ale jinak nic, ja to nejak nemam rada!!!
A mikinu nechci na litacku ale normalni noseni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit