Vykládá tady někdo karty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
http://www.vestirna.com/tarot/
Neplaťte šarlatánům za falešnou naději. Problémy je lepší řešit efektivně, ne tím, že někomu zaplatíte za to, že vás utěší s troškou magické omáčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou no ja spíš potřebuji podporu, jdu na výběrový řízení, tak jsetli mám naději..Už jsem si říkala, že na kartářky kašlu, ale vždycky mě pak před něčím důležitým chytne tohle
a shaním někoho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loppy tak to v tom okamžiku vám stejnou službu provede ona on-line věštírna a kafem nebo víno s kamarádkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ano, naději máte rozhodně, protože momentálně je práce hodně a lidí málo. Takže pokud přesvědčíte zaměstnavatele, že pro něj chcete dělat a chcete pro něj dělat dlouhodobě a chcete dělat, tak to prostě půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu prosim ted v tuhle chvilku online a odpovedel by mi na jednu otazku, prosim?
- Citovat
- Upravit
Ahoj… je tu prosím někdo kdo by byl ochotný mi vyložit karty takto „online“ ? Proooosíííím… ![]()
Prosím o zachování anonymu. Napíšu SZ… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj… je tu prosím někdo kdo by byl ochotný mi vyložit karty takto „online“ ? Proooosíííím…Prosím o zachování anonymu. Napíšu SZ…
Hele nejsi to ty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasné, jen by se mi to hodilo už asi zítra, protože tady nemám pořádný klid teď na večer, hodily by se mi otázky a jméno, to je celý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit