Chlupatá mikina pro kluka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6391
20.10.12 11:19

Chlupata mikina pro kluka??

Ahojky maminky…
Shanim nejakou zateplenou mikiny pro syna, ale nikde ji nemuzu sehnat ani u nas v meste, a ani na netu nic nemuu najit, nejak hledat kloudne neumim… :zed: :zed: Mikinu si predstavuji tak nejak zateplenou, pres hlavu jakoby s koziskem ze vnitr, za slusnou cenu!!! :D :D Neznate nejaky super stranky s peknyma novyma vecma? Nebo nejaky obchod??Jsem ze Svitav ( Pardubicky kraj)..
Dekuji Vsem za tipy a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
20.10.12 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.10.12 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.10.12 11:23

Juu to jsou ceny.. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
20.10.12 11:24

Ahoj, mám babičku v Poličce a vždycky když tam s malou jedeme na dovču tak zavítáme do obchůdku PIDILIDI myslím, že je tento obchod i na netu…Mají tam opravdu krásné věcičky, nijak vysoké ceny a zrovna letos jsem tam malé koupila krásnou chlupatou mikinku s kapucou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.10.12 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.10.12 11:31

A co zkusit nějaký sekáč?? Já za poslední dobu koupila věci za pár kaček, už i teplejších a je to jak nové :-) dovoz z anglie, já bych teda za mikinu pro dítě 500kč nedala :oops: to ji v sekáči za 500kč naplním půl komody :mrgreen: a je oblečná minimálně na 3× od hlavy k patě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.10.12 11:34
@melounek00 píše:
Ahoj, mám babičku v Poličce a vždycky když tam s malou jedeme na dovču tak zavítáme do obchůdku PIDILIDI myslím, že je tento obchod i na netu…Mají tam opravdu krásné věcičky, nijak vysoké ceny a zrovna letos jsem tam malé koupila krásnou chlupatou mikinku s kapucou… :)

Juu dekuji na pidilidi jsem koukala na netu a zatim nic moc …Ale v obchode muzou mit i neco jinyho…Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.10.12 11:35
@Januliiik píše:
A co zkusit nějaký sekáč?? Já za poslední dobu koupila věci za pár kaček, už i teplejších a je to jak nové :-) dovoz z anglie, já bych teda za mikinu pro dítě 500kč nedala :oops: to ji v sekáči za 500kč naplním půl komody :mrgreen: a je oblečná minimálně na 3× od hlavy k patě

No tak ja v sekacich objednavam jak kdy, hlavne nove veci teda, pouzite me nejak nelakaji, ja si sama taky nekoupim onosene veci…Do 500 za mikinu neni takova sila!!! :lol: :lol: Kdyz ja si muzu koupit bundu treba za 600 nebo vestu za 500 tak malyho rozhodne nechci sidit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
20.10.12 11:36

@Jaja87 Právě že na tom netu to není nic extra, ale v obchodě toho mají daleko víc…A když jsi z těch Svitav tak do Poličky to nemáš ani nijak daleko… ;) Jinak nemáš vůbec zač… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.10.12 11:39

@Jaja87 já malou taky nešidím, ale když nové tak ve výprodeji a věc na ven má ze sekáče :nevim: ale já fakt kupuju takové věci, že bys nevěřila, že v tom někdo chodil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.10.12 11:45

Tak tak taky kupuji většinou hadry ze sekáče, takový co jsou použitelný, protože jako nemám nějako na rozhazovaní, a někdy i u tamanu nakoupím celkem obstojně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.10.12 11:47
@melounek00 píše:
@Jaja87 Právě že na tom netu to není nic extra, ale v obchodě toho mají daleko víc…A když jsi z těch Svitav tak do Poličky to nemáš ani nijak daleko… ;) Jinak nemáš vůbec zač… :)

No mam to kousek… 8) 8) Zajedeme tam nekdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
20.10.12 11:48

@tumpach Taky kupuji u tamanu..I v Takku, Kiku, jak kde a jak kdy ..Na rozhazovani nemam..Malymu jsem za celou dobu co je na svete koupila jen teplacky dvoje na litacku onosene, ale jinak nic, ja to nejak nemam rada!!! :( :( A mikinu nechci na litacku ale normalni noseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
20.10.12 11:49

@Jaja87 Tak hlavně ať seženeš, co potřebuješ… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat