Vykládá tady někdo karty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nema se vykladat sobe… neni to zdrave ani na psychiku ani z jinych hledisek… pozor na to.
- Citovat
- Upravit
@vykladzkaret
Zdravím,
sebe sa vykladať nemá. S týmto názorom súhlasím, nakoľko si myslím, že to ani nejde. Predsa ak vykladám niekomu karty, spájam sa s jeho dušou, z jeho vyšším ja. Mne samej to nejde, ukáže sa mi len to na čo aktuálne myslím a čo aktuálne riešim, ale nieje už vidieť výsledok, len to čo by som si priala aby bolo. Keď vykladám iným, tak mám z toho aj iný pocit. To nejde opísať.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je tady nějaká maminka, co třeba pro zábavu vykládá karty a jde jí to. Potřebovala bych vyložit. Vždy jsem vykládala sama sobě i… ale poslední měsíce, jako bych jim nerozuměla. Nedokážu dát ten výklad dohromady. Prosím o zachování anonymity(děkuji)
Napiš sz.
Nicméně výklad sama sobě či blízkým lidem je vždy ošemetný v tom, že pokud se skutečně neumíš vyladit (což nikomu nevychází vždy stoprocentně), tak si to, co vnímáš jako odpovědi, spojuješ s reálnými zkušenostmi.. A tvůj výklad může být velice zkreslený (příklad - v kartách vidíš, že si kamarádka má dát pozor na černovalasou ženu, ty víš, že černovlasá je kolegyně jejího manžela, čili jí řekneš, ať si tuhle cestu ohlídá, aby jí muž nezahýbal.. A ona jí přitom v reálu hodí klacek pod nohy třeba tmavovlasá tetička, která jim s rodinou zablokuje dovolenkový termín rodinné chalupy..).
Druhá nepříjemnost je, když v těch kartách vidíš odpovědi, které se týkají tebe samotné a jsi tam ve „špatné“ pozici.. Tam taky nevybalíš na rovinu - hele, v kartách vidím, že proti tobě intrikuji, dej si na mě bacha..
Ne, tohle konkrétně jsem před pár lety zažila, když jsem vykládala příteli, tenkrát, po tom výkladu jsem věděla, že oba musíme jít dál, odkryly se tam dost bolavé věci, které se týkaly i mě samotné ve vztahu k němu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luthy píše:
@vykladzkaret
Zdravím,
sebe sa vykladať nemá. S týmto názorom súhlasím, nakoľko si myslím, že to ani nejde. Predsa ak vykladám niekomu karty, spájam sa s jeho dušou, z jeho vyšším ja. Mne samej to nejde, ukáže sa mi len to na čo aktuálne myslím a čo aktuálne riešim, ale nieje už vidieť výsledok, len to čo by som si priala aby bolo. Keď vykladám iným, tak mám z toho aj iný pocit. To nejde opísať.
Když vykládáš karty, tak to, co ti přijde, není budoucnost, ta je vždy otevřená. Přichází ti, nevím, jak to co nejvhodněji vyjádřit, protože mi trochu chybí slova
Ty odpovědi se rovnají v současné chvíli té nejpravděpodobnější verzi budoucnosti, protože ty odpovědi přichází z té nejhlubší „úrovně“ podvědomí (nechci mluvit o duši) člověka - tak, jak on to v tuto chvíli bez balastu emocí, ega, vědomí atd. opravdu vnímá.
To za určitých okolností dokážeš i u sebe, ale jak říkám, zkušenost mi ukázala, že problémem je to, že to automaticky vědomí začně vztahovat na reálné situace a vztahy, takže si to stejně překroutíš ještě dřív, než ti to doteče tam, kam má.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vykladzkaret
súhlasím, karty sú len prostriedok k osudu k duši iného človeka, to čo potrebuješ zdeliť príde tak povediac zhora. Nikdy som sa neučila karty vykladať a úprimne nepoznám ich význam. Ja ich proste vyložím a viem, obraz sa mi zloží sám. ťažko to vysvetliť a preto sebe karty vykladať nemôžem. Keď vykladám niekomu inému, tak ako by som sa napojila na jeho energiu a tak to ide. ale karty majú tiež svoju dušu a nie vždy ukážu to čo sa človek pýta. Koľko krát sa mi stalo, že sa ma pýtali na vzťahy a mne to ukázalo pálčivejší trebárs finančný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka
máš pravdu, ale preto radšej používam komibáciu numerológie a tarotu, presne ako hvooríš je to výklad pre daný čas a práve prítomnú chvíľu. Každý máme v rukách svoj osud a môžeme tak zmeniť beh udalostí, ktoré vo výklade vyšli. Preto sa stáva, že výklad sa nestane a potom sa ma už len pýtajú ako to že… človek má moc zmeniť beh tých udalostí, ktoré zmeniť chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mně by karty někdo nevyložil?
Celý život mám problém s matkou a ona zase se svou matkou (ani do nemocnice nešla aby se s ní rozloučila) a ta se zase zachovala strašně ke své matce. Mám dceru a stále se snažím nejít ve stopách své matky, aby se to dál nepřenášelo. Mám šanci uspět a tento řetěz přerušit? Co proti mně moje matka stále má? Je to peklo, všechno dobré se obrátí proti mně, jakákoliv pomoc je pokládána za vypočítavost, i když po nich nic nechci. Moje dcera tam raději nechodí - babička se k ní chová stejně jako ke mně. Jakýkoliv chlap to u ní má ale dobré a je bez chyby a viny - vysloveně je protěžuje. Bratr s rodinou tam přijede 1× ročně, všichni se štítí u ní jíst ( není důvod-je tam až přeuklizeno) ani s ní nekomunikuje-jen tam sedí a dívají se na televizi, ale on je miláček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyklad karet
Ahoj me vykladala karty holcina z Prahy napsala jsem ji na mejla a sama mi volala, chtela jsem vedet vztah hlavne a to ji vyslo na 90%,byla rychla jeste ten den. jmenuje se Monika Pechacova
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nemate kontakt na někoho schopnýho, kdo by vyložil přes mail??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tady nějaká maminka, co třeba pro zábavu vykládá karty a jde jí to. Potřebovala bych vyložit. Vždy jsem vykládala sama sobě i… ale poslední měsíce, jako bych jim nerozuměla. Nedokážu dát ten výklad dohromady. Prosím o zachování anonymity(děkuji)