Co s životem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.14 20:07

Moc Vám děkuji. Za rady i postřehy z Vašich životů. Jen jsem se tu chtěla s Vámi podělit, co se děje teď v mém životě.. ;)

Koukám na netu na nějaké rekvalifikační kurzy co a jak, přes ÚP jich moc nenabízejí, nebo nabízejí sváření, vysokozdvižný vozík apod. :potlesk: :)
Většina těchto kurzů jsou hrazené? I když nejsou to takové pálky, jak jsem myslela.

Mám určitý sen…mám v hlavě určité myšlenky, co chci dělat a jak žít.. ale vůbec nevím, jak toho dosáhnout, kam se obrátit.. :|

• Citovat
  • Upravit
7346
11.8.14 20:09
@Jura007 píše:
@tumpach To už bylo skoro před deseti lety.

to půjde dohledat… :think: :mrgreen: Miluju „hurá akce“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
11.8.14 20:14

@Jura007 @tumpach Též jsem zvědavá na AZ kvíz, docela často jsem ho sledovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.8.14 20:19

@Jura007 @tumpach
Taky chci odkaz na Juru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.8.14 20:20
@Cosmos píše:
@Jura007 @tumpach Též jsem zvědavá na AZ kvíz, docela často jsem ho sledovala. :)

Taky by mě to zajímalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11311
11.8.14 20:20

Měla jsem to taky, asi před 10 lety. Pracovala jsem již 7 let ve firmě, kde nehrozil nějaký postup, bez partnera, bez peněz (platili málo), bez cestování. Tak jsem se nudy přihlásila na další vysokou na obor, kde se nedělaly znalostní testy, jen TSP. Vzali mě. Studovala jsem dálkově, při práci. Nejlepší krok v životě, obor mě moc bavil, poznala jsem spoustu lidí, to mi dodalo odvahy, dala jsem výpověď, našla si jinou práci, kde jem vydělávala víc, začla jsem hodně cestovat, pak odjela na rok do ciziny zkusit život jinde, tam jsem prožila super období, zíkala ještě víc zkušeností, mezitím jsem dodělala tu školu a po návratu z ciziny získala místo v oboru, práce mě naplňuje, i když mám nyní 10 měsíční holčičku, tak pořád pracuji, baví mě to, a mám pocit, že když už jsem se konečně na starý kolena usadila, tak jsem si užila dost a teď dělám práci, která je užitečná a naplňuje mě… No a v neposlední řadě mě samozřejmě naplňuje dítě, to je prostě taková třešnička na dortu:-).

Tak bych radila, pusť se do studia, spoustu věcí můžeš studovat dálkově a dá se to zvládnout i s dítětem, když tě partner podpoří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.8.14 20:21

Fanklub Jura - Az kvíz :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.8.14 20:21

@DeTer Také se hlásím. :lol: Jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.8.14 20:22

@WERISKA CHudák, neměl to psát. Už teď jistě lituje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
@Jura007 píše:
No, taky žiju takový „nijaký“ život… ;) V práci obsluhuju kalicí pece. A ta chuť aspoň něco maličko dokázat mě dotlačila k tomu, že jsem začal darovat krev (už mám zlatou medaili Dr. Jánského), několikrát jsem vyhrál televizní AZ-kvíz a začal jsem si sestavovat svůj vlastní rodokmen (je na to tady i diskuse…)
Zkus něco takového. Ideálně tak, aby to bylo k užitku i ostatním…

To je pěkné :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
38135
@DeTer píše:
Fanklub Jura - Az kvíz :mrgreen: :pankac:

zakladatelce to moc nepomuze, ale taky bych se mrkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.8.14 20:24

@jane-e :lol: to řikajm, fanklub jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.8.14 20:31
@DeTer píše:
@Jura007 @tumpach
Taky chci odkaz na Juru :mrgreen:

ja taky prosim :) Klidne sz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.8.14 20:32
@DeTer píše:
@Jura007 @tumpach
Taky chci odkaz na Juru :mrgreen:

Ja taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
11.8.14 20:36

@Fazulina super, nějak podobně to bylo i u mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze