Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ![]()
může mi nějaká dobrá duše poradit zda mohu vzít do letadla více tekutin pro malé dítě a nějaké jidlo?
Díky ![]()
Letíme se smartwings.
@Karlosita píše:
Ahoj![]()
může mi nějaká dobrá duše poradit zda mohu vzít do letadla více tekutin pro malé dítě a nějaké jidlo?
Díky
Letíme se smartwings.
jídlo je v pohodě, pokud myslíš UM - tak to můžeš taky, pokud je to opravdu malé dítě, většinou kontrola chce, aby ses toho napila
Jidlo klidne, na to omezeni neni, jen nektere krajiny maji omezene, co tam muzes dovezt, takze to pripadne musis snist…ale pokud letis v ramci EU, tak tam je to myslim jedno.
Tekutiny takove, co se daji definovat jako specialni potraviny pro dite. Takze prevarena voda, UM apod je v pohode, flaska koly ti neprojde (pry to tu a tam nekdo zkusi)
@beruska9 píše:
Jidlo klidne, na to omezeni neni, jen nektere krajiny maji omezene, co tam muzes dovezt, takze to pripadne musis snist…ale pokud letis v ramci EU, tak tam je to myslim jedno.Tekutiny takove, co se daji definovat jako specialni potraviny pro dite. Takze prevarena voda, UM apod je v pohode, flaska koly ti neprojde (pry to tu a tam nekdo zkusi)
nechápu, proč to ti lidé zkouší, když si pak v bezcelní zóně můžou koupit coly třeba 5 litrů - jo ono je to tam dražší, jiný důvod nevidím ![]()
@stinga píše:
nechápu, proč to ti lidé zkouší, když si pak v bezcelní zóně můžou koupit coly třeba 5 litrů - jo ono je to tam dražší, jiný důvod nevidím
Nejspis ![]()
Nám vždy prošlo cokoli, co jsme měli pro děti ssebou. Kapsicky ovocné i obedove, voda, ale určitě i čaj apod. Jednou mi rekli, ze si mužu nechat i svoji vodu, třeba na doliti dětem apod. Oni pak vše daji do nejakeho kontrolního přístroje mimo běžný bezpečnostní pas a zkontroluji. Litame často, oni ty dětské věci moc neřeší, proste zkontroluji a je to. Samozřejmě pokud tam člověk necoe věci, co evidentne pro dítě nejsou.