Věštění zadarmo, nebo za peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
S penězi neporadim, ale dotaz na vedmu bych měla
jestli můžeš, pošli mi SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele to je jako s tím vtipem, dnes jsem se milovala s chlapcem, říká jedna dívka druhé, a z lásky, nebo za peníze. No asi z lásky, co si dneska koupíš za pětikilo. Tož tak:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu taky dotaz. Pokud jo, napište mi prosím sz. Klidně i zaplatím. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, když si děláš hlavu, že jsi zatím pomáhala zdarma, ale peníze by se ti hodily, nech si zaplatit nějakou menší částku, co já vím, dvě, tři stovky.To nikoho nezruinuje a tobě to pomůže. Takže i ten dobrý pocit, že lidem pomáháš ti může zbýt:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka řešila stejný problém. Je taky vědma a bylo pro ni složité nechávat si platit. Nakonec jsme ji přesvědčily, že přeci každá práce má svoji cenu. Já myslím, že je pochopitelné, že si chceš alespoň něco přivydělat. A souhlasím s @boball, zatím můžeš chtít jen nějaké symbolické částky a třeba časem, až si zvykneš, můžeš ceník změnit. Jen rozdávat je hezké, ale nenajíš se z toho, žejo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball
Jsi můj člověk, taky si myslím totéž, ale také vím, že je spousta lidí, co na to prostě nemá a tu pomoc potřebují.. ![]()
- Citovat
- Upravit
I ja bych se potrebovala zeptat ![]()
a vidim stejne jako @boball, ze 200-300 nikoho nepolozi a tobe pomuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chceš to dělat jen tak nebo na živnosťák?
Tak jsem totiž slyšela, že jediná cesta je, mít rekvalifikaci na masáže. Pod tuhle živnost se dá schovat opravdu velké spektrum ezoterických věcí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak teda, běžná cena za tyhle služby opravdu je 500,– za hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
Jinak teda, běžná cena za tyhle služby opravdu je 500,– za hodinu.
vazne? To je pekne. Ja jsem ale nikdy na takovou nabidku nenarazila. Jakoze jsem 2× u nekoho byla, ale vubec mi to nebylo napomocne a pak jsem si vycitala, ze jsem utratila za svuj rozmar. Nevim, jak to presne podat. Ale az zacne povest predchazet cloveka, verim, ze pro nekoho, kdo takovou pomoc potrebuje, nebude problem ani tech 500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@AniNevim
Ozvu se ti zítra, ju..
dekuji mockrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hhrusticka
Ja si myslím, že je to práca ako každá iná. Človek aby sa vyrovnali energie za prácu musí i niečo dostávať. Tak to vidím ja. A nieje na tom nič zlého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím a přeji příjemný večer
Předem upozorňuji, že budu stručná
Už nějakou dobu pracuji, jako médium.. zdarma.. nikdy jsem nechtěla za tyto „sluzby“ si nechat zaplatit.. ale teď, když jsem závislá na příjmů z rodičáku, mi asi nic jiného nezbude
Tak přemýšlím, co s tím.. Nechci se obohacovat na tom, že dokážu lidem „pomoci“..
ale něco jíst taky musíme.. zkoušela jsem přemýšlet o tom, že bych si udělala nějakou rekvalifikaci, ale bohužel není nic co by mě více naplňovalo, než být vědmou.. 
Co si o tom myslíte vy, mám si za tyto služby účtovat peníze a nebo jen mít z toho všeho dobrý pocit a prázdnou peněženku..
Omlouvám se za anonym.. ale musí to být