Věštění zadarmo, nebo za peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
625
2.8.14 09:11

@xxjaja

Ahojky, napiš mi na email otázky, jména lidí, kterých se to týká, nebo bude stačit jenom tvé.. ale hlavně chci podotknout, že pracují po telefonů, takže do emailu poslat telefonní číslo, já se ozvu, jak budu mít chvilenku.. můj email je: andy.0@email.cz

Děkuji Ti za zájem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
2.8.14 14:03

@Andy.0 Moc děkuju za noční telefonickou diskuzi. Pomohlo mi to a uvidíme, co s tím dál..

Jestli můžu takhle veřejně, tak za mě doporučuju. Já se nejdřív bála, možná i styděla poslat telefon (přece jenom děti i manžel mi tu uz spali..) ale jsem ráda, ze jsem poslala a mohly jsme si promluvit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
2.8.14 14:36

@hhrusticka

Moc Ti děkuji, tato práce mě naplňuje.. jsem ráda, když mohu pomoci.. opatruj se.. papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
2.8.14 14:37

@hhrusticka :palec: :palec: není nad pozitivní komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.8.14 16:48

@Andy.0 strasne moc dekuji, sice tu uplne brecim, ale je to spis nesmirnou ulevou a mymi tehotenskymi hormony.

Citila jsem se jako mala holka, s dusi na dlani, obejmuta a konejsena, i kdyz mi pani nevahala rict veci jak se maji, i ty co se nemaji nejlip.
Dotazy zodpovezene, ted uz jen tu silu to prozit, ze?

To ani nejde rict, ze doporucuji, opravdu se citim jako kdyby me nekdo pohladil po dusi, i kdyz mi nikdo nenamazal med kolem ust… to uz je ostatne ale muj boj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
2.8.14 16:52

@AniNevim

Drž se.. :hug:

a dekuji, že jsi mě oslovila.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
2.8.14 22:12

Ještě jednou Vám chci všem poděkovat, za Vaše příspěvky k mému dotazu, jsem ráda, že jsem tento dotaz sem položila.. tak trochu mi to v teto věci otevřelo oči..

a taky chci poděkovat za projevenou důvěru.. dnes jsem byla v kontaktu s několika skvělími lidmi a když mě to stálo dost energie, tak jsem velmi spokojená s tím, že jsem mohla pomoct..

Přeji hezký víkend Vám všem

Andy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.8.14 22:26

@Andy.0 i tobe preji hezky vikend a jeste jednou moc dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
2.8.14 22:50

Je fajn mať ideály, ale doba je dnes taká, že ak je niečo zadarmo, tak sa to ľudia snažia nejako využívať. A to je demotivujúce. Ja som si založila na fcb stránku s veštením zadarmo, že to budem robiť v rámci voľného času a možno pomôžem ľuďom. Zo začiatku to bolo v pohode, ale potom mi tam začali písať tie isté ženy s otázkami typu: požiadala som o predĺženie rodičovského na šesť rokov, schvália mi to? Alebo známa ma núti ísť do kostola, mám tam ísť? Alebo ako sa mám zbaviť doma mravcov? To ma potom ani nebavilo niečo robiť okolo toho a zrušila som to. Takže Určitá peňažná čiastka je dosť žiadúca vec, vyselektuje to tieto „prípady“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
2.8.14 23:00

@AniNevim
:* jsi skvělá ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.8.14 23:14

Tak určitě bych to nedělala úplně zdarma. Je to sice dar, ale z něčeho se žít musí. Pokud bych z toho, že chci zaplatit bych měla špatný pocit, tak bych každému řekla ať dá, kolik izná za vhodné. Aspoň stovku dá snad každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
4.8.14 08:36

@Andy.0 už jsem jeden příspěvek psala. Teď bych to kontretizovala: sama za sebe bych dala 200 Kč. Vím, že já osobně tolik dát můžu a nebude to bolet. Pokud ti tolik dá pár lidí denně, myslím, že je to při rodičáku příjemný přivýdělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
10.9.14 17:56

@Andy.0 Ahoj, chci jen napsat, že tvá slova se začínají plnit. Jen nyní doufám a věřím, že bráškovi vyjde byt a odstěhuje se od nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
10.9.14 20:07

@Susan23

Ahojky, jsem ráda, že jsi se ozvala.. a těší mě, tvá spokojenost z naplňování věštby. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.9.14 20:09

@Andy.0 ahojky az ted jsem cetla diskuzi a velmi mne zaujala. Take bych mela zajem o radu, muzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat