Věštění zadarmo, nebo za peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.14 22:56

@luthy
Děkuji za názor, potěšil mě.. často se odsuzují za to, že mě napadá si za to říct peníze.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
1.8.14 22:56

Abych to upresnila, v mladi jsem mela spoluzacku a zte byla citit energie na sto honu. My dve jsme si rozumely, ale naprosto si navzajem rusily biopole :-) Musely jsme se proste kamaradit ve trech, abychom to zrejme nejak vyhromosvodovoly, ci co. No a kdyz jsem pred par lety potrebovala se „jen zeptat“ nebo nedavno jsem mela maleho u lecitelky, tak jsem ani v jednom pripade „necitila nic“… jakoze nic. Ani jsem nevedela, jak s informaci od nich nalozit, jakoby se mnou nehla ci co… O tom se tezko povida, tady mi slova chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.8.14 22:58
@luthy píše:
@hhrusticka
Ja si myslím, že je to práca ako každá iná. Človek aby sa vyrovnali energie za prácu musí i niečo dostávať. Tak to vidím ja. A nieje na tom nič zlého.

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
1.8.14 23:00

Mě by to teda taky zajímalo :think: Můžu poprosit též o SZ?
Myslím, že nějaká symbolická částka za službu vyselektuje ty otravne, co by chodili opakovaně řešit hlouposti. Ale kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.14 23:03
@Anonymní píše:
@luthy
Děkuji za názor, potěšil mě.. často se odsuzují za to, že mě napadá si za to říct peníze.. :nevim:

záleží, co přesně děláš. Ale podle mě, tě to musí stát i trochu mentálních sil. Nevím teda, jestli ti to jde samo od sebe. Ale třeba znám pani, co dělá SRT a to ta dělá jenom dopoledne, dokud je čerstvá.
Takže pokud tě to stojí nějaké úsilí, pak je opravdu nutné, aby jsi za to dostávala i odměnu.
A ve tvé situaci, kdy peníze potřebuješ, není opravdu nic špatného na tom, si o ně říct.
Já teda s ezoterikou zatím nedělám. Ale ráda bych ji tam časem zakomponovala. Dělám masáže, tak to tam schovám. Lidi ani nemusí vědět, že jsem třeba použila reiki.

Ale médiu, to fakt nevím, jak to probíhá… jestli vydáváš nějakou energii. Já se nadřu opravdu dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.8.14 23:07

Asi bude záležet, jestli děláš třeba výklad jen s tou osobou v přímém kontaktu, nebo přes net. A pak taky je to o tom, jestli je to pravda - promiňmi to, ale narazit dnes se dá i lidi, co TO opravdu neumí a jen hádají. Jestli máš třeba už ve svém městě jméno, jestli tě někdo doporučí další osobě… protože za neznámou osobou asi nikdo jen tak nepřijde.
Já mám zkušenost s jednou paní co vykládala karty, položil se dotaz přes net a ona odpověděla. Posílalo se jí 100-200,–Kč. Dělala to jen tak bez ŽL.
Btw. jak dlouho to děláš? Já už dva měsíce přemýšlím, že bych se chtěla někoho na něco zeptat a ty tu dáš svůj dotaz… že by osud? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
1.8.14 23:11

Já mám jen zkušenost s dvěma kartářkami z doby asi před 6 lety. Jedna si o peníze neříkala, ale vždycky jí lidi něco dali. Já jsem dávala 200 Kč za každé sezení. Druhá si za výklad z karet na konci sezení řekla o 350 Kč, dostala jsem i jakési potvrzení, tak to možná měla na ŽL :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LJM
429
1.8.14 23:27

Taky bych mela dotazy, jestli muzes poslat zpravu do sz budu rada a zaplatim, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.8.14 23:37

Pokud jsi přesvědčená o svých schopnostech a je to něco, co tě naplňuje, tak si za to samozřejmě nech platit. Taky si udělej ŽL- činnost volná, poradenství.

Pokud to dělat nebudeš, budeš muset časem hledat jinou práci a tohle dělat jen ve volném čase, tím pádem nepomůžeš tolika lidem, co bys mohla.
To je jednoduché.
Je potřeba se dokázat ocenit.
Jistě, lidi rádi dostávají věci zadarmo, ale nikdo z nich by jistě zadarmo nepracoval.

Takže srovnat si to v hlavě, udělat okolo toho administrativu a jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 23:38

@LJM
Ahojky, jsem strašně rada, za Vás zájem, asi zde uverejnim svůj email, kde mi bude stačit napsat jmeno, Vás dotaz s telefonním číslem.. jelikož pracují jako médium, potřebují bližší kontak s tou osobou, jinak mě to strašně vyčerpává.. děkuji za pochopení..

Tak tedy můj email je: andy.0@email.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 23:40

@omites
Ano, energie mě to stojí dost, většinou z toho mám šíleném bolehlav

• Citovat
  • Upravit
735
1.8.14 23:46

Na jednu stranu se rika, ze je to dar od boha a nemelo by se za to platit, zaroven ale souhlasim se symbolickou částkou, a to i proto jak nekdopsal, aby ti tam nechodili lidi jen tak pro srandu a ty ses zbytecne nevysilovala. Navic když ti ty peníze pomuzou zít lepe a ty zas pomůžeš lidem - proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
1.8.14 23:58
@Anonymní píše:
@AniNevim
Ozvu se ti zítra, ju..

mohu taky dotaz?

• Citovat
  • Upravit
13141
2.8.14 00:05
@Anonymní píše:
@omites
Ano, energie mě to stojí dost, většinou z toho mám šíleném bolehlav

v tom případě se přímo zasloužíš odměnu. Když dáváš, musíš umět i přijímat. Ať už nějakou podporu pro tebe, nějaké naturálie nebo peníze. Je to jedno. Musíš prostě dostat odměnu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
2.8.14 00:08

Dřív se vědmám nosily přinejmenším naturálie… ;) Dokonce bych řekla, že by byla hanba něco za pomoc nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat