Co si o mně myslíte?

17
8.12.24 17:16

Co si o mě myslíte

Zdravím a mám dotaz. Dnes jsem zde dal nějaký příspěvek a zajimalo by mě, jestli si lidi nemyslíte že jsem nenormální nebo co si o mě myslíte. Na cokoliv se zde ptam tak myslim dobre a ne zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
8.12.24 17:20

To bude dobrý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
8.12.24 17:29

Nebyla bych taková citlivka. Sociální sítě a diskuzní fóra člověk musí brát s rezervou :lol: jinak by se z toho pokajdil

• Citovat
  • Upravit
20912
8.12.24 17:35
@Hydra854 píše: Více

No že ti je 12 a nudíš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
8.12.24 17:47

Kdybych sem dala dotaz já, po devíti letech působení tady, tak se asi něco dozvím. Ale vážně se chceš ptát po 13ti příspěvcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65324
8.12.24 17:49
@Janli píše: Více

tak z toho, co tu už napsal, jsem si názor udělala. Kdybych ho tu ale napsala, tak se urazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ematka
8.12.24 19:19

Myslim si, ze jsi dnes objevil moznost zde diskutovat anebo ses dnes poprve odhodlal k registraci a zalozeni prvnich pripevku. Tema ohledne piskani zvlastni, ale ok. Vlastne toto tema smerovalo k dalsimu tvemu prispevku, spolecne piskani, coz mi uz prislo dosti zvlastni a rikala jsem si, tos mohl napsat hned rovnou v tom prvnim prispevku o co ti jde a v tom pripade bych si ho nevsimala vubec. Podobne tema co si myslite o vrasce nad rtem neni nic, co by me zajimalo nebo bylo nejak zabavne ci prinosne. Ale kazde zbozi ma sveho kupce, nekoho to muze jiste bavit. Myslim si tedy, ze se velmi nudis nebo si nemas s kym popovidat nebo oboji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze