Co sbalit batoleti do nemocnice?

243
19.9.11 10:54

Co sbalit batoleti do nemocnice?

Za pár dní jdu s malým (19 m) do nemocnice. Budeme tam min 2 noci, možná týden. Co zabalit s sebou?
Budem na oddělení pro dospělé, jen nám tam dají postýlku a prý si máme vzít všechno sebou.
Takže plíný, ubrousky, hračky, pyžamo, papuče, hygiena, mobil… napadá vás ještě něco??

Stačí 1 pyžamo nebo byste vzaly radši 2 (kdyby se třeba pobryndal)? Nebo se chodí přes den v tepláčkách?
Mamky nosí taky celý den pyžamo?

Možná ještě nějaké pití, přesnídávku? Malý je docela nejedlík, takže se docela děsím jídla (třeba namazaný chleba doteď nejí).

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
19.9.11 11:00

My byli v nemocnici v 21 měsících, což je skoro totéž, měli jsme pyžamo na noc, několik pyžam, protože jistojistě se dítě pročurá nebo tak podobně. Určitě jsme převlékali do tepláků, nicméně připrav se na to, že stejně jediné místo, kde ho necháš si hrát, je tvoje postel, protože podlahu vyhodnotíš jako strašně infikovanou :D takže budete furt zoufat / obouvat, oprašovat…
nevím, jaké je tvoje dítě, ale moje si tam celých pět dní vystačilo s pěti knížkama a pár kolejema a mašinek, ze kterých jsme na posteli postavili pididrážičku a spokojeně si tam jezdil. možná ještě nějaký autíčko :D jinak zbytečný sebou tahat víc věcí, protože to tam stejně není kam dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
19.9.11 11:04

Ahoj, určitě pyžamek víc než 1. já chodila oblečená v teplákách / legínách a triku. jinak nic výjímečnýho, nočník jsme dostaly, ale já s dcerou byla na dětským odd.

• Citovat
  • Upravit
4025
19.9.11 11:05

Ahoj já bych vzala rači náhradní pyžámko, jinak nějaké mlsky, rači i nějakou mikinku nebo slabší svetříček, ručník, knížku plnou pohádek. :palec:

A hlavně přeji ať jste co nejdříve doma a nestrávíte tam déle jak ty 2 dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.9.11 11:06

Já byla s malou v roce a půl a přes den byla v tepláčkách a bodíčku,já legíny a tričko.Pyžámek jsme měli více.Jinak jsem měla i nějakou přesnídávku a skleničku sebou navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
19.9.11 11:09

Ještě bych vzala lahvičku na pití, příbory, případně nádobí (nevím, jak to v nemocnici chodí s jídlem pro děti). Potom aspoň polštářek, aby měl něco známého. A možná nějaké drobné jídlo - křupky, sušenky… To bych aspoň vzala já, jsem zvyklá balit dost věcí, když to jde :lol: Jo a já bych si sebou určitě vzala šátek či nosítko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
19.9.11 11:17

Taky bych vzala víc pyžam, ať ho když tak můžeš převlíknout. My jsme byli v Matyášově roce v nemocnici 14 dní, takže já jsem balila všechno :mrgreen:
Určitě mu vem nějakou hračku z domova, na dospělém oddělení určitě nic nebude. Jo a možná nějaký ovoce. Matyáš jejich večeře nejedl a když jsem ochutnala krupicovou kaši z umělýho mlíka, pochopila jsem proč, byla fakt hnusná :mrgreen:
Držím palce, ať jste brzo doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.9.11 11:30

Ahoj, vezmi si pro malého všechny věci, které potřebuješ i doma. Neměl by být problém i s golfkama, kdybyste mohli jít ven. My to umožnujeme, jen musí být uložené v šatně. Nějaké jídýlka si taky vem. Sice by ti pro malého stravu měli objednat, ale ne vždycky se mu zavděčí. A pro sebe - klasika, a během dne v pyžamu určitě nebud, pokud nebudeš na nějakém náročném zákroku. Vem si něco pohodlného, univerzálního. Legíny+trička :-) Držím pěsti, at jste v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.9.11 14:36

Určitě jídlo. Známá byla s klukem na operaci očí a ještě,že mněla koupené jídlo prý se to nedalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.9.11 12:33

Ahoj já byla s malým na dětským pár hraček tam bylo,ale něco jsme měli i z domu.Pyžamek bych vzala víc kdyby se stala nějaká nehoda.Ty budeš chodit oblečená normálně ne v pyžamu a mrnousek taky bez obav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí