Vykládá tady někdo karty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
8.3.17 12:16

http://www.vestirna.com/tarot/

Neplaťte šarlatánům za falešnou naději. Problémy je lepší řešit efektivně, ne tím, že někomu zaplatíte za to, že vás utěší s troškou magické omáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
8.3.17 13:56

@Ou no ja spíš potřebuji podporu, jdu na výběrový řízení, tak jsetli mám naději..Už jsem si říkala, že na kartářky kašlu, ale vždycky mě pak před něčím důležitým chytne tohle :roll: a shaním někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.3.17 15:10

@loppy tak to v tom okamžiku vám stejnou službu provede ona on-line věštírna a kafem nebo víno s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.3.17 15:12

Jinak ano, naději máte rozhodně, protože momentálně je práce hodně a lidí málo. Takže pokud přesvědčíte zaměstnavatele, že pro něj chcete dělat a chcete pro něj dělat dlouhodobě a chcete dělat, tak to prostě půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.17 13:28

Je tu prosim ted v tuhle chvilku online a odpovedel by mi na jednu otazku, prosim?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.18 14:17

Ahoj… je tu prosím někdo kdo by byl ochotný mi vyložit karty takto „online“ ? Proooosíííím… :andel:

Prosím o zachování anonymu. Napíšu SZ… :andel:

• Citovat
  • Upravit
3409
8.8.18 14:18
@Anonymní píše:
Ahoj… je tu prosím někdo kdo by byl ochotný mi vyložit karty takto „online“ ? Proooosíííím… :andel:Prosím o zachování anonymu. Napíšu SZ… :andel:

Hele nejsi to ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
8.8.18 14:21

Aha tak nic, perdon :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.8.18 22:26

No jasné, jen by se mi to hodilo už asi zítra, protože tady nemám pořádný klid teď na večer, hodily by se mi otázky a jméno, to je celý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat