Věštění zadarmo, nebo za peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Zdravím a přeji příjemný večerPředem upozorňuji, že budu stručná
Už nějakou dobu pracuji, jako médium.. zdarma.. nikdy jsem nechtěla za tyto „sluzby“ si nechat zaplatit.. ale teď, když jsem závislá na příjmů z rodičáku, mi asi nic jiného nezbude
Tak přemýšlím, co s tím.. Nechci se obohacovat na tom, že dokážu lidem „pomoci“..
ale něco jíst taky musíme.. zkoušela jsem přemýšlet o tom, že bych si udělala nějakou rekvalifikaci, ale bohužel není nic co by mě více naplňovalo, než být vědmou..
Co si o tom myslíte vy, mám si za tyto služby účtovat peníze a nebo jen mít z toho všeho dobrý pocit a prázdnou peněženku..
Omlouvám se za anonym.. ale musí to být
Pokud by to šlo, taky bych měla otázku, jestli by to šlo do SZ? Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli by to slo taky bych mela otazku, muzu do SZ? Dekuji
PS:Prosim, co nejdrive…zitra odjizdim na dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už nějakou dobu pracuji, jako médium.. zdarma.. nikdy jsem nechtěla za tyto „sluzby“ si nechat zaplatit.. ale teď, když jsem závislá na příjmů z rodičáku, mi asi nic jiného nezbude
Tak přemýšlím, co s tím.. Nechci se obohacovat na tom, že dokážu lidem „pomoci“..
ale něco jíst taky musíme.. zkoušela jsem přemýšlet o tom, že bych si udělala nějakou rekvalifikaci, ale bohužel není nic co by mě více naplňovalo, než být vědmou..
Co si o tom myslíte vy, mám si za tyto služby účtovat peníze a nebo jen mít z toho všeho dobrý pocit a prázdnou peněženku..
No tak, jestli to věštění sype tak do toho jdi. Najde se spousta lidí co tomu věří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaja00
@Susan23
Omlouvám se, teď jsem naprosto vyčerpána, takže půjdu spát.. napište mi na email, otázky, jméno a telefonní číslo.. ozvu se Vám
Andy.0@email.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem poslala mail a jsem moc zvědavá, co mi zakl. napíše nebo zda bude volat, moc se těším na odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K jedné jsem chodila. Chtěla 700,– za hodinu a půl. Chodila jsem k ní domů. Zaplatit jí jsem problém neměla.
- Citovat
- Upravit
Jde o miru te castky. Leta jsem vykladala karty zdarma, nevzala bych si 1000 Kc od matky na materske za vyklad. Ale je to take muj cas, moje energie a moje soustredeni, casto me narocne vyklady psychicky vycerpavaji. Navic je nutne na to mit zivnostensky list s tim muzu pripadne poradit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
klasika, znamejm zadarmo, cizejm za penize.
Kdyz neco umis, tak to prodej - kdyz jsou blbi, at platej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@boball
Jsi můj člověk, taky si myslím totéž, ale také vím, že je spousta lidí, co na to prostě nemá a tu pomoc potřebují..
Pokud jsou to dobří známí, a víš, že peníze nemají řekni jim o nějakou částku, aby si zvolili sami.Ale pokud je dobře neznáš, to ti bude tvrdit každý, že nemá peníze. Nemám peníze, nemohu si objednat nějakou službu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites Známá má m. j. tuto živnost Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu a vím, že vykládala z karet.
@Anonymní píše:
@boball
Jsi můj člověk, taky si myslím totéž, ale také vím, že je spousta lidí, co na to prostě nemá a tu pomoc potřebují..
Je jen na tobě, kdo ti a kolik zaplatí. Nikde není řečeno, že musíš brát od každého stejnou částku. Ale měj na paměti, že nejsi charita. Mám živnost, za kterou si nechávám přiměřeně platit, ale někdy si peníze nevezmu a svou práci odvedu zadarmo. Je to o pocitu, že bych si ty peníze vzít neměla a nevezmu si je ani za nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milá zakladatelko, tohle je tvoje práce a je v pořádku si nechat zaplatit i kdyby nižší částkou.
Ti, kteří chodí do práce a dostávají plat, tak jim to taky přijde v pořádku.
A věř, že je důležitá rovnováha v příjmání a dávání
pokud pracuješ s energiemi, měla bys to vědět a i kdyby ne, tak selský rozum
![]()
Navíc, nenechat si zaplatit hraničí s tématem sebelásky a své sebehodnoty ![]()
Bohužel si spousta lidí myslí, že ti, kteří nějak takhle pracují mají dar od boha a musí se rozdat.
Ale nevidí za tím tu dlouhou cestu, nasbírané zkušenosti, stohy přečtených knih a navštívených seminářů, které také nejsou zdarma ![]()
Takže se neboj a ohodnoť se, máš se přece ráda
![]()
Také pracuji v této sféře, takže vím o čem mluvím. Hodně štěstíčka přeji ![]()
Příspěvek upraven 02.08.14 v 07:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych potrebovala poradit
muzes mi napsat do sz? Diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, napiš mi na email otázky, jména lidí, kterých se to týká, nebo bude stačit jenom tvé.. ale hlavně chci podotknout, že pracují po telefonů, takže do emailu poslat telefonní číslo, já se ozvu, jak budu mít chvilenku.. můj email je: andy.0@email.cz
Děkuji Ti za zájem.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy.0 Moc děkuju za noční telefonickou diskuzi. Pomohlo mi to a uvidíme, co s tím dál..
Jestli můžu takhle veřejně, tak za mě doporučuju. Já se nejdřív bála, možná i styděla poslat telefon (přece jenom děti i manžel mi tu uz spali..) ale jsem ráda, ze jsem poslala a mohly jsme si promluvit.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit