Co s životem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26055
11.8.14 20:36

@Fazulina super, nějak podobně to bylo i u mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12865
11.8.14 20:39
@DeTer píše:
@Jura007 @tumpach
Taky chci odkaz na Juru :mrgreen:

Já takyyy! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.8.14 20:42
@SIMONA1234 píše:
to půjde dohledat… :think: :mrgreen: Miluju „hurá akce“…

Tak to bude zahul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.8.14 21:10

Zakladatelko promiň za to může Jura :mrgreen:
Už ho někdo vyhmátl? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.8.14 21:11
@DeTer píše:
Zakladatelko promiň za to může Jura :mrgreen:
Už ho někdo vyhmátl? :lol:

Já našla archiv TV…a tam je AZ kvíz na X let zpátky…kdyby Jura písnul přibližné datum…aspoň rok a zhruba jaro…léto…tak by se to dalo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
11.8.14 21:35

Tak za prve preji zakladatelce, at se ji moc dari a at se jeji sny naplni. Nikdy to nevzdavej :kytka:
a za druhe holky vy jste to tu cele zmenily :lol: :lol: na fan klub,,Jura,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
11.8.14 21:35
@Anonymní píše:
Mám určitý sen…mám v hlavě určité myšlenky, co chci dělat a jak žít.. ale vůbec nevím, jak toho dosáhnout, kam se obrátit.. :|

Když aspoň tušíš, co by Tě bavilo a naplňovalo, máš první krok za sebou. Nejtěžší je často nalézt právě ten cíl. To ostatní už přijde, když se pro to opravdu rozhodneš.

Pro hledačky - Jura tady o své účasti v AZ-kvízu psal už v mnoha diskusích - když si projdete starší diskuse, snadno správný díl dohledáte i bez plevelení tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 22:56

Lidicky…tak si na tabletu uz v posteli projizdim VS a co nevidim… tenkrat jsem pracovala jinde nez ted…a vyprdla se na to…v cernu… a Teologicka fakulta prodlouzila prijimani do studia 14/15 az do 15.8.2014. Takze honeeeeeeem zaplatit petikilo…podat zadost a overit maturitni vysvedceni a huraaaa studovat dalkove!!! :)

Uvazuji jeste…nabizi i v kolonce Celozivotniho vzdelavani kurz za 600kc, trva 24tydnu. Je to kurz Islamska architektura a umeni. Pro nekoho nesmysl…ale celkove Islam a Blizky Vychod me hodne zajima. Na VS bych mela volitelny predmet mozny Islamsky svet ve 3.tisicileti.

vaham…do ceho se pustit…a to jsem se bala…ze nejake studium ohledne Islamu je jedine na UK v Praze, primo Islamistika.

:P
  • Citovat
  • Upravit
625
11.8.14 23:05
@Anonymní píše:
Dobrý večer, ahoj :)

Zatím jsem jen pročítala, ale ráda bych znala Vaše názory, tipy nebo i Vaše zkušenosti, kdo zažil podobnou „křižovatku“ v životě :)

Ráda bych ještě požádala o anonymitu. :)

Jsem mladá maminka skoro tříleté princezny, v září jde do školky, tatínek nám pracuje, celkem normálně žijeme, výletíme, vše fajn.
Já jsem nastoupila do Alberta u nás tady ve městě a docela mě to i baví na pokladně, vedoucí je fajn ženská, ale nějak tak rozmýšlím o životě…že toužím po něčem „víc“… :oops:
Nevím…jak to napsat..jak to vystihnout, aby to nevyznělo divně, nebo tak, že si nevážím svého života, zdravého dítěte, milujícího partnera, apod.
Ale nějak tak, jak půjde malá do školky a asi ovlivněno i tím…že jsem odmaturovala na dopravní škole, obor Provoz a ekonomika dopravy, ale nikam mě bez min. dvouleté praxe nevezmou, proto pokladní.. :think:
Tak asi i z toho důvodu, že jsem maturovala již s bříškem, potom porodila a VŠ jsem myslela, že nezvládnu s mimčem. Partner je starší, má svou stabilní relativně práci, vydělává fajn, ale sedět doma bych zešílela.
Nedávno jsme byli na pivu s naším společným kamarádem, a já si během večera uvědomila, že můj život je nějakej takovej… moc povrchní… :nevim:
Náš přítel učí děti v Kamerunu, v nejmenované nevládní organizaci, přivezl nám lízátka a různě vyrobené věci, apod. Přitom je to kluk ze sídliště z malého města..ale zůstane po něm nějaká stopa..něco dokázal.. nevím, jak to říct..

Nějakse teď plácám v tom, co dál dělat… Nechci život jako X dalších ženských…chodit do obchoďáku pípat na pokladnu, doma umejt nádobí, dítě, uklidit a padnout.. ;)
Nikoho se nechci dotknout, určitá jistota to je, klid.. :)
Nějak teď nevím…možná chci jít na nějakou VŠ, nebo si udělat nějaké rekvalifikační kurzy..chci něco být.. vždy jsem chtěla..
Malá byla neplánovaně, ale ani na minutu mě nenapadlo změnit názor.. :srdce:

Byla jste taky některá na takovémto bodě, že jste nevěděla co dál?? :*

Moc Vám děkuji za přečtení :* :srdce:

Ahojky, pracuji jako „vědma“ jinak médium, pokud budeš chtít, ráda odpovím na tvé dotazy.. velmi často se při své práci setkávám s uvědoměním mých klientu.. věřím, že i k Tobě by mohla přijít informace, která by Tě mohla navést tim správným směrem. Můj email: andy.0@email.cz
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 23:11

To lze i kdyz se neuvidime osobne? Abych byla uprimna..moc tomuhle neverim… ale pokud by mi to neco reklo… :)

• Citovat
  • Upravit
625
11.8.14 23:15

Pracuji na dálku po telefonu, ale i osobně..

@Anonymní píše:
To lze i kdyz se neuvidime osobne? Abych byla uprimna..moc tomuhle neverim… ale pokud by mi to neco reklo… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
11.8.14 23:24
@Anonymní píše:
To lze i kdyz se neuvidime osobne? Abych byla uprimna..moc tomuhle neverim… ale pokud by mi to neco reklo… :)

Jeste, jestli dovolis, tak Ti mohu sem vložit odkaz na mou diskusi, kde je i pár doporučení na mou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.14 23:29

Urcite :) rada se podivam.

• Citovat
  • Upravit
625
11.8.14 23:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.8.14 00:23

Holky, tady jsou archivy na AZ-kviz :pankac:
Juro-uz jsem vypatrala ze jsi tam byl 8-10.7.2011(myslim ze 2011) ale nevim datum vysilani, kdy to bylo? :)
http://www.ceskatelevize.cz/…ram/hledani/?…[SIDP]=1097147804&filtr[obdobi]=archiv&stranka=73

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze