Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ten mi řekne ať přijdu, a to nemůžu
Budeš muset. Neexistuje tatínek?
@Anonymní píše:
Je přes týden pryč
Tak si holt musí vzít nějaké volno, musela jsi to vědět už včera.
@Anonymní píše:
Ten mi řekne ať přijdu, a to nemůžu
Tak vezmi dítě sebou. Tam kam chodim na gyndu, tak si maminky berou deti bezne sebou.
@np10021 píše:
Tak vezmi dítě sebou. Tam kam chodim na gyndu, tak si maminky berou deti bezne sebou.
Ano, ale větší, ne 1,5r dítě co se sestrou nevydrží ![]()
@Anonymní píše:
Ano, ale větší, ne 1,5r dítě co se sestrou nevydrží
Ja chodila i s kojencem…kdyz se ti tam teda nechce, tak si objednej na netu Borogyn, taky jsem mela tyhle problemy a ono to pak chce i neco, co ti obnovi tu mikrofloru po zaleceni, jinak se to muze vracet… a tohle mi fakt pomohlo…otazkou je, zda mas fakt kvasinky… ![]()
@Anonymní píše:
Privazes ho v kočáru, uvidí na tebe a kdyžtak bude chvíli řvát no.
Taky jsem sebou brala dítě když nebylo zbytí a vždycky se to nějak udělalo.
Já jsem po léčbě ještě nasadila globulky Gynella silver caps na doporučení mé lékařky, právě aby se nic nevrátilo a aby se sliznice vzpamatovaly a obnovila se mikroflóra. Je to ještě kůra na 4 týdny po léčbě. Týden se zavádí jedna kapsle denně a pak 3 týdny jen jedna kapsle týdně.
@Anonymní píše:
Hledáš výmluvy, proč nejít k lékaři? Tvoje zdraví!
Zkusit ještě koupit nějaký perorální probiotika jako doplněk k lokální léčbě a mně se třeba osvědčil na intimní hygienu Canesten intim gel, mnohem lépe než třeba Lactacyd.
Očividně tady máte všechny děti hodny. Můj gyndar mě s kojencem vyhodil, starší děti hlídá chvíli sestra. Kočár fakt k němu nevezmu, protože to je ve třetím poschodí, a ani by se do ordinace nevesel. Navíc by mi z něj holka vylezla. Žádný výmluvy, jen holt nemám děti co sedí na zadku. Chlap si vzít volno nemůže, jezdí z kamionem a vrací se v pátek. Hlídání budu mít nejdřív příští týden.
Dělej si sedavé koupele v soli z mrtvého moře na střídačku s koupelí v octové vodě (ne příliš silná koncentrace)
zkoušet nejprve od menšího množství a případně přidávat
Ahoj, v sobotu jsem dobrala třetí gynopevaryl. Vcera vše v pořádku, a dnes zarudnutí, pálení. Opět kvasinky? Mívám teda při léčbě kvasinek zřejmě nějakou alergickou reakci, vždy mě to pálí ještě víc. A je jedno jestli použijí gyno pevaryl, canesten, clotrimazol…tak nevím co teď? Znovu užít tablety? K lékaři se nedostanu, nemám žádný hlídání.